פורסם 2006 בינואר 2719 שנים עריכה: העלתי את זה לכאן במקום להביא את התמונה מנענע שאז זה לא עובד...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים דבר ראשון אני לא יכול להבין איך מעלים פלצן בן 16 שעשה סלאלום בין חביות ולא ראה כביש בחייו על הכביש בלי ליווי.דבר שני נהיגה ברכב שונה לחלוטין מנהיגה במיול/רנג'ר/טומקאר אותן עגלות אוטומטיות ובזבזניות יש לי מספיק חברים שנסעו על הכלים האלה וכולם אמרו שאין קשר בין נהיגה עליהם לנהיגה על רכב.התגובות שונות, המהירויות שונות, התפעול שונה, האחריות כבדה יותר, פוטנציאל הנזקים גדול יותר מכול כיוון שתסתכל על זה זה שונה!.אתה מדבר שטויות...יש לי חבר שיש לו טומקאר 1200.. הדבר הזה נוסע בדיוק כמו אוטו ואפילו יותר מסוכן..
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים _BooMכמו שאמרתיבחידוש הם השמיטו את הסעיף של האופנועים וקטנועים וטרקטוריםהם יתקנו את זה (תקרא ידיעות אחרונות של אתמול - הכותרות)FlashXYZיש הגבלה על המהירות של המיולים והטומקארים
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים שלום לכולם אני הבנתי כמו כולכם את התקנה החדשה והיא נכונה חבר שלי נוסע למשרד הרישוי יום ראשון עם הרישיון של האופנוע והאוטו ומדפיסים לו חדש של האוטו עכשיו מה הקטע עם התקנה על ה2 נוסעים זה מתבטל לא הבנתי תסבירו לי בבקשה
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים שוב כל אחד אומר מה שבא לו, אני לא מבין מה נכון פה ומה לא, התקנה מבוטלת עוד משו בוטל ?
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים קיבלתי עכשיו עידכון שהאנשים במשרד הרישוי בירושלים קיבלו הוראה לא לתת רשיון בלי הכיתוב "נהג חדש" למי שנמצא ב"תפר" (כלומר היה לו רשיון לקטנוע אופנוע או טרקטור)
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים חבר שלי קיבל אתמול רשיון, ובלי נהג מלווה, ורשום שם רק נהג חדש ועוד איסור על הרכבה באופנוע עד לתאריך מסויים.זהו !
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים זה שרשום נהג חדש זה אומר הכל (מלווה + 2 נוסעים)מי שהיה לו רשיון לקטנוע / אופנוע / טרקטור היה אמור לקבל רשיון שעליו לא מודפס בהערות "נהג חדש"
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים ברשיון הזמני (הדף לא הכרטיס) אמור להיות גם כתוב התאריך שנגמר המלווה... אצלי למשל כתוב נהג חדש , ומתחת לזה נדרש מלווה עד **/**/** אז אם לא רשום כנראה שאין מלווה
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים אז אם יתקנו עד שינפיקו לו פלסטיק הוא ייתקע עם הערה של "נהג חדש" במשך שנה ותשעה חודשים
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים טוב חברים שלי שיגעו אותי וחירטטו המון אז לקחתי קצת יוזמה וקראתי טוב טוב ותראו לבד מה גיליתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.