עבור לתוכן

הוספת זיכרון למערכת AMD

Featured Replies

פורסם

שלום (הרבה זמן שלא היתי פה....)

עבר הזמן וזה עשה את שלו וזה פגע גם במערכת שלי, שבינתיים תפסה את הגיל המופלג, שנה וחצי....

אני הולך להזמין מפנדה את העכבר במכירה הקבוצתית ועל הדרך חשבתי להזמין גם זיכרון

המערכת שיש לי הינה

AMD 64 3000+ סוקת:754

הזיכרון הקיים הינו: SAMSUNG 512 PC3200

אני מעוניין לשדרג זיכרון כדיי לתת למערכת טווח חיים טוב יותר לחצי שנה עד שנה הקרובה (הגיוס ככול הנראה בסוף יולי)

האם כדיי לי לקנות 512 וע"י כך להגיע ל 1G? או שמא כדיי לי לקנות ג'יגה ושיהיה לי 1.5G?

חשבתי על הזיכרון של PQI ב-300~ שקל (נקזז משלוח 20 שקל, 10 על העכבר, 10 על הזיכרון)

OC, היה ניסיון שנכשל (העלתי את הבס ב-20 שזה המקס' של המערכת ללא קירור מיוחד) וגם הסוקת הזו (754) איננה מפורסמת ביכולות שלה, ולכן אין OC (נשקלת אפשרות לכרטיס מסך אבל זה סיפור אחר)

אני רוצה להדגיש שהמערכת פועל טוב+- אבל עדיין מרגישים שהזמן חלף ולכן אני רוצה את השידרוג הזה (באטלפילד ישמח לזה) ולכן אני רוצה מינימום הוצאות אך עם זאת אני לא מגביל את המחיר הרבה זמן שלא התעדכנתי ולכן אני ממש לא יודע מימיני ומשמאלי

תודה ויום טוב

פורסם

כדאי להוסיף סטיק של 512M...תרגיש איתו הבדל גדול...

פורסם

ה PQI יהיו בסדר גמור

אבל תנסה למצוא Samsung, יש להם אחריות לכל החיים (גם ל PQI אמור להיות, אבל משום מה פנדה נותנים רק 3 שנים)

פורסם
  • מחבר

האם זה שווה את ה 100 שקל הפרש?

כלומר האחד עולה 290 (PQI) וה SAMSUNG עולה 399 שקל, (109 שקל למען הדיוק)

זה שווה?, יש עוד משהו שאני לא יודע\לוקח בחשבון?

תודה

פורסם

ההבדל לא שווה... ליתר דיוק, אין הבדל כמעט בביצועים...

פורסם

אתה לא יודע שהסטיק הזה יקר בחנות הזאת

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=133

אפילו לא שקל יותר

פורסם
  • מחבר

אתה לא יודע שהסטיק הזה יקר בחנות הזאת

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=133

אפילו לא שקל יותר

אבל העכבר, אני קונה את הזיכרון כי ממילה אני משלם משלוח על העכבר, אז חשבתי למה לא לקנות על הדרך זיכורן (זה גורם דירבון)

ומכוון שאין הבדל במחיר בין הPQI שפנדה מציעה לבין הסמסונג שKSP מציעה אז מה כדיי לי שורה תחתונה (יש לציין שאינ הולך לקחת לחק במחירה הקבוצתית הזו)

שינה סדר עדיפויות?

פורסם

אז לך על ה PQI

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך :xyxthumbs::yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים