עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה בכונני הDVD/CD-ROM

Featured Replies

פורסם

שלום,

התקנתי כרטיס מסך חדש (AGP-GEFORCE FX550 256MB) ולאחר ההתקנה כונני הDVD שלי נעלמו ממסך "המחשב שלי".

נכנסתי לDEVICE MANAGER ועל הכוננים של הCD/DVD היה סימן קריאה ובמאפיינים קיבלתי את ההודעה הבאה :

"Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41)"

כשהסרתי את ההתקנים הנ"ל וסרקתי לחומרה חדשה ,המערכת מצאה וזיהתה את הכוננים אך ההתקנה מחדש לא עזרה והמצב נשאר גם לאחר כיבוי מחדש.

אחד מהכוננים שלי הוא חיצוני USB וגם לאחר ניתוקו וחיבורו מחדש והסרתו והתקנתו מחדש המצב לא משתנה.

כמו כן הורדתי והתקנתי את DRIVER המעודכן של הכרטיס מסך וניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכוננים וזה לא עזר. (יש לי WIN-XP SP2)

ממש הודה לכל אחד שיש לו רעיון או פיתרון לבעיה זו.

תודה מראש,

teoria

פורסם

היי

אני לא יכול לדעת בדיוק אבל אני אקח פה הימור מסויים, מניסינני דברים משונים קורים לפעמים כמחליפים כרטיס מסך אין לי הסבר לזה.

מהמקרים בהם אני מתקלתי בדרךך כלל יש בעיה בהגדרות ה BIOS.

אני לא יודע אם לפני הכרטיס הזה היה לך כרטיס מסך אחר או שאולי השתמשת בכרטיס מסך מובנה בלוח האם.

בכל מקרה תכנס דבר ראשון לBIOS ותבדוק האם הכונן (שהוא לא USB) מזוהה שם.

בהנחה שיש לך כרטיס מסך מובנה על לוח האם תדאג לבטל אותו, אם אין לך כרטיס מסך מובה תעבור בBIOS ותוודא שבקרי ה USB שלך מכוונים נכונה (USB1.1+2.0 אם הלוח שלך תומך ב2) שבקרי ה IDE הם במצב Enable (אני מניח שכן כי בכל זאת אמרת שהwindows זיהה אותם).

אחרי שביצעת את כל הבדיקות האלה ב BIOS תחזור לwindows , לא הבנתי האם מחקת את הכוננים מה Device manger או לא , אני הייתי דבר ראשון מנסה למחוק את הכוננים הבעייתים ומבצע ריסטרט ומחכה לראות מה יקרה (אם כבר עשית את זה כמובן תתעלם :)) .

אם כל מה שניסית לא עוזר ויש לך אפשרות לעשות system restore לנק' בה הכל עבד הייתי ממליץ לך לעשות זאת ולהתקין שוב את הדריברים של הכרטיס מסך.

מקווה שמשהו מפה יעזור (אלא אם כן כבר ניסית הכל).

ביי

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתיחסות המהירה והניסיון לעזור אך לצערי הבעיה נמשכה וכנראה שהיא לא קשורה לBIOS

בכל אופן אם יש רעיון נוסף למישהו אז אשמח לשמוע ולנסות.

teoria

פורסם
  • מחבר

ממש תודה,

באמת מחיקת הערכים מהרג'סטרי פתרה את הביעה.

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.