פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מחבר כל היופי של הציור הוא שזרמתי עם הקווים לא חשבתי עליהם יותר מדי לא חישבתי אותםוהכי חשוב בלי סרגל ברור שאפשר לשפריש מישהו מרים לי את זה ב 3DMAX?
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים אחי אני לא מדבר על סרגל אלה על האי זרימות קווים זה פשוט הורס את כל האמיתיות של הציור
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים תלמד לצייר פרופורציות(הכי חשוב) נכונות וקווים יותר זורמים ויום אחד תגיע לרמה של המקור להשראה נוספת כדאי לבדוק את CDN, אתר מצוין לתחום. http://www.cardesignnews.com/portfolios/cdn_pf_index.php?status=Featured+Portfolios&imageTotal=36&imageNum=8&imageNum=0
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים GUNZ , יש לך כישרון אמיתי. תמשיך אם זה ותראה לאן תגיע.ובנוגע לשאר כמו רועי שאומרים "פורש בשיא" וכאלה, אל תקשיב להם, הם מקנאים בכישרון שלך , ואני מבטיח לך שהם לא מצליחים לצייר את מה שאתה ציירת.
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים תמשיך לצייר ותביא עוד תמונות, אני בטוח שעוד תמונות בהחלט יראו יותר כישרון. (:
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מחבר אוי חברה תודה נמשיך לצייר כל הזמן ונעלה תמונות ונקווה לעוד תגובות מצוינות כאלו!
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים תמעה גבר נראה לי שנעלבתה ממני.... אז רק רציתי לעזור לך בהמשך באמת ציור מעולה אבל רק רציתי להגיד איפה אפשר להוסיף
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מחבר זה לא שנעלבתי אתה יודע שזה ציור ראשון זה מאוד רגישעם קוטלים אותך בהתחלה לא יהיה המשך מבין
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים יא, תגיד שהעתקת, לא נגיד כלום. ראית אבל איזה פצצה אני ציירתי? חפש נושא בשם Stupid Art ויש עוד כמה פזורים ברשת.
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים אחי אני לא מדבר על סרגל אלה על האי זרימות קווים זה פשוט הורס את כל האמיתיות של הציור אחי, סוג של חפירה עשית לנו עכשיו! ולצייר - תעבוד על הפרופורציה יותר אם אתה רוצה להפוך את זה ליותר ריאליסטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.