פורסם 2006 בינואר 2619 שנים שלוםיש לי מעבד AMD ATHLON64 3200 VENICE E6 על לוח ABIT AN8-SLIעם קירור ThermalTake BIGTYPHOON האם 27-28 מעלות במנוחה זה בסדר לקירור כזה?תודה,
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים מחבר לא יודע מה הטמפרטורה בחדראבל...מה שמוזר זה שלחבר שלי יש לוח אם של GIGABYTE .. KN8 SLIעם אותו מעבדוקירור GIGABYTE NEON COOLER 8והטמפרטורה אצלו היא בסביבות ה-24-25ה-BIGTYPHOON לא אמור להיות הרבה יותר טוב???
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים לי יש את ה big typhoon+oc רציני למעבד והטמפרטורה במנוחה היא בין 26-28,בגדול קירור חזק,גם אם באמת יש בעיה של עודף חום,זה בטח לא בגלל ה קירור אולי בגלל הרכבה לא נכונה או שפשוט המערכת שלו (חדר) קריר יותר
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים המארז סגור עם מאוורר אחד בדלת, שדיי קרוב למאוורר של הטייפון, בהזדמנות נפתח את המארז + מאוורר תעשייתי עליו =-) איך מרחת משחה טרמית? ואיזו משחה... אני מרחתי בצורה שונה מהמדריך באתר... אם תשים את המעבד על הטייפון אתה תראה שהשטח של הטייפון גדול יותר משטח של הטייפון...
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים אין מצב שעם מתח כזה המעבד בטמפרטורה כול כך נמוכה........ במיוחד שchipset ומpwmic מעל הטמפרטורה שציינתה......(מדובר פה על ההפרש בטמפרטורה) אלא אם כן הסביבה שלך ממש קרה,חחחח
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים אפשר לקרוא לספק כוח מיני מנגל....על ה-CHIPSET אין מה לדבר...כל עוד אין קירור מים בשבילו הוא תמיד יהיה חם....VALID:http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=67171מאמץ בפי 1M: 33 מעלותמאמץ ב-S&M:38 מעלות(רק בהתחלה... אבל אני מאמין שזה יטפס בעוד מעלה שתיים...)יצא לי להשתעשע קצת עם ה-CHIPSET =)http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=67170[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים סבבה אחי, אצלי זה 26-25 מעלות במנוחה עם Oc של 2800,מתח 1.55 אני מאמין שאפשר לגנוב עוד מעלה או שתיים פחות אם אני ישקיע על מריחה טובה של המשחה טרמית,חחחח אבל המארז שלי פתוח
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים טמפ' מעולות לא תגיע לפחות מזה.. אולי עם סירקולציה חזקה מה שאומר הרבה רעש...
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מחבר שמתי לב שה-BIGTYPHOON לא קבוע במקומו, זאת אומרת, אני יכול לנדנד אותו - הוא לא קבוע בחוזקה ללוח אם כמו פתרונות קירור אחרים שראיתי.יכול להיות שהוא לא ממש צמוד למעבד? או שזה אמור להיות ככה?דבר נוסף - כרגע אני עם מאוורר אחד במארז שמוציא אויר החוצה - אני יכול הוסיף מאוורר FRONT שיכניס אויר... השאלה אם זה יכול לעזור...אגב מדובר במארז COMPUCASE 6920.
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים גם לי קרה דבר דומה, תפרק את הטייפון, ותחזק את הברגים....תמרח משחה טרמית בצורה נכונה(תשים את המעבד על הטייפון ותבין כמה מהשטח שלו בשימוש....)
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מחבר אז זה לא אמור להיות קצת משוחרר ?יש סכנה למחוץ את המעבד בטעות ?איזה משחה כדאי לשים ?
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים לא, המעבד לא יכול להימחץ(עם המפזר חום הגיפ'ה הזה עליו :pissed: שכמעט עלה לי במעבד שניסיתי להוריד אותו...) לא זה לא אמור להיות משוחרר MX-1 של ARCTIC-COOLING למרוח כמות קטנה יחסית באמצע, לשים את הטייפון עליו, להזיז ימינה ושמאלה ולחזק =)
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים ברור שטמפ' שונה בין מחוזק ללא מלוחק... גם לי זה קרה אחרי יומיים שקיבלתי את הBT שמתי לב שלא חיזקתי אותו טוב, ירדו לי 5 מעלות מאז...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.