פורסם 2006 בינואר 2619 שנים המחשב נתקע ואין אפשרות ללחוץ על שום מקש... מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה.
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים עשית OC?אם לא משהו בלוח נדפק אולי הזיכרון או שהלך לך קבל לא יודע תבדוק אם הכל בסדר בקופסה
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים נסה לנתק דיסקים קשיחים ותגיד אם הוא ממשיך לעלות אבל לא יעלה לWIN כי אין הארדיסק
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים 1. נסה לאפס את ה BIOS (ע"י שימוש בג'מפר שעל הלוח או ע"י הוצאת הסוללה למספר דקות כאשר המחשב מנותק מהחשמל).2. הפעל את המחשב רק עם חומרה מינימלית - לוח, מעבד, זיכרון (כרטיס אחד) וכרטיס מסך. תנתק את כל השאר.3. תשאיר את המחשב מספר דקות במצב הזה - בד"כ תופיע הודעת שגיאה שתגיד מה הבעיה.4. בדוק פיזית את המחשב - שהכל מחובר טוב, אין קבלים מפוצצים, כל המאווררים מסתובבים, אין קצרים וכד'.
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים גם לי הייתה בעיה כזאת יכולים להיות כמה גורמים לבעיה הזאת: 1.(תהליך בדיקת החומרה)הPOST נכשל וזה גורם למחשב להתקע. 2.התנגשות של הMaster ו Slave -כמה הארדיסקים יש לך? תבדוק שהגדרת ת'גמפרים כמו שצריך(הארד דיסק Master,כוננים Slave). 3.בעיית זיכרון. במקרה שלי הבעיה הייתה ששני הארדיסקים ישבו על אותו IDE (וזה ממש לא מומלץ) קח גם בחשבון את הפתרונות שאמרו פה בהצלחה
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מחבר יש מנורה דולקת על הלוח ( תמונה ) , זה רגיל ? או שהמנורה מסמנת על בעיה מסוימת ? ניסיתי את הפתרונות בכל התגובות שום פתרון אל עזר. אשמח לקבל פתרונות נוספים.
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים זה בסדר גמור שהמנורה דולקת זה אומר שהלוח מבחינה חשמלית מקבל מתח. אבל לא זאת השאלה... אם הוא מקבל מתח ועדיין לא פועל... כנראה שזה נתקע במשהו באמצע... תבדוק שהזכרונות במקום, שבאמת המאווררים פועלים במיוחד של המעבד. דבר נוסף, תנסה להוציא את ה"בטרייה" של הביוס ולהחזיר אותה אחרי כמה דקות שלא הכל בחשמל... אם אני לא טועה יש לי אותו לוח כמו שלך...
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים אם אתה אומר שניסית הכול אז סביר להניח שזאת בעית חומרה... אני חושב שהגורם לבעיה זה או הזיכרון או הלוח אם , נסה להשיג חלקים תחלופיים וכך לדעת איפה נמצאת הבעיה
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים לא צריך לחכות שעה אחרי שמוציאים את הסוללה... גם 20 שניות מספיק. רק האם זכרת להוציא גם את כבל החשמל?
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים אני לא יודע אם זה המקרה אצלך אבל נתקלתי בתופעה זהה בדיוק לזאת שלך בעבר, גם אני שברתי את הראש וניסיתי כל מה שרק יכלתי לחשוב עליו.בסוף התברר שזה היה הספק (היה ספק ג'נרי) הוא פשוט לא סיפק מספיק מתח או זרם או משהו והמחשב נתקע, לא עלה בדעתי שזה הספק כי המחשב עבד וכל הסממנים הראו שהספק עובד (ולא נניח נשרף מה שישר מרמז על מקור הבעיה) באחד מהנסיונות שלי החלפתי ספק והמחשב חזר לעבוד כמו שצריך.אם יש לך אפשרות נסה להחליף ספק (אבל לאחד שאתה די יודע שהוא עובד ולא לאיזה ספק ישן וחצי שרוף)
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מחבר הספק עובד טוב זאת לא הבעיה...עדיין מנסה למצוא את הבעיה ניסיתי את כל מה שרשמתם וכלום לא עזר...אם למישהו יש עוד פתרון אני אשמח לשמוע
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מזה כמות האבק הזאת? יכל להיות שננס אבק למקום שלא צריך ושוב תבדוק שהכל מחובר טוב טוב ושהכבלים חופשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.