עבור לתוכן

זקוק להמלצה לזכרונות למטרת OC איזה כדי ?

Featured Replies

פורסם

עושים אני לא יודע..אבל אני לא יודע שלא אז סבבה..אבל על איזה תיזמונים ? הטווינמוס יעשו את זה על 2-2-2-7 או 2-2-2-5...

לAMD התיזמונים משמעותים..

משמעותיים או לא, עדיין לא יהיה הבדל מספיק גדול בין 2-2-2 לבין 3-3-3 שיצדיק את המתח ואת הקירור

Fir3^StorM

לא תמיד

אם הוא בכלל לא מתכנן להגיע לאיזור ה-300 אז אין טעם לשלם יותר

אם הוא נופל על TCCD לא משהו (כמו שלי למשל :( ) הוא יכול לעשות 275 על 2.5-4-4 (יענו ההתחייבות) ולא באס אחד מעל

מה גם שה FX מדורגים אך ורק 2-2-2-5 על DDR400, ככה שיכול להיות שזה כל הסטיקים שלא עברו את הבדיקות להיות במודולים אחרים

פורסם

Fir3^StorM

לא תמיד

אם הוא נופל על TCCD לא משהו (כמו שלי למשל :( ) הוא יכול לעשות 275 על 2.5-4-4 (יענו ההתחייבות) ולא באס אחד מעל

מה גם שה FX מדורגים אך ורק 2-2-2-5 על DDR400, ככה שיכול להיות שזה כל הסטיקים שלא עברו את הבדיקות להיות במודולים אחרים

אה טוב :) ואם נגיד ה GSKILL GBLA שהם מדורגים DDR600 אז הם בטוח 100 אחוז 1,000,000 אחוז יצליחו לעשות 300 באס?

פורסם
  • מחבר

משמעותיים או לא, עדיין לא יהיה הבדל מספיק גדול בין 2-2-2 לבין 3-3-3 שיצדיק את המתח ואת הקירור

Fir3^StorM

לא תמיד

ליאור בקשר לקירור אני לא בטוח שאתה צודק, זה מה שהיה כתוב בסקירה שלהם:

There is no need for a heat-spreader from our testing... even at 3.9v the memory is only warm and having some good airflow over the rams is sufficient to keep it cool-running.

עכשיו בקשר לתיזמונים הבנתי שה BH5 ידועים ביכולת לרוץ על "aggressive timings" :

The thing that made the BH5 ram chips so popular was its ability to run very aggressive timings, which equates to significant performance boost in applications that are hungry for memory bandwidth such as games. Therefore it is a MUST to test the memory at these aggressive settings:

תיכנסו ללינק הזה - http://www.vr-zone.com/?i=2179&s=4 ותסתכלו על עומודים 4-5 אני חושב שה TWINMOS יתנו את אותו באס רק בתיזמונים הרבה יותר נמוכים מאשר ה ZX תקנו אותי אם אני טועה !

תודה על התגובות :xyxthumbs:

פורסם

ליאור בקשר לקירור אני לא בטוח שאתה צודק, זה מה שהיה כתוב בסקירה שלהם:

There is no need for a heat-spreader from our testing... even at 3.9v the memory is only warm and having some good airflow over the rams is sufficient to keep it cool-running.

עכשיו בקשר לתיזמונים הבנתי שה BH5 ידועים ביכולת לרוץ על "aggressive timings" :

The thing that made the BH5 ram chips so popular was its ability to run very aggressive timings, which equates to significant performance boost in applications that are hungry for memory bandwidth such as games. Therefore it is a MUST to test the memory at these aggressive settings:

תיכנסו ללינק הזה - http://www.vr-zone.com/?i=2179&s=4 ותסתכלו על עומודים 4-5 אני חושב שה TWINMOS יתנו את אותו באס רק בתיזמונים הרבה יותר נמוכים מאשר ה ZX תקנו אותי אם אני טועה !

תודה על התגובות :xyxthumbs:

מה עם הנקודה שזה דורש מלא מתח?

פורסם

Fir3^StorM

הם נבדקים רק ב 2T על תזמונים לא משהו.

תחת התזמונים האלה, וב 2T הם יעשו 300.

ben-bassat

אני לא מדבר על HeatSpreaderים, אלא על מאוורר.

אם תנסה אתה תגלה שמעל 3.1V ללא מאוורר מכוון עליהם הזכרונות יזרקו לך ארורים, עם מאוורר באותן הגדרות הם לא יתנו ארורים.

כמו שנאמר למעלה הם ייתנו 2-2-2 מול 3-3-3 ב ZX, אבל זה לא שווה את המתח (שגם גורם ל-RMA גבוה של סטיקים מבוססי BH-5 ו UTT) ואת הקירור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים