פורסם 2006 בינואר 2519 שנים אני משתמש ב-SpeedFan, תוכנה נחמדה, שרבים המליצו לי עליה. שימו לב מה היא מראה לי היום: ה-51 מעלות פחות מטריד אותי כמו שה-75 מעלות המטורפות האלו ... יש למישהו מושג מאיפה זה נובע ?! מה יכול להיות כל כך רותח במחשב הזה ??? יש לי בו שני מאווררים מאחורה, מאוורר צידי, עוד מאוורר שמקרר את הדיסק קשיח 200GB, ואחד חדש שקיבלתי היום שמקרר את ה-ChipSet שלי. כמו כן.. אפשר לקבל עוד קישורים לתוכנות שבודקות חום של המחשב תודה.
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים לפי האורסטיש לך סירקולציה טובהאפשר להסיק מהתוצאותשהמארז מאורר אך גוף הקירור של המעבד לא טובאו שהוא לא עושה תעבודה או שחסרה משחה טרמיתאו שיש עליו אבקאו שהוא לא מהודקהייתי מציע לבדוק
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מחבר זה המידע על המעבד שלי: אחרי שתעבד בעצמך את המידע, אני אשמח אם תמליץ לי על איוורור טוב ולא יקר מהאתר PANDAS
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים נו? תגיד תודה המעבד שלך לא יושב על 60 מעלות במנוחה... הפרסקוטים האלה. :-[ :-[ :-[ :-[ :( :(
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים הטמפ' שיש לך לא מומלצת אבל היא סבירה ביותרלא הייתי מציע להחליף קירור אבל כן הייתי ממליץלהוריד את הקירור הנללשטוף אותו טוב טוב מאבקלרענן את המשחה הטרמית הנוכחית ותיהנה מביצועים (;
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מחבר דווקא לי אמרו שלא כדאי לשים את המשחה הזאת מאחר ואפשר לגרום רק ליותר נזק.כלומר לשים משחה לא כמו שצריך, ואז זה יוצר הבדלי גבהים בגוף קירור.
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים איזה מעבד יש לך פרסקוט? רק בפרסקוט, התנורי חימום שלנו אפשר להגיע ל50 במנוחה... תעבוד קצת על סירקולצית המארז... כל מאורר תגיד לנו אם הוא מוציא או מכניס..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.