עבור לתוכן

מלווה לאוטו

Featured Replies

פורסם

עריכה: העלתי את זה לכאן במקום להביא את התמונה מנענע שאז זה לא עובד...

[attachment deleted by admin]

• תגובות 42
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דבר ראשון אני לא יכול להבין איך מעלים פלצן בן 16 שעשה סלאלום בין חביות ולא ראה כביש בחייו על הכביש בלי ליווי.

דבר שני נהיגה ברכב שונה לחלוטין מנהיגה במיול/רנג'ר/טומקאר אותן עגלות אוטומטיות ובזבזניות יש לי מספיק חברים שנסעו על הכלים האלה וכולם אמרו שאין קשר בין נהיגה עליהם לנהיגה על רכב.

התגובות שונות, המהירויות שונות, התפעול שונה, האחריות כבדה יותר, פוטנציאל הנזקים גדול יותר מכול כיוון שתסתכל על זה זה שונה!.

אתה מדבר שטויות...

יש לי חבר שיש לו טומקאר 1200.. הדבר הזה נוסע בדיוק כמו אוטו ואפילו יותר מסוכן..

פורסם

אפשר לעשות רשיון על הדבר הזה בגיל 16?

אין איזה הגבלה של נפח המנוע?

פורסם

_BooM

כמו שאמרתי

בחידוש הם השמיטו את הסעיף של האופנועים וקטנועים וטרקטורים

הם יתקנו את זה (תקרא ידיעות אחרונות של אתמול - הכותרות)

FlashXYZ

יש הגבלה על המהירות של המיולים והטומקארים

פורסם

שלום לכולם אני הבנתי כמו כולכם את התקנה החדשה והיא נכונה חבר שלי נוסע למשרד הרישוי יום ראשון עם הרישיון של האופנוע והאוטו ומדפיסים לו חדש של האוטו

עכשיו מה הקטע עם התקנה על ה2 נוסעים זה מתבטל לא הבנתי תסבירו לי בבקשה :xyxthumbs:

פורסם

שוב כל אחד אומר מה שבא לו, אני לא מבין מה נכון פה ומה לא, התקנה מבוטלת עוד משו בוטל ?

פורסם

קיבלתי עכשיו עידכון שהאנשים במשרד הרישוי בירושלים קיבלו הוראה לא לתת רשיון בלי הכיתוב "נהג חדש" למי שנמצא ב"תפר" (כלומר היה לו רשיון לקטנוע אופנוע או טרקטור)

פורסם

חבר שלי קיבל אתמול רשיון, ובלי נהג מלווה, ורשום שם רק נהג חדש ועוד איסור על הרכבה באופנוע עד לתאריך מסויים.

זהו !

פורסם

זה שרשום נהג חדש זה אומר הכל (מלווה + 2 נוסעים)

מי שהיה לו רשיון לקטנוע / אופנוע / טרקטור היה אמור לקבל רשיון שעליו לא מודפס בהערות "נהג חדש"

פורסם

ברשיון הזמני (הדף לא הכרטיס) אמור להיות גם כתוב התאריך שנגמר המלווה...

אצלי למשל כתוב נהג חדש , ומתחת לזה נדרש מלווה עד **/**/**

אז אם לא רשום כנראה שאין מלווה :nixweiss:

פורסם

צודק !

וככה רשום אצלי, ואצל חבר שלי אין תתאריך, זתומרת שאין לו מלווה..

פורסם

אז אם יתקנו עד שינפיקו לו פלסטיק הוא ייתקע עם הערה של "נהג חדש" במשך שנה ותשעה חודשים

פורסם

טוב חברים שלי שיגעו אותי וחירטטו המון אז לקחתי קצת יוזמה וקראתי טוב טוב ותראו לבד מה גיליתי

16ub.th.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים