פורסם 2006 בפברואר 119 שנים נראה לי אתה מתבלבל עם S CLASS הם נראות דומה מאחור. אני כמעט בטוח שאין מאייבך בארץ. זאת מאייבך זאת S-CLASS חדשה אז נכון שהדימיון ביניהם לא רב אבל זאת האלטרנטיבה היחידה, כי אם הייתה מאייבך כבר היו מפרסמים תצפיות שלה תוך שבוע לכל היותר.
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים יכול להיות, למרות שאני יודע איך נראת מאייבך ולא קשה לזהות אותה אני ראיתי את מה שראיתי, אולי מישהו יוכל לאמת
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים אני חושב שראיתי את אותה המכונית שאתה ראית דניאבל ראיתי אותה ליד קניון איילון בדקתי מקרוב וזאת הייתה בהחלט S-Class
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים יכול להיות, למרות שאני יודע איך נראת מאייבך ולא קשה לזהות אותה אני ראיתי את מה שראיתי, אולי מישהו יוכל לאמת איפה המצלמה בפאלפון שלך ? איפה? וה S-CLASS נראת כמו סאניאנג
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים אני זוכר שראיתי את גיידמט ניכנס לתוך האמר נראה לי H2 ... (היא היתה צהובה, לא שזה אומר משהו אבל אולי לא משווקים H3 צהובות...אני לא בקיא גדול במכוניות)
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים תאמין לי שאם אתה קונה רכב בכזה מחיראם תבקש הם יצבעו לך אותו בוורוד זוהר עם פרחים ואפקטים של שנות ה-60 וגם יירדו לך בזמן שהם צובעים את הרכב
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים מחבר CHEVY יש בארץ מאיבך, כנראה שראית אותה.אח שלי גם ראה אותה (פעמיים כבר).
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים מייבאך בארץ, תרשה לי להיות ספקן מאד ולשאול אם יש לך תמונה?LiorP23אתה לא צודק לגמרה, יש מכוניות כמו פרארי או למבו שכשאתה קונה אותן אתה מתחייב על חוזה שאסור לך לשנות את הצבע של הרכב ללא אישור החברה, וגם השינוי המאושר הוא ביין שחור אדום כסוף בדרך כלל.וברכבים האלה אתה משלם הרבהה יותר ממחיר של האמר ה-2, שלא נראה לי שיש עליו הגבלת צביעה.
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים על ההאמר אין הגבלה (לכל מי שלא ראה את הזוועה בקליפ של בריטני כשהיה שם האמר H2 ורוד :errrr: :errrr: :errrr:אבל לגבי פרארי אני יודע שהיא משתמשת בהגבלה הזאת ,אבל אם אני לא טועה מדובר רק על הדגמים היותר אקזוטים (מצד שני גם לא צריך בגלל שברגע שמישהו יצבע פרארי בוורוד המאפיה תעשה איתו צדק :2gunsfiring:)
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים מחבר מייבאך בארץ, תרשה לי להיות ספקן מאד ולשאול אם יש לך תמונה? אין אבל היא לא דומה בכלל לS (יש בארץ S? ) אז איך אפשר להתבלבל...
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים CaRTeRפעם הבאה תקרא את ההודעה שוב ושוב עד שתהיה בטוח ב-100% שאתה הבנתאני אמרתי שהחברה תצבע לך את הרכב אצלה, לפני שהוא יוצא מהמפעל שלה, לפני שהוא נצבע בצבע אחר
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים ד"א היום בדקתי את המודנה ספיידר המדוברת מקרוב. הלוחיות רישוי שלה בכלל לא ישראליות , נראה משהו מג'נבה. ככה שלא בטוח ממש שהיא שייכת לישראלי.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים CHEVY יש בארץ מאיבך, כנראה שראית אותה.אח שלי גם ראה אותה (פעמיים כבר).אין בארץ מייבאך.כלמוביל מסרבת לייבא אוהת עקב הצורך בהכשרת טכנאים ובהחזקת חלפים יקרים מאוד.היא הייתה בפסח מלפני שנתיים.רק מעט ברי מזל (כן, כן, גם עבדכם הנאמן) הסתובבו איתה מעט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.