פורסם 2006 בינואר 2519 שנים חמוד אה, אני ציירתי פעם ראשונה בחיים שניסיתי לצייר משהו.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים זה בכלל לא מגושם, זה מאוד מקורי.ראשית הקווים הכללים מאוד "אודים" ואפשר לזהות שזה אודי גם בלי הסמל.לפי הנראה יש דלתות רולס רויס (RX8 בשביל גיל).מבנה נוצ'בק (סדאן, 5 דלתות).אשכרה המתחרה של המרצדס CLS.אני חושב שמחלקת העיצוב של אודי (שמפשלת פעם אחר פעם) תשמח לקבל סקיצה מ-4 זוויות שונות.יצירה לא רעה בכלל במיוחד בשביל ציור ראשון זה כישרון טבעי.
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים נכון אבל מה שמבאס זה שהציור הראשון שלי היה ממש ממש חזק ומאז שהו! בכיתה ו' או ה' צירתי מכונית ממש ממש על רמה אבל מאז אני לא מצליח.... ואני מצייר כל שיעור(או שאני ישן)
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים כן הציור לא מושלם ויש לך עוד הרבה להתקדם אבל בשביל פעם ראשונה זה ציור ממש טוב יש לך כישרון אחי :xyxthumbs: תמשיך לצייר ולהתאמן ;D
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים יפה אבל למה לא השקעתה קצת יותר ...תחשבו על קווים ישרים וסימטריות.......לדוג' יש בחלק העלתחתון מקידימה פס שחור הסמל של האודי ואז אין קו???? שב חצי שעה תנסנ לשפר אסטטיות(רשמתי טוב) אבל בכללי אחלה ציור!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.