עבור לתוכן

ממוצע

Featured Replies

פורסם

1. פסיכומטרי זאת בחינה שלא באה להראות כמה חכם אתה , היא באה כדי לבדוק את יכולת הלמידה שלך ויכולת העמידה בלחץ

והמטרה שלו בסופו של דבר ( שהיא קצת עומדת בשאלה ) לתחום אותך בין כול האוכלוסיה הנבחנת , מה הסיכוי שלך להצליח בלימודים אקדמאים לעומת שאר

האוכלוסיה שנבחנה . המדריך שלי לפסיכומטרי שהוא עצמו תותח וכבר הוציא את ה 800 שלו כשרצה - ואדם מלומד מאוד טוען שזוהי בחינה דפוקה.

אבל אין מה לעשות כרגע זה מה שיש לעשות. פשוט לומדים טוב בקורס . חורשים בבית עד שמקאים חומר. ולא נלחצים. ואז הציון יהיה טוב

ואם לא עושים פעם נוספת.

2. אני עוד לא הכרתי אדם בי"ב שמסיים ורצה ללמוד לימודים אקדמאיים ולא יודע מה זה ממוצע . נשמע קצת תמוה?

3. ציון סכם יותר גבוהה בסופו של דבר קובע . ובהקצנה זה אומר שעדיף לך 90 ב 4 יח"ל , מאשר 75-80 ב 5 יח"ל.

4. מי שלא צלח בפסיכומטרי ואין לו בגרויות גבוההות יכול תמיד להרשם למכללה . הם מספקים את אותו התואר .

ולגבי הסוגיה של אוניברסיטה / מכללה , זה לא קשור לדיון כי הציונים שראינו פה לא יאפשרו לו להגיע לאוניברסיטה בשום אופן

• תגובות 49
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

3. ציון סכם יותר גבוהה בסופו של דבר קובע . ובהקצנה זה אומר שעדיף לך 90 ב 4 יח"ל , מאשר 75-80 ב 5 יח"ל.

לא בהכרח. הסכם הוא לא סתם ממוצע יבש של ציונים, אלא ממוצע משוקלל, כך ש-90 של 4 יח"ל שווה הרבה פחות מ-90 של 5 יח"ל, שלא לדבר על זה של-4 יח"ל יש בונוס נמוך בהרבה (10 או 15 נקודות/אחוז פחות, לא זוכר).

פורסם

לא בהכרח. הסכם הוא לא סתם ממוצע יבש של ציונים, אלא ממוצע משוקלל, כך ש-90 של 4 יח"ל שווה הרבה פחות מ-90 של 5 יח"ל, שלא לדבר על זה של-4 יח"ל יש בונוס נמוך בהרבה (10 או 15 נקודות/אחוז פחות, לא זוכר).

נכון, אבל זה ממש זניח.

אני אראה בדוגמא: נגיד שב-25 יחידות שלא כוללות מתמטיקה נקבל ממוצע 90.

נגיד שגם ב-4 וגם ב-5 נקבל ציון משוקלל (אחרי בונוס) של 100 (כלומר, ב-4 נקבל 88 וב5 נקבל 75) אז הציון המשוקלל הסופי ב4 יחידות הוא 91.38 וב5 יחידות הוא 91.67.

נו, תגיד לי אתה, משתלם?

עריכה: שמתי קובץ אקסל פשוט שמראה את החישוב. שחק עם זה כאוות נפשך ותראה מתי זה כן משפיע. בהצלחה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

חחחחח טוב תלחיצו אותו עוד יותר!!

אחי זה ממש קשה!! אתה לא תקבל אפילו 100 לידך יושב המורה לספורט שלך עם אלת ביסבול וכל שאלה שלא עניתה נכון הוא שובר לך צלע! אז תתחיל לחשוש!

המינימום בפסיכומטרי זה 200.

פורסם

המינימום בפסיכומטרי זה 200.

ורק להשכלה: בכל מחזור יש אחד או שניים שמקבלים את הציון הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים