פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מחבר חשבתי על משהו כמו הלוח הזה..http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2631ראית גם ב-XS לפני חודש פחות או יותר..שהוא גם טוב לאובר..הכרטיס שאני יכול ביינתים לשים זה רק MX420..חח..מה לעשות מחשב ישן..
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מחבר אני יודע שאין ב-ASRock שבב גרפי מובנה..רשום n/a..לא סתם אמרתי שאני יכול לשים עליו MX420...-מה שרציתי לדעת זה מה אתם אומרים על הלוח...וקצת על היכולות שלו..{OC} העלת מתחים אפשר ולאיזה רכיבים כן ולא..
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מבחינת מתחים הוא לא שיא הדבראבל הוא אוברקלוקר מעולהUCCC צריכים הרבה מתח?אם לא אז הוא מסודר אם הלוח הזה
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים מחבר הUCCC לא צריכים יותר מ2.8 וולט כדי להגיע ל250..ואולי יותר..מה שכן התיזמונים יחסית גבוהים..
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים אם אני זוכר נכון אתה צריך ביוס מתאים מ XS כדי לנצל את יכולות האוברקלוק של האסרוק
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים מחבר אם אני זוכר נכון אתה צריך ביוס מתאים מ XS כדי לנצל את יכולות האוברקלוק של האסרוקאם אתה צודק..אז זו לא תהיה בעיה למצוא את זה שם..{אני גם רשום אז בכלל לא בעיה..}
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.