עבור לתוכן

W800I - סוף סוף

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה קיבלתי את הסוני אריקסון ומחוות דעת ראשונית -

הוא פשוט מעולה

רציתי לדעת אם יש לכם טיפים או טריקים שיש לפלאפון או דברים בסגנון הזה..

ואיך אני מוריד רקעים מהאינטרנט בבית- מה הרזולוצייה של הטפט??

ואחרי שהורדתי את הטפט במחשב לאן להכניס אותו בעזרת הכבל??

תודה.

• תגובות 32
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתחדש!! :xyxthumbs:

תעלה תמונות של המכשיר!!

ותמונות שהמכשיר צילם הכי חשוב!@

תודה

פורסם

תתדנדש. :yelclap:

לאט לאט, יותר אנשים מתחילים להבין - Nokia זה פאסה, Nokia זה מעצבן, Nokia כבר אינם המכשירים הנוחים והחכמים ביותר שיש לשוק הסלולרי להציע.

פורסם

זה באמת אחד הטלפונים היותר טובים שיצא לי לראות בתקופה האחרונה.

אולי אפילו הטוב ביותר שיצא לי לראות בחיים שלי.

פורסם

לאט לאט, יותר אנשים מתחילים להבין - Nokia זה פאסה, Nokia זה מעצבן, Nokia כבר אינם המכשירים הנוחים והחכמים ביותר שיש לשוק הסלולרי להציע.

ה6230 עדיין פלאפון דיי טוב (והכי חשוב לרוב האנשים-קטן).

פורסם

תתחדש גם אני חולה על W800 ואני מתכוון לרכוש אותו במוקדם או מאוחר (במקרה של מאוחר זה אומר גרסה מחודשת של W800, שמעתי שיצא 810?)

מבחינתי נוקיה תמיד היו פאסה (כל כך מכוערים), מעצבנים (הממשק משגע ת'שכל) ולא נוחים לאחיזה.

ואם הוא נופל הוא מתפרק לעיתים הוא מת.

התפרקות טבעית עם הזמן קיימת כבר דורות.

פורסם

ה6230 עדיין פלאפון דיי טוב (והכי חשוב לרוב האנשים-קטן).

תן לי לנחש.. יש לך כזה?

פורסם

תתחדש גם אני חולה על W800 ואני מתכוון לרכוש אותו במוקדם או מאוחר (במקרה של מאוחר זה אומר גרסה מחודשת של W800, שמעתי שיצא 810?)מבחינתי נוקיה תמיד היו פאסה (כל כך מכוערים), מעצבנים (הממשק משגע ת'שכל) ולא נוחים לאחיזה.

אכן W800 מכשיר מעולה

יש W800I ויש W900

פורסם

בדקתי וגם מסתבר שיצא W810.

sony-ericsson-w810-combo.jpg

פורסם

אין על נוקיה 6100

:)

(לי יש מוטורולה C650, אבל היתי מחליף ל 6100 בשמחה)

פורסם

6100 טלפון נחמד בתור טלפון, הוא עובד טוב ועמיד, ואין בו יותר מידי שטוויות, והאמת יש לי כזה ואני דיי שמח שיש לי אותו ולא טלפונים אחרים שיצאו באותה תקופה, אבל הוא לא ממש השוואה לW800I

פורסם

מה שרציתי להגיד זה שאני מעדיף פלאפון נוח, ולא מחשב נייד+מצלמה+פלאפון+נגן במכשיר משולב שעושה כל דבר על חצי רגל.

אגב ALDEMA תתחדש על ה 800, ללא ספק זה מכשיר מגניב ביותר, כל אחד והעדפות שלו.

פורסם

אפשר להגיד הרבה דברים על נוקיה אבל עדינים הם לא... היו לי כמה פלאפונים שלהם ואף אחד מהם לא נשבר לי לא משנה כמה חבטות ונפילות היו לו

יש לי כרגע פלאפון נוקיה ישן (3510i) שחטף כל כך הרבה התעללויות ... מכות נפילות פעם אחת גם זרקתי אותו על מישהו :bash:

ואחרי כל זה לפני שבועיים הוא נפל לי לאסלה :smile1: וצלל שם לכמה שניות טובות עד שהוצאתי אותו והוא עדיין עובד ! בהתחלה היו קצת בעיות עם שתי כפתורים אבל

הם חזרו לפעול כבר כרגיל

לחבר שלי נפל הפלאפון מקומה ראשונה\שנייה (לא זוכר בדיוק) על רצפה קשה ועדיין שרד

ראיתי פעם איזה ביקורות על פלאפונים וגם אמרו את אותם דברים שנוקיה בונה פלאפונים כמו לבנים

פורסם

היה לי נוקיה 6100 והוא מת כתוצאה מנפילה מגובה מטר, התאכזבתי.

למרות שהנוקיות היותר ישנות שהיו לי היו סבבה.

כרגע יש לי Motorola E1000 וחוץ מהעובדה שהוא גדול פיזית והסוללה מתרוקנת מהר ומי שהולך עם ג'ינסים זה קצת בעיה, גם בגלל שזה כמו בלטה בג'ינס זה גם שורט את המסך אנושות, בסה"כ אחרי כמה שבועות של הסתגלות זה פלאפון נחמד ביחס ל"תכונות" שקיימות בו.

פורסם

מכשיר מדהים

www.myw800.com

אתר מעולההה

והרזולוציה של הטפטים היא 176X220

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים