עבור לתוכן

איך אפשר לשנות את הקול?

Featured Replies

פורסם

יש לי קול מעצבן ואני רוצה לשנות אותו אם זה אפשרי..

אני לא מדבר על קול שיהיה יפה לשיר איתו פשוט יש לי קול דפוק. כשאני מדבר אני שומע את עצמי בסדר כזה, אבל כשאני מקליט את עצמי יש לי קול מעצבן ואני שונא את זה. ואמרו לי שאני נשמע בדיוק כמו בהקלטה.

ככה שאני שומע את עצמי שונה ואני רוצה לשנות את זה :(

זה אפשרי?

פורסם

בן כמה אתה?

אם אתה צעיר אז הוא ישתנה, אם לא אז יש ניתוחים לשינוי קול (כן כן) , אבל זה פתרון די קיצוני לדעתי, פשוט תלמד לאהוב את עצמך איך שאתה :)

פורסם

רוב האנשים ששומעים את עצמם בהקלטות לא אוהבים את הקול שלהם , גם אני , אבל אתה צריך להבין שמי שמכיר אותך רגיל לקול שלך אז זה לא נשמע לו מוזר , רק לך ..

פורסם

חחחחחחחחח...סטלן =]

כשתגדל תבין ;)

פורסם

לכלום הקול השונה בהקלטה...זה דבר ידוע הקול שאתה שומע הוא שונה מזה שאנשים אחרים שומעים כי ברגע שאתה מדבר חלק מהקול ניקלט לא רק דרל האוזנים אלה גם דרך הפה שלך כי יש משם דרך מאוד קצרה ל"מנגנון" פינוח הקול ...הכל זה קשור ל "אף ,אוזן גרון".

פורסם

חחח יש לי עצה-בדיחה בשבילך:

איש אחד התבאס מהקול של עצמו ולא ידע מה לעשות..

אז הוא בא לרופא ואמר לו: "שלום לך, יש לי בעיה, אני יושב כל הזמן בבאר ואף אחד לא שם עליי בגלל שיש לי קול של כוסית ..."

אז הרופא אומר לו: "תקנה חמור, תמצוץ לו ותבלע ואז תראה איך הקול משתפר".

טוב סבבה האיש קונה את החמור, מוצץ לו ובולע.. סבבה יש לו קול נחמד, אנשים מתחילים לתת לו לשבת וזה..

האיש חוזר הביתה לאישתו שואל אותה לשלומה וזה והיא מתלהבת מהקול שלו ומנסה לברר איך פתאום יש לו קול של גבר..

האיש התלהב מהעניין ורצה לשפר את הקול שלו עוד יותר בשביל שבבאר כולם יפחדו ממנו כשהוא יבקש לשתות...

אז הוא שוב מצץ לו ובלע והפעם כשהוא בא לבאר אז כולם פחדו כמו שהוא רצה..

הכל מצויין .. האיש חזר הביתה לספר לאישתו על מה שקרה בבאר כולו מתרגש שואל את אישתו לשלומה.. ואז היא (בקול של גבר) עונה לו: "וואלה... .."

:screwy:

פורסם

נחמד .... :yelclap: טוב גם לי יש עצה בשבילך תעשן איזה 3 קופסאות לאקי סטרייק ביום תקבל קול כמו של אמא של צביקה פיק ....אם אתה לא מכיר תראה את התוכנית של הסטלן הזה המאסטרו ואז תבין מזה קול מעצבן אמא שלו נשמעת כאילו היא אכלה זכוכיות לארוחת בוקר... :kopfpatsch:

פורסם

יש לי קול מעצבן ואני רוצה לשנות אותו אם זה אפשרי..

אני לא מדבר על קול שיהיה יפה לשיר איתו פשוט יש לי קול דפוק. כשאני מדבר אני שומע את עצמי בסדר כזה, אבל כשאני מקליט את עצמי יש לי קול מעצבן ואני שונא את זה. ואמרו לי שאני נשמע בדיוק כמו בהקלטה.

ככה שאני שומע את עצמי שונה ואני רוצה לשנות את זה :(

זה אפשרי?

קוראים לזה סדנא לשיפור הביטחון העצמי... :nixweiss:

פורסם

יש סדנה לשיפור היכולות הדיבוריות?

אני כל הזמן מוצא את עצמי לא מדבר ברור \חלש מדי וכנראה זה נובע מביישנות או לא יודע ממה!

הבעיה קוראת לי גם עם קרובים כמו הורים וגם עם אנשים בעבודה שאני כבר מכיר... :-\

נ.ב. בדקנו אפילו שמיעה כי לפעמים אני לא שומע מה אומרים לי כנראה מחוסר ריכוז

פורסם

זה דיסלקציה...קורה לטובים ביותר

כמוני כמוך אחי!

פורסם

נחמד .... :yelclap: טוב גם לי יש עצה בשבילך תעשן איזה 3 קופסאות לאקי סטרייק ביום תקבל קול כמו של אמא של צביקה פיק ....אם אתה לא מכיר תראה את התוכנית של הסטלן הזה המאסטרו ואז תבין מזה קול מעצבן אמא שלו נשמעת כאילו היא אכלה זכוכיות לארוחת בוקר... :kopfpatsch:

:lol: :lol: :lol: :lol: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

גמני שונא ת'קול שלי כשהוא מוקלט......אני נשמע כמו צפרדע רוסית (בערך) אבל במציאות הקול שלי שונה........... ויש לי שאלה.......אם יש לי בעייה בלהגות אות מסויימת אז איך פותרים את זה?

פורסם

גם לי יש קול מעצבן לדעתי...

אבל הקול שלי נשמע לי מעולה :D

פורסם

קול מוזר זה דיסלקציה או שהתיחסת לבעית התבטאות שלי?

פורסם

שלום קואים לי עומר ואני שונא את הקול שלי

זה נוראה קשה לי לדבר על זה ובא לי לבכות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תשמח עם מה שיש לך ותפיק מזה את הטוב ביותר

רחמים עצמים=חולשה

חולשה =מוות!!!

חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים