פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים אחרי שחוויתי מס' התקפות בימים האחרונים החלטתי להתקין את הPERSONAL FIREWAALL של NORTONאך אויה לי...כעאת איני מצליח לגלוש במחשבים(שניים במספר) המחוברים לרשת(ואגב תיקשורת בין המחשבים(שיתוף קבצים) יש)הפרטים הם:מחשב 1IP - 192.168.0.1ובשני המחשבים האחרים ההגדרות אוטומטיות(OBTAIN IP AUTOMATICALY)
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים אחרי שחוויתי מס' התקפות בימים האחרונים החלטתי להתקין את הPERSONAL FIREWAALL של NORTONאך אויה לי...כעאת איני מצליח לגלוש במחשבים(שניים במספר) המחוברים לרשת(ואגב תיקשורת בין המחשבים(שיתוף קבצים) יש)הפרטים הם:מחשב 1IP - 192.168.0.1ובשני המחשבים האחרים ההגדרות אוטומטיות(OBTAIN IP AUTOMATICALY)רגע רגע יש לך Switch או Hub ? ?
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים אני מנחש פה קצת אבל מבסס את זה על ZONE ALARM- אתה צריך להתקין את הפיירוול בכל מחשב ולהגדיר לו את זה שאתה משתמש ב ICSבמחשב שנותן ובחמשבים שמבקשים
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים בקשר ל IP אוטו' במחשבים האחרים תמיד זה היה?יש בנורטון אפשרות להגדיר לו IP של רשת םנימית או לאפשר כניסה של תקשורת דרך כרטיס רשת מסוים תלוי אך הרשת שלבנויה
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים מחבר בקשר ל IP אוטו' במחשבים האחרים תמיד זה היה?יש בנורטון אפשרות להגדיר לו IP של רשת םנימית או לאפשר כניסה של תקשורת דרך כרטיס רשת מסוים תלוי אך הרשת שלבנויהאתה מתכוון בINTERNET ZONE CONTROL?כי הוא הגדיר שם (אוטומטית) את הNETWORK ADRESS192.168.0.0 255.255.255.0וגם הוספתי את הכתובת 192.168.0.1אבל זה עדיין לא עוזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.