פורסם 2006 בינואר 2919 שנים באחד החופים בטבריהאני קולט שתי קאייןאחד שחורה אחד כחולה של לב לבייב והבן שלו :פהלכו לדוג והשאירו תפורש בחול :ם
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים אני לא מבין את הקטע הזה ... אתה רוצה מכונית ספורט אז תקנה מכונית ספורט ! אתה רוצה ג'יפ אז תקנה ג'יפ ! אבל לקנות משהו שהוא לא זה ולא זה במחיר של בית זה טימטום ועוד יותר טימטום אם אין לך בעיה כספית
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מנסיון, אנשים עם יותר מדי כסף לא יודעים לעשות השקעות טובות במיוחד כשזה נוגע לדברים יותר "פשוטים" כגון.. רכב..
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מנסיון, אנשים עם יותר מדי כסף לא יודעים לעשות השקעות טובות במיוחד כשזה נוגע לדברים יותר "פשוטים" כגון.. רכב..לא רק רכבממתי קבוצת כדורגל היא משהו רווחי?
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים גם אני ראיתי את הפרארי הזאת-יוצאת מהחניון של קניון איילון! חח הבן אדם חוגג איתה בכל גוש דן אני רואה
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים לא חושב שהוא קנה אותה בשביל הרווח הכספי (אני מדבר על גידמט הזה...)ברור שלארווח לא ייצא לו מזה גם בעוד מליון שנההדבר היחיד שזה נותן לו זה פירסום
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר מעניין במה הוא נוהג...(או שכבר אמרו פה?)אגב איך שכחתי, המיבאך 54, מסתובבת לה באזור ת"א גם, אח שלי כבר ראה אותה פעמיים.
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים קודם שייצרו מאייבך 54 ורק אח"כ שיחשבו אם להביא אותה לארץ (פעם הביאו57 אבל החזירו לגרמניה אם אני לא טועה).
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר ואוא..איזה טעות 54 במקום 57, אז קיצצתי קצת מה קרה ויש לפחות אחת בארץ (או לפחות היתה עד לפני חודשיים).
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מעניין במה הוא נוהג...(או שכבר אמרו פה?) גיידמק מסתובב עם קאדילק CTS ... לכל מי שלא ראה אותה מנופצת (שברו לו כמה חלונות ) אחרי המשחק של בייתר והקבוצה הערבית הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.