עבור לתוכן

overclocking p3 500Mhz slot1 + voodoo 3

Featured Replies

פורסם

שנה טובה לכולם

מכיוון שאין לי אפשרות להחליף כרגע את המחשב אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך.

לשם כך אני צריך את עזרתכם, כי הניסיון שלי בתחום הזה הוא אפסי.

אשמח אם תוכלו להדריך אותי כיצד להפוך את ה"קופסא הישנה" שלי ל"שוקקת חיים" וצעירה שוב...

להלן הפרטים:

CPU - Pentium 3 500Mhz SLOT1

Soltek Mainboard - SL-67EV1, VIA APOLLO PRO 133 chipset

3dfx - voodoo 3 3000

עם צריך עוד פרטים, אני כמובן ייתן ....

מקווה לשיתוף פעולה

:jump:

פורסם

דבר ראשון תקרא את שתי המדריכים הנחמדים שיש באתר חלק 1 וחלק 2 ואם יהיו שאלות תחזור אלינו ;) בהצלחה

פורסם

קראתי את 2 המדריכים שבאתר, ואני עדיין לא מבין מה הקטע של המכפלה, איך פותחים אותה, ולמה אי אפשר לעשות OC כשהיא סגורה.

בעקרון יש לי פנטיום 3 אז 100% שהמכפלה סגורה, אבל לא מצאתי מדריך קצר ולעניין שיסביר לי את כל זה.

עדיף בעברית.

אנגלית יהייה גם טוב.

פורסם

ניסית להשתמש באופצית החיפוש באתר ? אני בטוח שהיא תעזור ;)

אני קצת עסוק אחרת הייתי מסביר קצת :-X

פורסם
  • מחבר

YOT אתה חוצפן ואידיוט, למה אתה נדחף בצורה כזאת מגעילה לת'רד לא שלך!!!

אתה פשוט חמור :AR15:

פורסם

למרות שהמכפלה נעולה במעבד שלך, אתה יכול לשנות את הבאס. אני לא מכיר את הלוח שלך אבל רוב הלוחות האלה מאפשרים לשנות את הבאס ע"י ג'מפרים. תעיין בחוברת של הלוח שלך כדי לקבל פרטים נוספים. בכל מקרה, לא תראה שיפור ביצועים גדול מאוברקלוק למערכת הזו, בעיקר לא במשחקים, אבל בכל זאת כדאי לך לנסות, רק כדי להתאמן.

כדי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך, אתה צריך להוריד איזו תוכנה. תחפש במדור ההורדות של האתר.

פורסם

לאובר קלוקינג של הכרטיס מסך אני ממליץ לך על תוכנה שאני אישית משתמש בה.

PowerStrip.

היא נמצאת באגף ההורדות של HWzon.

נ.ב

מצטער על הגסות שלי :-\

פורסם
  • מחבר

Yot זה בסדר, אני לא התכוונתי להתנפל עליך ככה, זה פשוט קצת הרגיז אותי באותו רגע, אני אבדוק את התוכנה שהמלצת לי.

להלן לינק ל Manual של לוח האם שלי... אני קובע את סוג המעבד עם dip switch על הלוח אם וכרגע הוא עומד על 500 Mhz כמובן שזה משמאל לימין (מ switch 1 ל6) off-off-on-on-off-on .

אשמח לקבל תגובה על לאן רצוי שאני יעלה את קצב השעון, והאם אני ייצטרך לעשות משהו ב setup של ה bios.

תודה...........

פורסם

לא מצאתי שם את הלוח אם שלך

שלח לינק יותר מפורט

פורסם
  • מחבר

משום מה היא אפשר לתת את הלינק ישירות אבל אם תכתבו את שם הלוח בחיפוש בראש העמוד, תגיעו ישר ל manual . שם לוח האם הוא:

SL-67EV1.

פורסם

תלך לביוס

שם לך לcpu speed settings

ובאופציה של הcpu host clocl

תשנה את התדירויות

תעלה לאט לאט וכל פעם תבדוק יציבות וטמפרטורה

פורסם

אידYOT

פורסם

אידYOT

א. ספאם?

ב. עם כל הכבוד ALCHEMIST, עצם ההתנפלות הוולגארית שלך עליו, עם השפה הזאת, הופכת גם אותך לכזה. תרגע, ומהר!

פורסם
  • מחבר

ברשותכם, תרשו לי לא להתייחס להודעות שלא קשורות לנושא שהעלתי.

לענינינו:

העלתי את ה cpu host clock ל 103/34, בינתיים המערכת יציבה ואני לא רואה בעיות, אבל בכל זאת אני לא יודע כיצד למדוד את הטמפ' של המעבד בגלל שאין לי חיישני טמפרטורה וגם אם היה לי משהו כזה זה קצת קשה למדוד את החום בslot1 לא? או שאני פשוט מצמיד את מד החום לדופן? בכל מקרה איפה אני מוצא מד טמפ' מתאים לפני שאני ממשיך להעלות את ה Mhz?

שאלה נוספת היא האם רצוי שה auto detect dimm/pci clk יהיה על enabled או להשאיר אותו כברירת המחדל על disabled ?

אותה השאלה גם לגבי spread spectrum שהוא כרגע על disabled האם יש צורך לשנותו ל 0.25% או ל 0.50%?

אשמח לקבל הסברים בנושא.

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים