עבור לתוכן

תעודות היום! איך היה?

Featured Replies

פורסם

כן, יש פה ילדים בכיתה ח', שאני בטוח שיש להם אנגלית יותר טובה משלך,

כינוי נורמלי יותר משלך, עברית טובה ומשלך, and the list goes on and on...

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יאללה תעלו תמונות...

העיקר במקצועות שאשכרה חשובים לי קיבלתי טוב יחסית :)

מתמטיקה 006 80 :( המורה החולה הזה(מיכאל סמולנסקי למיש מכיר :|) נותן להגשה כל שבוע איזה 50 תרגילים קשים בלעט טריגו קיצון אינטגרלים

005 אמממ ס22ה נקבל את זה....

ביולוגיה ס22ה

אנגלית סעמק הורידה לי על איזה מבחן מסכן שלא הרגשתי טוב באותו יום וכאב לי הראש כל כך שקיבלתי בו 70 :-\ (דוברים)

של"ח פחח מקצוע מפגר ומורה אוטיסט

תנ"ך קיבלתי במבחן 92 אבל במבחן ברבאון הראשון קיבלתי 58 אז היא אפילו העלתה לי את הציון(ממוצע)...

ספרות - יששששש :)

לשון בעע יכולתי יותר

ספורט בעע הוריד לי בגלל 20% חיסורים...

היסטוריה בעעע יכולתי יותר(אבל קשה בלעט לזכור את כל החומר הזה!!)

מחויבות אישית : פטור מוהאהא!!

פיזיקה :( 80 - גם כן יכולתי יותר...

עריכה: אהה ואני כיתה י' :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

למה אתה עדיין לומד של"ח בכיתה י' ? למדנו ח' ו-ט' והשנה אין יותר. גם תגידו מה אתם לומדים אם אתם לא מראים תעודה אני לא קיבלתי עדיין אז הנה מה שאני לומד:

תיכון מערכות מורה מצחיק

מערכות אלקטרוניות מורה מצחיק

אלגוריתמיקה בעעע

ספרות משעמםםםם

היסטוריה משעמם בריבוע כל כך הרבה שטויות לשנן

ביורפואה מעניין

פיזיקה אוהב

לשון לא סובל

חינוך גופני אוהב

מתמטיקה אאא מה אני אגיד מתמטיקה אי אפשר עם זה ואי אפשר בלי זה

אנגלית המורה צרפתייה מפגרת

תנ"ך משעמם כל כך שבשיעור ילד אחד אשכרה נרדם

פורסם

קיבלתי תעודה לפני שבוע ביום חמישי.

פורסם

לא למדתי לא ח' ולא ט' של"ח אז רק בי'.

אני לומד 10 מקצועות...

וד"א "אשכרה נרדם בשיעור" ?! אם אני יושן פחות מ5 וחצי שעות(לעיתים לא רחוקות מידיי- כי צריך להגיש שיעורי בית במתמטיקה בלעטטטטטטט) אז אני נרדם לרוב או בלשון או בסיפרות או בהיסטוריה כמובן בתנ"ך וכמובן בשל"ח.(וכמובן שכשאני יודע שאני הולך לישון בשיעור אז אני מתמקם לי טוב טוב באחד מהשולחנות בסוף..)

איזה פעם אחת רכז שכבה תפס אותי יושן(העירו אותי ולא עשה לי כלום :) והוא ידוע כאיש קשה ורגזן) ופעם אחת המחנכת תפסה אותי יושן באחד מביקורי הפתע שלה.. והבן זונה חנון שלידי לא יכל להעיר אותי, היה חייב לחכות עד שהיא תגיע ב"סיור" שלה לסוף הכיתה מניאק סעמק..!

פורסם

אמא! דפקו אותי -> :bash:

פורסם

יאללה תעלו תמונות...

העיקר במקצועות שאשכרה חשובים לי קיבלתי טוב יחסית :)

מתמטיקה 006 80 :( המורה החולה הזה(מיכאל סמולנסקי למיש מכיר :|) נותן להגשה כל שבוע איזה 50 תרגילים קשים בלעט טריגו קיצון אינטגרלים

005 אמממ ס22ה נקבל את זה....

ביולוגיה ס22ה

אנגלית סעמק הורידה לי על איזה מבחן מסכן שלא הרגשתי טוב באותו יום וכאב לי הראש כל כך שקיבלתי בו 70 :-\ (דוברים)

של"ח פחח מקצוע מפגר ומורה אוטיסט

תנ"ך קיבלתי במבחן 92 אבל במבחן ברבאון הראשון קיבלתי 58 אז היא אפילו העלתה לי את הציון(ממוצע)...

ספרות - יששששש :)

לשון בעע יכוwtלתי יותר

ספורט בעע הוריד לי בגלל 20% חיסורים...

היסטוריה בעעע יכולתי יותר(אבל קשה בלעט לזכור את כל החומר הזה!!)

מחויבות אישית : פטור מוהאהא!!

פיזיקה :( 80 - גם כן יכולתי יותר...

עריכה: אהה ואני כיתה י' :)

wtf ? א"א ?

המנהל המשעמם שלנו הסביר לנו מה זה באמפי, זה איזה תכנית בשייתוף עם האיניברסיטה לא ?

לא יודע לא הקשבתי לו כל כך אפילו המחנכת שלי אמרה שהוא יכולה להרדם כשמוטי אלקסלסי מדבר... (ד"א חחח שנה שעברה בשירותים בקומה הראשונה כתבו "אלקסלסי החרא, עם חרא :P כל הקומה הסריחה ביטלו לנו שיעור בגלל זה חחח)

פורסם

חחח.. בת דודה שלי בכיתה ח' קיבלה 2 מתוך 100 בספורט :lol: :lol: ???

אני עצמי כבר עברתי את השלב של התעודות

פורסם

אני מקבל את התעודה רק ב 1.2.06

בהערכה של ריבעון א' קיבלתי ממוצע של 86 קצת ירדתי עכשיו יותר לכיוון ה 80+- מקווה שתהיה לי תעודה טובה המחשב החדש תלוי בזה :)

פורסם

של"ח..אני לא אשכח את המקצוע הכייפי הזה..סיור כל שבוע

פורסם

אהה כל שבוע!!! :pissed: :pissed:

לנו היה פעם בחודש חודשיים זה היה החלק היחיד שטוב בשיעור היינו יוצאים מהבצפר המעפן יוצאים לטיול בטבע בארץ ואז הבנות היו מבשלות משהו טעים עם המורה אוייי היו זמנים עכשיו רק ללמוד ללמוד ללמוד תודה לאל שיש לי הפסקה מהמבחנים

פורסם

wtf ? א"א ?

המנהל המשעמם שלנו הסביר לנו מה זה באמפי, זה איזה תכנית בשייתוף עם האיניברסיטה לא ?

לא יודע לא הקשבתי לו כל כך אפילו המחנכת שלי אמרה שהוא יכולה להרדם כשמוטי אלקסלסי מדבר... (ד"א חחח שנה שעברה בשירותים בקומה הראשונה כתבו "אלקסלסי החרא, עם חרא :P כל הקומה הסריחה ביטלו לנו שיעור בגלל זה חחח)

חח כן.. השנה לא התחלנו עם זה אפילו.. רק משנה הבאה.. אנחנו נלמד 3 ימים במכללה ו3 באונ'..

ובכיתה יב' אני בא למכללה רק ביום שישי וכל השאר אונ' :(

לא נורא אבל..

ד"א שאני לא אשכח לציין שאיתן הוא אוטיסט ואידיוט :) ("מורה" לשל"ח)

פורסם

DIMAX אתה בהאצ"ה במתמטיקה? או איך שקוראים לזה אצלכם

פורסם

לא יודע מה זה הדבר שאתה מדבר עליו....

בקשר לתוכנית הלימודים שלי במתמטיקה: הייתי אמור לעשות השנה(כיתה י') את כל שלושת השאלונים,א בל בסוף הרחיבו לנו את התוכנית עקב לחץ ןואני עושה השנה את 6+5 ובחורף של שנה הבאה(בדיוק עוד 12 חודשים פחות שבוע) את 007.... :)

פורסם

אני עוד לא קיבלתי אבל אני יכול לבדוק את הציונים שלי באתר

www.edline.net

:hat:

בכל מקרה יש לי 8 מקצועות ויש לי ממוצע של

83.45875

:P :P :P

עכשיו התחיל הסימסטר השני..

בקשר לאתר זה משהו אמריקאי :cool2:

נ.ב

אני כיתה י"ב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים