פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים שנה טובה לכולם מכיוון שאין לי אפשרות להחליף כרגע את המחשב אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך. לשם כך אני צריך את עזרתכם, כי הניסיון שלי בתחום הזה הוא אפסי. אשמח אם תוכלו להדריך אותי כיצד להפוך את ה"קופסא הישנה" שלי ל"שוקקת חיים" וצעירה שוב... להלן הפרטים: CPU - Pentium 3 500Mhz SLOT1 Soltek Mainboard - SL-67EV1, VIA APOLLO PRO 133 chipset 3dfx - voodoo 3 3000 עם צריך עוד פרטים, אני כמובן ייתן .... מקווה לשיתוף פעולה
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים דבר ראשון תקרא את שתי המדריכים הנחמדים שיש באתר חלק 1 וחלק 2 ואם יהיו שאלות תחזור אלינו בהצלחה
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים קראתי את 2 המדריכים שבאתר, ואני עדיין לא מבין מה הקטע של המכפלה, איך פותחים אותה, ולמה אי אפשר לעשות OC כשהיא סגורה.בעקרון יש לי פנטיום 3 אז 100% שהמכפלה סגורה, אבל לא מצאתי מדריך קצר ולעניין שיסביר לי את כל זה.עדיף בעברית.אנגלית יהייה גם טוב.
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים ניסית להשתמש באופצית החיפוש באתר ? אני בטוח שהיא תעזור אני קצת עסוק אחרת הייתי מסביר קצת :-X
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים מחבר YOT אתה חוצפן ואידיוט, למה אתה נדחף בצורה כזאת מגעילה לת'רד לא שלך!!!אתה פשוט חמור :AR15:
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים למרות שהמכפלה נעולה במעבד שלך, אתה יכול לשנות את הבאס. אני לא מכיר את הלוח שלך אבל רוב הלוחות האלה מאפשרים לשנות את הבאס ע"י ג'מפרים. תעיין בחוברת של הלוח שלך כדי לקבל פרטים נוספים. בכל מקרה, לא תראה שיפור ביצועים גדול מאוברקלוק למערכת הזו, בעיקר לא במשחקים, אבל בכל זאת כדאי לך לנסות, רק כדי להתאמן.כדי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך, אתה צריך להוריד איזו תוכנה. תחפש במדור ההורדות של האתר.
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים לאובר קלוקינג של הכרטיס מסך אני ממליץ לך על תוכנה שאני אישית משתמש בה.PowerStrip.היא נמצאת באגף ההורדות של HWzon.נ.במצטער על הגסות שלי :-\
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים מחבר Yot זה בסדר, אני לא התכוונתי להתנפל עליך ככה, זה פשוט קצת הרגיז אותי באותו רגע, אני אבדוק את התוכנה שהמלצת לי.להלן לינק ל Manual של לוח האם שלי... אני קובע את סוג המעבד עם dip switch על הלוח אם וכרגע הוא עומד על 500 Mhz כמובן שזה משמאל לימין (מ switch 1 ל6) off-off-on-on-off-on .אשמח לקבל תגובה על לאן רצוי שאני יעלה את קצב השעון, והאם אני ייצטרך לעשות משהו ב setup של ה bios.תודה...........
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים מחבר אופס....... : שכחתי את הלינק, הנה הוא: http://www.soltek.de/English/home/01.htm
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים מחבר משום מה היא אפשר לתת את הלינק ישירות אבל אם תכתבו את שם הלוח בחיפוש בראש העמוד, תגיעו ישר ל manual . שם לוח האם הוא:SL-67EV1.
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים תלך לביוסשם לך לcpu speed settingsובאופציה של הcpu host cloclתשנה את התדירויותתעלה לאט לאט וכל פעם תבדוק יציבות וטמפרטורה
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים YOT אתה חוצפן ואידיוט, למה אתה נדחף בצורה כזאת מגעילה לת'רד לא שלך!!!אתה פשוט חמור :AR15:אידYOT
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים YOT אתה חוצפן ואידיוט, למה אתה נדחף בצורה כזאת מגעילה לת'רד לא שלך!!!אתה פשוט חמור :AR15:אידYOTא. ספאם?ב. עם כל הכבוד ALCHEMIST, עצם ההתנפלות הוולגארית שלך עליו, עם השפה הזאת, הופכת גם אותך לכזה. תרגע, ומהר!
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים מחבר ברשותכם, תרשו לי לא להתייחס להודעות שלא קשורות לנושא שהעלתי. לענינינו: העלתי את ה cpu host clock ל 103/34, בינתיים המערכת יציבה ואני לא רואה בעיות, אבל בכל זאת אני לא יודע כיצד למדוד את הטמפ' של המעבד בגלל שאין לי חיישני טמפרטורה וגם אם היה לי משהו כזה זה קצת קשה למדוד את החום בslot1 לא? או שאני פשוט מצמיד את מד החום לדופן? בכל מקרה איפה אני מוצא מד טמפ' מתאים לפני שאני ממשיך להעלות את ה Mhz? שאלה נוספת היא האם רצוי שה auto detect dimm/pci clk יהיה על enabled או להשאיר אותו כברירת המחדל על disabled ? אותה השאלה גם לגבי spread spectrum שהוא כרגע על disabled האם יש צורך לשנותו ל 0.25% או ל 0.50%? אשמח לקבל הסברים בנושא. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.