עבור לתוכן

עבודה - HWzone, לוגו!

Featured Replies

פורסם

^^^

:-\ :-\

פורסם

זרמתי עם השיעמום......אגב דווקא אהבתי ת'עיצוב

שקט כזה פשוט כולם היום רגילים להכול כ"כ זוהר ומסובך זה נחמד שיש משו פשוט לפעמים

hwzone0dv.th.jpg

אני ממש אהבתי!

עיצוב פשוט ושקט עם קווים מעוגלים וצבעים רגועים.

פורסם

אני הולך להגיד מספר דברים אבל הכל מנק' מבט שלי..

לגבי הלוגו הראשון:

באמת זה עבודה פשוטה שבצייר איפשר להגיע גבוהה יותר בלי לפגוע..

אין שימוש בצבעים נכונים אין אפקטים ואין שום רעיון/הגיון מאחורי הלוגו..

לשתים האחרונים:

הם נראים כמו כפתורים זולים מאוד ולא כמו לוגו..

צבעים לא מתאימים ולא רואים הרבה עבודה זה בטח סטייל וצורה ועליה כתבת משהו..

פורסם

הם נראים כמו כפתורים זולים מאוד ולא כמו לוגו..

צבעים לא מתאימים ולא רואים הרבה עבודה זה בטח סטייל וצורה ועליה כתבת משהו..

אני מסכים שהם ניראים כמו כפתורים (הזולים היה מעלים) בגלל א. זה סוג העיצוב שאני אוהב ואני עושה בעיקר רקעים ותמונות יותר מאשר עיצובים של אתרים לוגואים whatever

עכשיו הצבעים לא מתאימים....אמ.....ניסיתי לחשוב על צבעים שהיו ניגודיים כדי שהכתב יבלוט ואז ללמטה סתם משו שילך עם שניהם

בקשר לצורה ולסטייל זה היה ממש מעליב!! לא היה פה בכלל סטייל והכול נעשה ידני והצורה well.....זה חייב להיות צורה כל שהיא רק לפי ההגדרה של צורה

אבל בעיקרון זה צורה בסיסית ששיניתי קצת ואז חתכתי פה ושם והתאמתי עם blending options וכ'ו

עכשיחו אישית אני הייתי נעלב גם ממה שאמרתם לו על הצייר אבל עיניין שלו הייתם יכולים פשוט להגיד שזה ניראה מאוד פשוט

פורסם

לא התכוונתי להעליב אם העלבתי סליחה...

אמרתי את דעתי אתה יודע הוא לא חייב להתיחס וגם אני הייתי כזה נוב בהתחלה לא קרה כלום..

פורסם

כה אחי אבל אני בטוח שאתה היית נוב אנשים עודדו אותך ואמרו לך איך להשתפר ולא סתם העליבו

שמע אני יגיד לך בדוגרי על הסטייל המוכן נעלבתי אבל חוץ מזה באמת בקטנה כי אני עושה עבודות בשבילי ולא בשביל אחרים אז דוגרי אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה

אבל שמישו עושה משו תן לו קרדיט על זה שהוא עשה את זה בעצמו

וכמו שמישו פה פתח דיון על משו שהוא עשה ב3D וישר אמרו לו שהוא לקח את זה או משו לא זוכר ------------- אנשים זה ממש מעליב וממש לא עושה כיף לפרסם פה עבודות!!!

אנחנו לא גיימר שאנשים פה לוקחים דברים של אחרים ומפרסמים את זה כשלהם (למרות שגם שם אני חושב זה הפסיק) אז תנו קרדיט תאמינו לי אם הייתי לוקח חלק קטן מעבודה של מישו (כמו הספר של בומרנג) הייתי מודה לו (והודתי לו ) על זה ולא בפרטי אלא כתבתי את זה בת'ראד שכול מי שרואה יראה שזה לא שלי

ואני בטוח שכמוני גם כול האחרים פה שבחיים לא היו לוקחים עבודות של אחרים!! בלי לתת קרדיט

ובקשר לכפתור ספציפית --- למה לי לפרסם צורה מוכנה עם סטייל מוכן שכתבתי עליו??!! איפה פה זה עבודה שלי!? זה מישו אחר עשה ואני טיפה שיניתי!! זה לא שלי וכמו שאמרתי כבוד שבין מעצב אחד לאחר לא לקחת עבודות של אחרים ולקבל עליהם קרדיט

תאמינו לי שכול יום אני רואה עבודות מדדדדדדהימות של אנשים ואין עליהם שום סימן זיהוי לא כלום ואף אחד לא מעיז לגעת!!

פורסם

טוב מה אתה אוכל סרטים על הסטייל? זה רק מחשיד עוד יותר :cool2:

פורסם

אוקייייייייייייי רק שתרדו ממני

ההגדרות של הסטייל:

(אני מדבר כמובן על ה"כפתור"לא על הכתב)

drop shadow: רגילל הרדרות רגילות שחור רגיל קיצר רגיל

outer glow: צבע ff5555 חוץ מזה גם הכול רגיל

bevel and emboss :

style : inner bevel

technique:smooth

depth:400%

size: 16 soften:9

angle:-62 altitude: 60

gloss:rolling sloop

white:85% screen black:40%multiply

contour:cone 100% anti analized

color overlay ba0000 opacity 25% normal

הכול על רקע של clouds רגיל של שחור ולבן

ה"סוגריים"

העתק חתוך עם HARD LIGHT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים