עבור לתוכן

הגיוני שאפשר לפרוץ לאיסיקיו?

Featured Replies

פורסם

כולם תמיד אומרים פרצו לי ופרצו לי עכשיו אני לא ניראה לי שזה הגיוני ,עם מישו לא יודע את הקוד שלך הוא לא יכול לפרוץ!!!! :nixweiss: תתקנו אותי אם אני טועה...?

או שיש לך קומבינות והשרת של האיסיקיו נמצא בביתך...

פורסם

יש כאלה שמריצים dictionaries ו-brute force כדי לנסות לפצח סיסמה של מספר

אבל בכל מקרה אם השתלת PM באייסיקיו, ובהנחה והמייל עובד, תמיד תוכל להחליף סיסמה ולהחזיר אותו

פורסם

אתה טועה, יש מספיק תוכנות קטנות באינטרנט שיודעות לאסוף את הסיסמא שלך מהמחשב שלך.

חוץ מזה דרך הICQ אפשר גם להגיע לתוך המחשב ברגע שיודעים את הIP שלך (ע"י פקודת NETSTAT).

פורסם
  • מחבר

אתה טועה, יש מספיק תוכנות קטנות באינטרנט שיודעות לאסוף את הסיסמא שלך מהמחשב שלך.

חוץ מזה דרך הICQ אפשר גם להגיע לתוך המחשב ברגע שיודעים את הIP שלך (ע"י פקודת NETSTAT).

מזאת אומרת ? זה מסובך? נגיד ומישו יודע את האיפי שלי ואת המספר איסיקיו הוא יכול להיכנס לי לאיסיקיו?

פורסם

לא נראה לי שזה חוקי(בפורום) בכל מקרה אפשר לפרוץ!

פורסם

אם פרצו לפנטגון, אז אלייך לאיסי אתה שואל אםזה אפשרי? הכל תלוי בכמה ידע יש לאתו אדם....

וכמה שיש לו יותר.. הוא יצטרך פחות מידע.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה חוקי(בפורום) בכל מקרה אפשר לפרוץ!

פרצו לחבר שלי אז סיקרן אותי אם זה הגיוני אני לא ניראה לי.....אתה סתם מקשקש

פורסם

אפשר לפרוץ בקלות,הנה מספר שפרצתי [בישביל הוכחה] 123-666-321.[מספר פרפר :xyxthumbs:]

ואחד של חבר:666667. ;D

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=164093.msg1387188#msg1387188 date=1138215096]

....אתה סתם מקשקש

צודק, אי אפשר.

חבל ניסינו לעבוד עליך :s07:

LOL...לפרוץ ל ICQ...מאבטחים הים מודיעין של מדינות במילירדי דולרים, אתה חושב שלפרוץ חשבון ICQ זאת בעיה?

פורסם

אפשר להשתיל במחשב keystrok הכוונה זאת מין תוכנה קטנה ששולחת את כל מה שאתה מקליד במחשב (לא רק לICQ פשוט הכל) ואז אתה אתה יכול לתכנת אותה שתשלח לך או לכל מי שאתה רוצה.

יש את שיטת הברוטל פורס שזה רשימה של סיסמאות ואז זה פשוט בודק במהירות כל סיסמאה למספר שאתה רוצה

אז אפשר אם אתה יודע איך אבל אני הכי מאמין בשיטה של ההנדסה החברתית (Social Engineering) כמו שקווין מיטניק כתב בספר שלו :xyxthumbs:

פורסם

יש תוכנות מפגרות כאלה שאתה מכניס טווח של מספרי אייסיקיו וטווח של סיסמאות והוא מריץ אפשרויות.

מה שגם, אם מדברים בגדר החוקי, יש תוכנות "recovery" של סיסמאות כאלה.

שפשוט נותנות לך את כל מספרי האיסיקיו שלהם והסיסמאות (בהתאמה) אשר התחברו דרך המחשב הזה לשרת הICQ.

[למשל אם חבר בא אלייך ונכנס לאיסיקיו דרך המחשב שלך - תוכל לדעת מה הסיסמא שלו].

כמובן שהמטרה של התוכנה נועדה למקרה בו משתמש שוכח את הסיסמא (ובהנחה שהוא לא הכניס מייל לשחזר),

אז התוכנה פשוט מפענחת את הקובץ דאטאבייס של האיסיקיו ע"מ לתת את הסיסמא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים