עבור לתוכן

W800I - סוף סוף

Featured Replies

פורסם

אכן גם אני התחדשתי ב-W800 לפני כשבוע, נהנה ממנו כל כך, פשוט מכשיר מושלם.

אכן יצא W810 שמציע סך הכל אינטרנט מהיר יותר ומנגד מוותר על תלת מימד במשחקים, זה פחות או יותר ההבדלים...

היה לי לפני כן 6230, בניגוד למה שחלק אמרו כאן לדעתי הוא גם היה מכשיר טוב מאד ושביר בטח שלא.

• תגובות 32
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה6100 שלי נפל מגובה 2 קומות על בטון (של המקלט) ויצא בלא פגע...

פורסם

שוב, דווקא לדעתי נוקיות זה דבר מאד מאד עמיד.

פורסם

אולי תלמדו סוף סוף לדבר!!!

משגע אותי!

אומרים טלפון סלולרי לא פלאפון!!!

:bash: :bash: :bash:

פורסם

אויש תשתוק... :bash:

פורסם

אומרים טלפון סלולרי לא פלאפון!!!

נכון...

בעיברית צחה אומרים "סלולר", "פלא" זה בלועזית... כמובן ::)...

פורסם

לא סובל לא נוקיה ולא מוטורולה, אגב תתחדש!.

פורסם

תתחדש גם אני חולה על W800 ואני מתכוון לרכוש אותו במוקדם או מאוחר (במקרה של מאוחר זה אומר גרסה מחודשת של W800, שמעתי שיצא 810?)מבחינתי נוקיה תמיד היו פאסה (כל כך מכוערים), מעצבנים (הממשק משגע ת'שכל) ולא נוחים לאחיזה.

ואם הוא נופל הוא מתפרק לעיתים הוא מת.

התפרקות טבעית עם הזמן קיימת כבר דורות.

דווקא הממשק של נוקיה ממש טוב......הוא פשוט וקל להבנה וכשרוצים להגיע לאיזה תפריט אז לא מסתבכים איתו........ובקשר לזה שהוא מכוער......יש כאלה עם עיצוב יותר יפה ויש כאלה עם פחות יפה

פורסם

מבחינתי נוקיה זה כמו פג'ו כולם אותו הדבר!

פורסם

תתחדש אחי

גם אני קיבלתי קרוב משפחה שלו

W550

פלאפון נהדר ומיוחד...

אני עכשיו רואה פרק של איש משפחה עליו... זה פשוט גדול.

והקטע עם הפתיחה המיוחדת פשוט לא מפסיק לעניין אותי.

פורסם

אני עכשיו רואה פרק של איש משפחה עליו... זה פשוט גדול.

איזה פרק זה?

פורסם

w80oiאחלה מכשיר אבל יש גם גרסה צרובה ל < בערך יש המון הבדלים עדין > למוטו האלמותי E398 לגרסת 6FR סאונד משופר מהטובות ששמעתי ל398 בגרסה הזאת

מעט מאוד בגים מהירות לא כמו לUMP 1.1 ROKER וידיאו בלתי מוגבל ואחרי הכול גרסה מצוינת אך עדין בשלבי פיתוח :cool2:

<שאל אותי > :xyxthumbs: האיכות צליל שמפיק הW80OI האמיתי לא משתווה במעט ל398 @6FR

בגדול לא תצטער על מה שקנית עד שילך לך הכרטיס זיכרון עם הזימזום המפורסם שמדברים עליו המון בפורומים של סלולר.

הכרטיס של הצעצוע הזה נורא יקר לא :s07:

פורסם

את הטלפון הזה לא תוכלו לשבור!:

http://www.tgp-il.net/News/EEFFAlAkAFuwHAVdNS.php

הם לקחו מכונית של חברת Purche מדגם Boxter שמשקלה מגיעה ל1,300 גרם (1.3 טון) ופשוט עלו איתה על המכשיר. התוצאות? ובכן, המכשיר יצא בלי שריטה אחת. Believe it or not.

:nixweiss::screwy::nixweiss::screwy: :screwy:

פורסם

אין על סוני אריקסון, חוץ מהעיצובים הלא כל כך מרשימים שלהם הם טובים בכל דבר, ההפך ממוטורולה שמבטיחים עולמות על הנייר, אבל המכשירים שלהם מפוצצים בבאגים של ריסטים דיליים תקיעות איטיות מחרידה גם בפעולות פשוטות, אז לא משנה כמה פונקציות יש בטלפון, אם הוא עושה בעיות כל 5 דקות אי אפשר להנות מכלום...

תתחדש על ה W800I, כמו שאמרו לפני זה אחד ה-מכשירים (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים