עבור לתוכן

לגבי פד לעכבר

Featured Replies

פורסם

למה כיום לא צריך להשתמש כבר בפד ?

הפד זה רק בשביל הגלגלת של פעם או עוד דברים?

פורסם

מומלץ להשתמש בפד גם היום, עם עכברים אופטיים ועכברי לייזר, בשביל שהעכבר יחליק על משטח, וגם בשביל שסריקת המשטח תהיה אחידה ומדוייקת.

עריכה: מומלץ להשתמש בפדים איכותיים

פורסם

אבל אם יש לך משטח שהוא לא מבריק, הוא יעשה תעבודה במקום פד..

על משטח מבריק העכבר האופטי פשוט לא יעבוד לך!

פורסם
  • מחבר

ולגבי אלחוטי?

פורסם

זה לא משנה איזה עכבר, כל עוד הוא אופטי, צריך משטח(או פד) לא מבריק..

פורסם

אלחוטי זה סך הכל אומר שהוא מתקשר ללא חוט, יכול להיות על גלי רדיו ויכול להיות על בלוטוט.

איך העכבר קולט את התזוזה? היום יש 3 שיטות נפוצות, הראשונה זה גולה למטה, השניה זה אופטי (לד, נורה) והשלישית והכי פופולרית בעכברים חדישים, זה על קרן לייזר.

התאימות לפד משתנה רק בהתאם לצורה בה העכבר קולט את התזוזה, אין קשר לחוטי\אל-חוטי.

גלגלת יכולה לעבוד על כל משטח, מומלץ פד בגלל העניין של האבק.

אופטי ולייזר מומלץ לעבוד על פד בעל צבע אחיד, ולא מבריק! (שלא תיהיה אפילו השתקפות קלה).

הפדים היקרים היום גם בנויים ל"החלקה", שהעכבר יזוז מהר ומדוייק כמה שאפשר, ולא כמו הפדים של פעם עם בד שהיית צריך להפעיל יותר כוח בשביל שהעכבר יזוז...

היה נהוג להגיד שפדים יקרים זה לגיימרים, אבל לדעתי גם משתמש פשוט של אופיס כדאי להשקיע בפד קצת יותר טוב, התזוזה תיהיה יותר מדוייקת, יותר מהירה, לדעתי שווה את ה100 ומשהו שקל, והפדים האלה מחזיקים בדרך לא מעט זמן...

פורסם
  • מחבר

יש לי עכבר אלחוטי אבל העכבר עובד לי.. אבל לא התקנתי דיבר יכול להיות בגלל זה העכבר נתקע לפעמים או שהדריבר לא קשור?

פורסם

יש לי עכבר אלחוטי אבל העכבר עובד לי.. אבל לא התקנתי דיבר יכול להיות בגלל זה העכבר נתקע לפעמים או שהדריבר לא קשור?

עדיף שתנסה להתקין את הדרייבר, אין לך מה להפסיד.

לפי דעתי לעבודות אופיס לא צריך פד מי-יודע-מה כי במילא בקושי מזיזים את העכבר... פדים מקצועיים זה בעיקר לגיימרים, אני למשל קניתי פד של 3DV מחבר באיזה 15 שקל וצבעתי אותו:

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים