פורסם 2006 בינואר 2419 שנים נגיד אתם רואים סדרה Lostוכל העונה ה1 של הסדרה במחשב...אחרי שסיימתם לראות את כל העונה, אתם צורבים או מוחקים?סתם שאלהתודה
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר חחח סתם כי יש לי בזמן האחרון פול סדרות במחשבויש לי 2 HDים של 250 אז תבינו כמה יש לי.ואני רוצה לצרוב מה שראיתי, אבל מצד שני זה די המון, וחשבתי למה לצרוב אם זה סדרה, זה לא כיף לראות עוד פעם.אבל זה חוק מרפי אם אני אמחק ופתאום אני שוב ארצה לראות.מה אתם הייתם עושים...
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אתה יודע מה זה SEED ומה זה ליץ' נכון?ליץ' זה אומר שאתה לא מעלה אחרי שאתה סיימת להוריד... SEED זה שאתה מעלה... ככה שעקרונית אתה לא יכול למחוק אחרי שאתה עושה ליץ'...
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים משנה את השמות קבצים ל hot 12 years old african girl ומפיץ באימיול בקצב העלאה של 1K, בשביל שפדופילים יורידו את זה במשך חודש ובסוף יתבאסו שזה יהיה סתם סדרה...מה זה משנה לך אם אני מוחק או לא? זה אפילו לא איזה אוף טופיק חביב שיהיה מהנה לקרוא, סתם... סתם...... סתם...סתם...
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר לפי דעתכם זה רלוונטי לצרוב סדרות? ועוד בכמויות40 ג'יגה בנתיים של סדרות שאני רוצה לצרוב, כדאי?למחוק?למה?
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים סדרות קומיות שתהנה לראות שוב ולא ימאס לך כי אתה יודע הכל שווה לשמור.יש לי על המחשב את כל העונות של סאות'פארק, את 24, וורוניקה מארס ו-LOST אני מוריד ומוחק.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר Lost 24 עקרות בית נואשות, לוחשת לרוח, ספלינטר סל, המלטות וכל אלה שיענו אתה זוכר מה היה בכל פרק זה הפרקים הבאים מסתמכים על הפרק הקודם...שווה לשמור או לצרוב? זה שאלה שדי מטרדיה אותי :lol:
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים חבל על המקום בדיסקאם לא הייתי מוחק הייתי ממלא סתם דיסקים, ואני יודע שממילא אני לא הולך לראות את זה שוב, ככה שאני משאיר רק את הפרק/שניים האחרונים ואת כל השאר מוחק מיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.