עבור לתוכן

ממוצע

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

OMG איזה ציונים גרועים כמה קיבלת בספורט ? כי מציונים כאלה אני הייתי מצפה ל100 או 95 בספורט

אהה וגם איזה כיתה אתה?

בספורט קיבלתי 80 למרות שהגיע לי 90 ואם אי רוצה אני גם יכול לקבל 100 בקלות בספורט עם המבחנים שלנו

ד"א כמעט כל מורה כתבה לי "עליך ללמוד בעקביות" מזה אומר?

• תגובות 49
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כאלה אנשים מוציאה המע' החינוך שלנו בלעט!!!!!

כוס אמאמאמאמאמאמאמא של לימור לבנת הזאת, היא אשמה בחרא הזה שהיא קראה לו "מערכת חינוך" מצב עלוב. לא פלא...

פורסם

איזה ת'רד הזוי ועצוב, חבל חבל שאנשים לא יודעים מתמטיקה בסיסית... יודעים מה, זה אפילו לא מתמטיקה, אפילו לא אלגברה, זה חשבון!

פורסם

לומדים את זה בכיתה ג' (חח אני זוכר שלימדו אותנו עם מידות נעליים)

פורסם

62

פורסם

חכה, עכשיו צריך את זה משוקלל לא? ;D

פורסם

בספורט קיבלתי 80 למרות שהגיע לי 90 ואם אי רוצה אני גם יכול לקבל 100 בקלות בספורט עם המבחנים שלנו

ד"א כמעט כל מורה כתבה לי "עליך ללמוד בעקביות" מזה אומר?

זה מין טיפ כזה שאם שמים את חומר הלימוד על העקב הוא נקלט הרבה יותר טוב בצד השמאלי של המח

פורסם

אוקיי, אני אצחק : חחחwtf? ^

62, לא צריך מחשבון...

חברה יש כאן הרבה ספאם בתראד הזה

פורסם

wtf?^

62, לא צריך מחשבון...

חברה יש כאן הרבה ספאם בתראד הזה

העיניים שלך חדות כמו של נץ.

פורסם

התעודת בגרות לא שווה הרבה.

בעברית המשקל שלה הוא 30% לרוב המקצועות לרבות רפואה ופרט למדעי הטבע ועוד כמה.

בטכניון גם שינו את השיטה של חישוב הסכם ועכשיו תעודת הבגרות היא משהו כמו 35%(ככה שמעתי, אבל פחות מ-50% זה בטוח).

בקשר לאב"ג אני לא יודע. רק בת"א זה חצי חצי. :'(

פורסם

בטכניון עכשיו 40% בגרויות 60% פסיכומטרי

פורסם

התעודת בגרות לא שווה הרבה.

בעברית המשקל שלה הוא 30% לרוב המקצועות לרבות רפואה ופרט למדעי הטבע ועוד כמה.

בטכניון גם שינו את השיטה של חישוב הסכם ועכשיו תעודת הבגרות היא משהו כמו 35%(ככה שמעתי, אבל פחות מ-50% זה בטוח).

בקשר לאב"ג אני לא יודע. רק בת"א זה חצי חצי. :'(

אומנם המשקל של בגרות נמוך מזה של הפסיכומטרי אך כאשר התחרות שלך מגיע עם ממוצע בגרויות גבוה אתה לא יכול להרשות לעצמך להזניח את החלק הזה, כלומר מעשית לבגרויות יש עדיין חשיבות מאוד גבוה. כך שעדיין הייתי מציע לך להוציא ממוצע בגרויות גבוה ככל הניתן, זה הרבה יותר קל ממה שזה נראה.

פורסם

אומנם המשקל של בגרות נמוך מזה של הפסיכומטרי אך כאשר התחרות שלך מגיע עם ממוצע בגרויות גבוה אתה לא יכול להרשות לעצמך להזניח את החלק הזה, כלומר מעשית לבגרויות יש עדיין חשיבות מאוד גבוה. כך שעדיין הייתי מציע לך להוציא ממוצע בגרויות גבוה ככל הניתן, זה הרבה יותר קל ממה שזה נראה.

אני יודע, אני לא הולך לזלזל במעט שנותר לי(למעט ספרות כי זה פשוט חסר תקווה אצלי).

תודה על העצה בכול מקרה. ;)

פורסם

כל הציונים חלקי מספר הציונים

למשל 14 מקצועות תחלק את סכום הציונים ב14 ..

אם מדובר על ציונים בבגרות...אז....

לא עושים ככה ממוצע במקרה הזה.

לכל מקצוע יש את המשקל שלו(יחידות לימוד).

פורסם

תגידו, ממוצעים 88 ו83 [חבר] בכיתה יא' זה טוב?

אני רוצה ללמוד משהו שקשור להיטק [עדיין לא החלטתי] אך אני חושש שהציונים שלי לא יעמדו בתחרות עם שאר האנשים כי בטח יש אנשים שהשקיעו הרבה יותר ממני בלימודים [אין לי הרבה זמן וכוח ללימודים]. בקשר לפסיכומטרי אין הרבה דאגה. האם אני צריך לחשוש בכל מקרה?

תודה מראש וסליחה על סטייה מנושא הדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים