פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים אני דיברתי על נהרס...ואני לא התכוונתי למשהו בסגנון .אם הבן אדם לא יודע בדיוק מה זה OC ואיך לעשות את זה הוא בכלל יכול להגיע למקומות אחרים בביוס ולשנות דברים שהוא לא צריך , ותעשה טובה אל תשאל אותי מה...אני מניח שאתה יודע.
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים נו אז גם מאפסים את הביוס... מה קרה כבר?חוץ מזה, הדרך למידה הכי טובה היא מניסיון אישי.
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים לא מהרס לא יודע החלטה של הבן אדם תעשה מה שאתה רוצה אני לא הייתי ממליץ לך להתחיל להתעסק עם אתה לא יודע עם מה אתה מתעסק. בהצלחה.
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים 1)מה הקשר הוא רוצה תן לו שיהנה... 2)חוץ מזה זה תמיד טוב אין דבר כזה "מספיק מהיר"... 3) לא תמיד OC זה בשביל מהירות....
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים ראבק, תבינו, אוברקלוק לא עושים רק בגלל להרויח עוד ביצועים.עד כמה שזה נשמע "מוזר" אוברקלוק עושים קצת בשביל להגיע לשיאים..לראות מה המחשב שלך באמת שווה..חוץ מזה, למה לא להנות במחשב שעובד ב3 גיגהרץ לדוגמא?
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים אתה מוכן להחליט איזה מעבד יש לך? קשה לי מאוד להאמין שאתה מחזיק בשני מחשבים ברמות כמו שאתה כותב. אני חושב שמה שאתה עושה כאן גובל בספאם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.