עבור לתוכן

OC למעבד כנסו בבקשה

Featured Replies

פורסם

ישך סבבה של טמפ'.

אתה יכול לעשות OC... :xyxthumbs:

פורסם

איזה מעבד

איזה קירור?

פורסם
  • מחבר

יש לי קירור רגיל שבא עם המחשב עצמו

זה מעבד : 2.66

1024 זכרון

לוח אם רשום בתמונה שם

פורסם

אתה יכול לעשות OC אבל עם הקירור שלך לא תגיע רחוק !!

:xyxthumbs:

פורסם

הוא לא יכול לעשות OC,(יותר מ3%) יש לו לוח של אינטל. :kopfpatsch:

פורסם

הוא לא יכול לעשות OC,(יותר מ3%) יש לו לוח של אינטל. :kopfpatsch:

בדיוק.

אתה יכול לעשות OC אבל עם הקירור שלך לא תגיע רחוק !!

למה סתם שטויות

פורסם

קירור זה יכול להיות דבר שדיי מגביל !!

לא תגיע עד שיפור של 10%...

פורסם

קירור זה יכול להיות דבר שדיי מגביל !!

לא תגיע עד שיפור של 10%...

מה הקשר עכשיו קירור OMG

אומרים לך שמדובר בלוח של אינטל,בלוח של אינטל אי אפשר לעשות OC יותר מ3% , אז מה לעזעזאל אתה מכניס פה את הקירור?

לא צריך שום קירור,והקירור לא יכול להגביל מן הסתם,כי אי אפשר לעשות יותר מ3% שיפור , וזה לא יעלה במעלה אחת אפילו.

מקסימום 2 , או אפילו כלום.

אולי תציע לו ביגטייפון וזהו,מה אתה אומר ?

יש לך הרבה מה ללמוד חבוב,קח את זה כהמלצה,לא ירידה,אני פשוט קורה פה מלא ת'רדים,ואתה סתם מגיב ומטעה אנשים.

בהצלחה.

פורסם

הוא יכול לעשות OC של יותר מ4 אחוז!!

אבל לא ע''י התוכנה של אינטל

הוא צריך לימצוא את הPLL שלו וע'יי תוכנה אחרת הוא יכול לעשות OC

אבל הוא לא יגיעה ממש רחוק כי הלוח לא נותן העלאת מתחים או שימוש במחלקים

אבל לפחות 10% ישיג!

פורסם

מה הקשר עכשיו קירור OMG

אומרים לך שמדובר בלוח של אינטל,בלוח של אינטל אי אפשר לעשות OC יותר מ3% , אז מה לעזעזאל אתה מכניס פה את הקירור?

לא צריך שום קירור,והקירור לא יכול להגביל מן הסתם,כי אי אפשר לעשות יותר מ3% שיפור , וזה לא יעלה במעלה אחת אפילו.

מקסימום 2 , או אפילו כלום.

אולי תציע לו ביגטייפון וזהו,מה אתה אומר ?

יש לך הרבה מה ללמוד חבוב,קח את זה כהמלצה,לא ירידה,אני פשוט קורה פה מלא ת'רדים,ואתה סתם מגיב ומטעה אנשים.

בהצלחה.

:nono:

הוא יכול לעשות OC של יותר מ4 אחוז!!

אבל לא ע''י התוכנה של אינטל

הוא צריך לימצוא את הPLL שלו וע'יי תוכנה אחרת הוא יכול לעשות OC

אבל הוא לא יגיעה ממש רחוק כי הלוח לא נותן העלאת מתחים או שימוש במחלקים

אבל לפחות 10% ישיג!

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

^^

אוו כן.

אתה ממש ילדותי,אז בגלל שאפשר לעשות 10% , אתה חושב שהוא יצטרך קירור מיוחד? אם כן,אתה חי בסרט.

10% שיפור זה ממש מעוטי,וזה לא מעלה את המעלות למעלות קריטיות שצורכות קירור אחר. (טוב שלא הצעת לו על ביגטייפון וזהו \= )

זאת הייתה הנקודה שלי

תקרא דברים לפני שאתה מגיב

אתה פשוט מדבר שטויות , "עם הקירור שלך אתה לא תגיע רחוק"

WTF, מה הקשר לקירור עכשיו?

בלי שום קשר,הוא לא יגיע רחוק גם עם הלוח אם המעפן שיש לו,אני לא מבין מה אתה מערב פה את הקירור.

גם אם הוא יהיה 10% שיפור,וקצת יותר,הוא לא יצטרך קירור אחר,וזה בדוק.

10% שיפור,או קצת יותר,לא מצריך קירור מיותר לסטוק.

במיוחד שמדובר על מעבד ב30 מעלות במנוחה,בקירור סטוק של אינטל.

=\

אותה שטות עשית והגבת בנושא ששאלו בקשר לקירור,למה צריך קירור רציני למעבד,וכו'

דיברו שם על חנקן, לא היה לך בכלל מושג מה החומר הזה,ממה הוא עשוי,איך מכינים אותו,ובאיזה טמפ' הוא יושב. ( אתה אמרת -20 , ו-20 זה בערך מדחס קירור של מקרר רגיל. הטמפ' של חנקן נוזלי הוא -196 , יכול לנוע גם ב-198 , זה תלוויי. אתה הטעת אתה האיש בכמה הודעות,ואני תיקנתי אותך.

קורה, טעים. מטעויות לומדים,תשאל אבל לפני,אל תגיד משהו שאתה לא בטוח בו,ולא מבין בו.

זה סתם להטעות אנשים.)

קיצר,במקום להגיב לכל נושא ולהעלות את המונה,או לא יודע מה,לנסות לעזור לאנשים וכו',טוב שאתה עוזר וכו',אבל אם אתה עוזר כבר,תיהיה בטוח במה שאתה אומר,ולא שלא תיהיה לא בטוח,תגיב,תחשוב שאתה בטוח,אבל אתה בעצם לא,ומן הסתם,אתה סתם מטעה את המשתמשים החדשים פה,וחבל.

יש אנשים בעולם שיותר מבינים ממך,ויותר מבינים ממני,תן להם כבר להגיב

אתה לא מבין במשהו,פשוט אל תגיב

זאת הדיעה שלי,זכותך להמשיך להגיב בכל נושא ולעזור,אני לא אגיד לך מה לעשות,אבל קח את זה כעצה,ואם בא לך,תמשיך להגיב חופשי ולנסות לעזור,ומדיי פעם להטעות את האנשים.(וזאת לא פעם ראשונה)

טוב,אני לא אמשיך להגיב פה,אני לא מבין בכלל מה הוויכוח הזה,אתה סה''כ מתלמד פה כמו הרבה אחרים,כולם מגיעים נובים,ולאט לאט לומדים עם הזמן,אבל לא בצורה הזאת של לנסות לאנשים,ולהטעות אותם.

כולם בסופו של דבר היו מתחילים,נובים,לא מבינים כלום,ולמדו לאט לאט

נכון שמטעויות לומדים,אבל זאת לא נקראת טעות של עצמך,אתה כבר הטעת את אותו אדם/משתמש,ועוד כאלה שלא מבינים

לכן עדיף לשאול פניי :)

אתה יכול להמשיך כמו שאתה עכשיו,ואתה יכול ללמוד מהטעות הזאת,אתה יכול לא להשים על מה שאמרתי,עשה כרצונך, זאת סה''כ דיעה שלי,והחלטה שלך .

בהצלחה בהמשך,

יום נעים,המשך גלישה מהנה.

פורסם

^^

אוו כן.

אתה ממש ילדותי,אז בגלל שאפשר לעשות 10% , אתה חושב שהוא יצטרך קירור מיוחד? אם כן,אתה חי בסרט.

10% שיפור זה ממש מעוטי,וזה לא מעלה את המעלות למעלות קריטיות שצורכות קירור אחר. (טוב שלא הצעת לו על ביגטייפון וזהו \= )

זאת הייתה הנקודה שלי

תקרא דברים לפני שאתה מגיב

אתה פשוט מדבר שטויות , "עם הקירור שלך אתה לא תגיע רחוק"

WTF, מה הקשר לקירור עכשיו?

בלי שום קשר,הוא לא יגיע רחוק גם עם הלוח אם המעפן שיש לו,אני לא מבין מה אתה מערב פה את הקירור.

גם אם הוא יהיה 10% שיפור,וקצת יותר,הוא לא יצטרך קירור אחר,וזה בדוק.

10% שיפור,או קצת יותר,לא מצריך קירור מיותר לסטוק.

במיוחד שמדובר על מעבד ב30 מעלות במנוחה,בקירור סטוק של אינטל.

=\

אותה שטות עשית והגבת בנושא ששאלו בקשר לקירור,למה צריך קירור רציני למעבד,וכו'

דיברו שם על חנקן, לא היה לך בכלל מושג מה החומר הזה,ממה הוא עשוי,איך מכינים אותו,ובאיזה טמפ' הוא יושב. ( אתה אמרת -20 , ו-20 זה בערך מדחס קירור של מקרר רגיל. הטמפ' של חנקן נוזלי הוא -196 , יכול לנוע גם ב-198 , זה תלוויי. אתה הטעת אתה האיש בכמה הודעות,ואני תיקנתי אותך.

קורה, טעים. מטעויות לומדים,תשאל אבל לפני,אל תגיד משהו שאתה לא בטוח בו,ולא מבין בו.

זה סתם להטעות אנשים.)

קיצר,במקום להגיב לכל נושא ולהעלות את המונה,או לא יודע מה,לנסות לעזור לאנשים וכו',טוב שאתה עוזר וכו',אבל אם אתה עוזר כבר,תיהיה בטוח במה שאתה אומר,ולא שלא תיהיה לא בטוח,תגיב,תחשוב שאתה בטוח,אבל אתה בעצם לא,ומן הסתם,אתה סתם מטעה את המשתמשים החדשים פה,וחבל.

יש אנשים בעולם שיותר מבינים ממך,ויותר מבינים ממני,תן להם כבר להגיב

אתה לא מבין במשהו,פשוט אל תגיב

זאת הדיעה שלי,זכותך להמשיך להגיב בכל נושא ולעזור,אני לא אגיד לך מה לעשות,אבל קח את זה כעצה,ואם בא לך,תמשיך להגיב חופשי ולנסות לעזור,ומדיי פעם להטעות את האנשים.(וזאת לא פעם ראשונה)

טוב,אני לא אמשיך להגיב פה,אני לא מבין בכלל מה הוויכוח הזה,אתה סה''כ מתלמד פה כמו הרבה אחרים,כולם מגיעים נובים,ולאט לאט לומדים עם הזמן,אבל לא בצורה הזאת של לנסות לאנשים,ולהטעות אותם.

כולם בסופו של דבר היו מתחילים,נובים,לא מבינים כלום,ולמדו לאט לאט

נכון שמטעויות לומדים,אבל זאת לא נקראת טעות של עצמך,אתה כבר הטעת את אותו אדם/משתמש,ועוד כאלה שלא מבינים

לכן עדיף לשאול פניי :)

אתה יכול להמשיך כמו שאתה עכשיו,ואתה יכול ללמוד מהטעות הזאת,אתה יכול לא להשים על מה שאמרתי,עשה כרצונך, זאת סה''כ דיעה שלי,והחלטה שלך .

בהצלחה בהמשך,

יום נעים,המשך גלישה מהנה.

רק אם אתה יכול תקרא את מה שרמשת ותראה שכלללל ההודעה שלך הייתה יכול לקצר ל3 שורות אפילו פחות, מדען שלנו אתה ;)

טוב שלא חפרת לי עוד על הביג טייפון ועל החנקן נוזלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים