פורסם 2006 בינואר 2719 שנים אז ככהקניתי ממסרים , כדי להפעיל את המשאבות של הקירור מים (12V > 220V )אני לא יודע לאן לחבר כל רגל בממסר (איפה מעגל הבקרה, ואיפה המעגל הראשי? )אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד לחבר את העסק[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים יש כאן דיון שדן בדיוק בממסר כמו שלך כולל מעגל לחיבור והפעלה.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=162530.0כעקרון הרגליים עם הסליל המצויר הם ההפעלה של הממסר, כלומר ברגע שתזרים שם זרם הממסר ישנה מצב.הרגל בינהם היא משותפת ומחוברת פעם לON אחד ופעם ל ON השני.
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים NO=Normally Open - כלומר הממסר פתוח (לא מעביר חשמל) במצב נורמלי (כשלא נתת לו מתח בקרה).NC=Normally Close - הממסר סגור (מעביר חשמל) כשלא נתת לו מתח בקרה.כמובן שבעמת מתן המתח ה-NO נסגר וה-NC פתוח.אם עדיין לא הבנת, קח מולטימטר ותבדוק בעצמך.
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מחבר אני יודע מזה NO, NC..איפה שהסלילים אני נותן את מתח הבקרה - 12Vבאיזה סדר אני מחבר את המשאבה עם ה220V?
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים חבר את הריליי בטור למשאבה, חוט אחד חבר ל-GND ואת השני ל-NO. בדוק קודם שהריליי מתוכנן למתג 220 וולט, אחרת יקרו דברים לא נעימים.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מחבר אם הבנתי נכון אז המעגל הראשי עובד כך: COM NO 220V משאבה כל זה בטור.. : אגב יש חשיבת היכן אני מחר את ה+\- של ה12V? (שלא יסגור בטעות את הNC?) [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.