עבור לתוכן

Ipod Mini, iRiver H10 או Zen Micro?

Featured Replies

פורסם

לאחר שמת לי הRio Nitrus (ימך שמו אמן) החלטתי שאני לא מחכה וקונה MP3 חדש, יותר רציני.

חשוב להבהיר: ה1.5 של הריו הספיקו לי. אני לא עובר לעולם את הג'יגה ככה שנפח איחסון זה בכלל לא פונקציה עבורי.

מה שכן חשוב לי זה זמן סוללה: אני לא רוצה להטעין את הנגן כל לילה. מדי פעם אני נוסע לטיולים של יומיים-שלושה ואני רוצה שהנגן ינגן. תמיד מרגיז אותי שבאתרים רשום "8 שעות סוללה" שבסה"כ, זה מספיק- אבל המדידה מתבצעת על ווליום 10, בלי העברת שירים ידנית ובלי EQ. כשאתה מגיע לרגע האמת, המכשיר פועל שעה וחצי. דברים חשובים אחרים הם שיהיה Shuffle (אל תצחקו, נפלתי כבר על נגנים שאין בהם), שיהיה אפשר לשלוט בצורה נוחה על הפלייליסט (לפי אלבום, לפי אומן וכד').

תמיכה בעברית לא מעניינת לי אפילו את הימנית, וככה גם לגבי מסך צבעוני- אני רוצה לשמוע מוזיקה. :)

תקציב- עד 1200 ש"ח. השלושה הרשומים למעלה הם ההתלבטות העיקרית שלי, אבל כמובן שהצעות אחרות יבואו בחשבון.

ועוד שאלה בנושא- כולם אומרים שהאייפוד מיני גרוע. כולם מתלוננים, אבל אף אחד לא הועיל בטובו להסביר למה. מישהו יכול להסביר לי?

פורסם

בגדול עדיף את הiRiver H10 מביניהם בגלל שהוא הרבה יותר נוח ויעיל.

אבל המיני IPOD מנגן הרבה יותר זמן והוא גם מובנה לכך ויחיסת זול... :DJsmile:

כולם אומרים שהמיני IPOD מגעיל בגלל שהוא:

א.שחור לבן

ב.בלי תמיכה בעברית

ג.מגושם

ד.בכלל לא נוח

אבל אם אתה רוצה לשמוע רק מוזיקה להרבה זמן קח את המיני IPOD.

אבל אם אתה רוצה H10 רק תדע ש:

א.צבעוני

ב.תמיכה בעברית וגם פה באתר יש תמיכה לנגן הזה - לראות עברית ושהנגן עצמו יהיה בעברית

ג.חיבורי USB 1.1 ו2.0....

ד.אתה יכול להטעין גם את הנגן דרך הUSB

ד.מאוד נוח לשימוש

ה.אפשרות לראות סרטים ותמונות

ו.לכל מי שיש IRIVER מאוד מרוצה (כמוני H320) : :smile1:

תעשה אתה את השיקול

בהצלחה

פורסם

lol2k אתה טועה בזה שה-H10 אינו מציג סרטים, מניסיון. (אני בעלו של H10).

מבין האפשרויות שהצגת ה-H10 הוא העדיף ביותר.

אתה יכול לקרוא את הביקורת שלי באתר:

www.tgp-il.net

ה-H10 הוא מין שילוב של כל המכשירים הקיימים בשוק זה, ושילוב היתרונות שלהם במכשיר אחד, פרט לזמן הבטריה שלו (12 שעות).

במקומך הייתי מחפש U10, 1 ג'יגה מבית iRiver.

פורסם

lol2k, מה אתה מקשקש? אי פעם ראית אייפוד?

דבר ראשון יש תמיכה בעברית, ואין מה לדבר על נוחות והתמצאות.. הרבה יותר נוח מהאייריבר או כל נגן אחר ואין על זה וויכוח.. אפשר לראות את זה בכל ביקורת (וגם במציאות.. לאחותי יש אייפוד מיני ולאח שלי H10.. עם הפס גליגה של ה-H10 אני [אישית לפחות] הרבה פעמים גולש יותר ממה שרציתי או לא מצליח לבחור בדיוק את האפשרות שרציתי, הגלגלת של האייפוד ותיכנון התפריטים שלו הרבה יותר נוחים בקטע הזה)

וגם האייפוד תומך בחיבורי USB 1.1 ו-USB 2, ובהטענה דרך USB. בנוסף, הוא תומך גם בפיירוויר, שמאפשר טעינה והעברת שירים ומידע יותר מהר.

היתרון של ה-H10 הוא המסך הצבעוני, רדיו, והסלוללה החיצונית שלו, שמאפשרת לך לקנות עוד סוללה וככה בטיולים ומסעות לקבל עוד זמן סוללה. (אבל זה כולל עוד הוצאה כספית [עוד 250-300 שקל בערך אאל"ט], וגם ככה ה-H10 יותר יקר נראה לי. בכל מקרה בלי סוללות נוספות, לאייפוד יש סוללה יותר חזקה)

פורסם

lol2k, מה אתה מקשקש? אי פעם ראית אייפוד?

דבר ראשון יש תמיכה בעברית, ואין מה לדבר על נוחות והתמצאות.. הרבה יותר נוח מהאייריבר או כל נגן אחר ואין על זה וויכוח.. אפשר לראות את זה בכל ביקורת (וגם במציאות.. לאחותי יש אייפוד מיני ולאח שלי H10.. עם הפס גליגה של ה-H10 אני [אישית לפחות] הרבה פעמים גולש יותר ממה שרציתי או לא מצליח לבחור בדיוק את האפשרות שרציתי, הגלגלת של האייפוד ותיכנון התפריטים שלו הרבה יותר נוחים בקטע הזה)

וגם האייפוד תומך בחיבורי USB 1.1 ו-USB 2, ובהטענה דרך USB. בנוסף, הוא תומך גם בפיירוויר, שמאפשר טעינה והעברת שירים ומידע יותר מהר.

היתרון של ה-H10 הוא המסך הצבעוני, רדיו, והסלוללה החיצונית שלו, שמאפשרת לך לקנות עוד סוללה וככה בטיולים ומסעות לקבל עוד זמן סוללה. (אבל זה כולל עוד הוצאה כספית [עוד 250-300 שקל בערך אאל"ט], וגם ככה ה-H10 יותר יקר נראה לי. בכל מקרה בלי סוללות נוספות, לאייפוד יש סוללה יותר חזקה)

מנסיוני האישי, והוא רחב גם במיני וגם באייריבר, ה-H10 עדיף בנוחות וגם בהתמצאות.

אין לך שום טעם להתעצבן ולכתוב שהוא מקשקש כי זה כמו להגיד למישהו שהטעם שלו באוכל גרוע.

הוא חושב שהאייריבר יותר נוח והדבר היחידי שהוא חיסרון כמול המיני הוא הבטריה בלבד.

פורסם

לי יש איריבר ואני לא מרוצה!!!

ובקשר לנגן זן מיקרו גם האחריות שלו יותר טובה מאיריבר...

פורסם

אתה יכול לפרט למה אתה לא מרוצה?

תודה

פורסם

כבעלים של H10 אני חושב שהמכשיר לא בשבילך מכמה סיבות:

א. אתה לא מחפש נפח גדול.

ב. אתה לא מעוניין בכול מני אופציות ופיצ'רים מה שמעניין אותך שהנגן ינגן וינגן טוב והרבה זמן.

בגלל 2 העובדות האלה אני ממליץ לך לקנות נגן מבוססס פלאש ללא סוללה מובנת כמו:

Sansa e140 1GB-+כרטיס 2 GB(ניתן להרחיב את זיכרון הנגן עד 3 GB ע"י כרטיס SD)

הסוללה במכשיר לא מובנית הוא פועל על סוללת AAA שמספיקה ל16 שעות(נתוני יצרן) ככה שאם אתה הרבה בטיולים תמיד אפשר לקנות סוללות.

סך הכול יוצא לך 3GB ב1000 שקל בערך תוסיף לזה ערכת סוללות AAA נטענות ברמה עוד 100 שקל בערך ואתה מסודר.

מה שצריך לבדוק בנגן הזה טוב וזה רק ע"י אנשים שיש להם ניסיון זה את איכות הצליל שלו.

עוד אופציה היא נגן פלאש 2GB של אחת החברות Iriver או Iaudio נגנים מעולים שמפיקים מסוללת AAA אחת זמן סוללה מדהים באזור ה50 שעות עם איכות צליל מדהימה ומימדים קטנים.

פורסם

אז ה - Sansa e140 שווה לקנות אותו? הוא טוב? הוא לא גדול מידיי?

מצאתי גם נגן של מוטורולה עם 256 זיכרון עם אפשרות הרחבה Motorola M25, הוא טוב?

מה עדיף?

תודה רבה ויום טוב לכולם...

פורסם

להגיד לך ממה אני לא מרוצה?

אני לא מרוצה מהעובדה שהייבואנים של אייריבר אין להם מעבדה בארץ ואם אתה צריך לשלוח נגן לתיקון במסגרת האחריות לוקח לו חודש וקצת לחזור אלייך ואז אתה מקבל נגן שהוא לא שלך והוא גם לא חדש...

אבל לי יש גם קריאטיב חברה מצויינת הייבואן שלהם באתי אליהם עם נגן מקולקל קיבלתי אחד אחר חדש באותו יום (מכיוון שהנזק היה בלתי הפיך...)אבל גם אם לא הם מתקנים אותו כעבור יום ואתה מקבל את שלך!!

אני עם אייריבר גמרתי אלי חשוב לא רק האיכות אלא גם השירות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים