פורסם 2006 בינואר 2619 שנים רציתי לדעת אם יש כזה דבר וירוס כיום שעדיין אין נגדו שום דבר והוא מביס גם את הפיירוול.. יש את הוירוס החדש של התמונות.. תודה
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים וגם לו יש פתרון...תמיד ממציאים דברים חדשים, אבל לרוב כשהדברים האלו הופכים להיות WIDESPREAD אז דואגים להוציא תיקון די מהר, ואז יש פתרון.GRC.COM בכלל טוען שהוירוס של התמונה הוא לא וירוס, אלה BACKDOOR ששמו בכוונה בקוד של WINDOWS לצרכים לא ברורים.
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מה זה איך הצליחו לנצח.. מצאו את החתימה של האנטיוירוס והכניסו אותה למאגר של האנטיוירוסים. פשוט שיש וירוסים מסיבים כאלו פעם בכל תקופה, הם מעלים מאוד את הפרופיל של נושא אבטחת המחשבים ויותר אנשים שמים לב ודואגים להקפיד על הנושא.אני לצערי גם חטפתי את הוירוס הנ"ל, את הנזק של הוירוס ספציפית הצלחתי לסדר ע"י FLASH מחדש ל BIOS (למזלי היה לי בבית שתי מחשבים עם אותו לוח אם), ואם אני זוכר נזק לדיסק הוא לא הספיק לעשות, מה שכן, GRC באופן מפתיע גם הוציא תיקון לבעיות הדיסק:http://grc.com/cih.htm
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים נראה לי שאם תעשה קובץ exe פשוט עם כמה פקודות פשוטות למחיקת תיקיות כלשהן, אנטי וירוס לא יעלה על זה, ובמובן כלשהו זה אכן וירוס.
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים ההגדרה של וירוס הוא שהוא מפיץ את עצמו בנוסף לגרימת נזק. לאנטיוירוסים יש גם מנגנוני זיהוי היום של קוד הפצה (שיתכן ויעלו אליו).
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים וירוס כיום שאין נגדו תוכנה? כן,Windowsחחח צודק אבל אין הרבה ברירה.... מה תעשה, תעבור ללינוקס?
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים נראה לי שאם תעשה קובץ exe פשוט עם כמה פקודות פשוטות למחיקת תיקיות כלשהן, אנטי וירוס לא יעלה על זה, ובמובן כלשהו זה אכן וירוס.חחחח קובץ EXC לא תעשה מכמה פקודות...אם כבר קובץ BAT.
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים חחחח קובץ EXC לא תעשה מכמה פקודות... אם כבר קובץ BAT. או com. לא יודע מה זה משנה. בכל אופן, מה הבעיה לכתוב ב-notepad פקודות כמו: del c:\my documents\ del c:\program files\icq וכו'. ואז לשמור את זה כקובץ BAT ולשלוח למישהו בטענה שזה משחק שרוור מגניב?
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים אם זה עושה נזק, למי אכפת אם זה וירוס או לא? אתה לא מתעסק בסמנטיקה כשאלגוריתם קדחני ומתוחכם מסלף את דרכו אל תוך לב הכונן הקשיח שלך, מוחק קבצים בזממה ובחבל ומבצע הרס שעלול להיות בלתי הפיך בעליל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.