פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אז ככה הבאתי הישר לHWZONE שלא ישעמם לכם : תמונות ריגול של ** מהיר ועצבני 3 ** הסרט שחצי עולם מחכה לו (אולי קצת הגזמתי) : מגיע בקרוב לקרנים אז הינה תפננו לכם... נדיר* :o פורסם היום . http://www.evolicious.com/spypics תגובות אנשים....
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים פחחחח "הסרט שחצי עולם מחכה לו" הצחקתה אותי.הסרט הזה בטח יהיה חרוש מהתחת בדיוק כמו ה-1 וה-2.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אתה יודע שהתמונות האלה באינטרנט כבר שבוע? (לפחות לעיתונאים) וזה בטח יהיה עם שחקנים אחרים ועם מטרה מפגרת עבל כל עוד יש איבו אדומה אני רואה
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר link=topic=163948.msg1385850#msg1385850 date=1138133379]אתה יודע שהתמונות האלה באינטרנט כבר שבוע? (לפחות לעיתונאים) וזה בטח יהיה עם שחקנים אחרים ועם מטרה מפגרת עבל כל עוד יש איבו אדומה אני רואה כן אני יודע אני לא טמבל פשוט פירסמו את זה היום בארץ!
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר תגובות אנשים איפה אתם..... לפי עדויות מהיר ועצבני 3 יצא בחודש יוני 2006.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מה אתה רוצה? זה סרט עארסים מכוניות, טסות עם ניאונים, אקדחים, ואיזו פרחה שתקועה באמצע. הסרט הראשון היה לא משהו השני זוועתי פחד השלישי- אוי גיוועלט אני לא רוצה לחשוב
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים הראשון היה די נחמד...אבל לעומת זאת השני גרוע!אני מקווה שהשלישי יהיה הרבה יותר טוב...בכל-זאת יש איבו אדומה ;D (חחחחח.......)
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר טוב אל תשחקו אותה לא אוהבים תסרט.. כי כולם יודעים שכולם מחכים לו וכולם מצפים לו זה סרט מירוצים שכל אחד היה רוצה לביים או לא יודע מה ולהגיע לרמה של הסרט הזה. הסרטים האחרונים 1/2 היו טובים ומעולים יפים ומהירים מכל הסרטי המירוצים שיצאו אז בבקשה אל תבלבלו תשכל.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אוייי, :-\אני עדיין זוכר את כמויות הערסים שהרעישו בחניון של "סינמה סיטי" עם הסובארו גראנד-ליאונה (DL) משנת 84' של אבא, כשיצאנו מההקרנה של הסרט הראשון.פשוט רעעע.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים טוב אל תשחקו אותה לא אוהבים תסרט.. כי כולם יודעים שכולם מחכים לו וכולם מצפים לו זה סרט מירוצים שכל אחד היה רוצה לביים או לא יודע מה ולהגיע לרמה של הסרט הזה. הסרטים האחרונים 1/2 היו טובים ומעולים יפים ומהירים מכל הסרטי המירוצים שיצאו אז בבקשה אל תבלבלו תשכל. ROFL ROFL ROFL התקשרו מבלוקבאסטר, ביקשו שתחזיר את הסרט... ד"א קיבלתי את הסרט הזה חינם במתנה פעם, (FF 1), אם אני זוכר נכון, זה הסרט היחידי שראיתי ב FAST FORDWARD במרבית החלקים (הספקתי לראות ולהבין אותו באיזה חצי שעה ).
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אוייי, :-\ אני עדיין זוכר את כמויות הערסים שהרעישו בחניון של "סינמה סיטי" עם הסובארו גראנד-ליאונה (DL) משנת 84' של אבא, כשיצאנו מההקרנה של הסרט הראשון. פשוט רעעע. ^^^ :lol: LOL אמיתי? רק בגלל זה אני אלך לראות את הסרט בקולנוע!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.