פורסם 2006 בינואר 2419 שנים בזמן האחרון אני מוריד על מהירות מקסימלית במחשב שלי, וברגע שאנחנו מחברים את אח שלי ברשת לאינטרנט, המהירות של ההורדה שלי צונחת לאזור ה50 בזמן שהוא לא מוריד כמעט כלום, הוא מוריד גג על 20 .. יש סיבה הגיונית לזה?
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים א. קשור לפורום אינטרנט ורשתות.ב. תן לי לנחש, הוא מריץ תוכנות P2P כמו EMULE או BITTORRENT ? (או שאתם סתם לא בודקים שם וירוסים).
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים גם וגם כבר לא טוב (גם על מחשב אחד, בטח לא במצב של רשת), ולכמה הוא מגביל ?
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר גם אם אני אגביל אצלו הכל ל1, זה פשוט לא משנה, ברגע שמחברים ת'מחשב רק , בלי אימיול ובלי ביטורנט, גם אז יורדת המהירות.. זה הרבה יותר הגיוני שזה משהו שנתפס במחשב (וירוס או משהו דומה) אבל הוא בודק וירוסים ובודק כל מה שצריך.. וזה לא עוזר פשוט..
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים הכי פשוט.תעשה RESET למחשב שלו. אחרי שהוא נדלק, סגור כל מה שקשור לאינטרנט (כולל ICQ/MSN/דפדפן/P2P וכו'). תריץ netstat -b בחלון COMMAND PROMPT. תבדוק אם אתה רואה שם משהו. כמו כן, תבדוק אם בדיוק באותו זמן עדיין יש האטה או לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.