פורסם 2006 בינואר 2419 שנים לפני שאני מחבר במחשב את הכאבל SATA (או שאני מוציא אותו),ב BOOT, לפני האיתור של ההארדיסק, הוא כותב משהו כזה:Nvidia BOOT AgentNVIDIA Copyright בלה בלה (לא חשוב מה השאר)INTEL Copyrightאינטל?מאיפה הגיע אינטל?אני יודע שזה טיפשי לפתוח על זה ת'רד, אבל בחיי שזה הזוי לגמרי
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אני מניח שזה קשור לאופציה לעשות BOOT מהרשת ולא מהארד דיסק פנימי. במקרה כזה אני מניח שחלקים מהטכנולוגיה פשוט COPYRIGHT של INTEL וזה העניין..
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים הסיבה שאתה יכול לראות דברים כאלה זה ההסכים החוצים שיש בין AMD לאינטלההסכמים האלה קובעים כי כל אחת משתי החברות הנ"ל יכולות להשתמש בטכנולוגיות שרשומות כפטנטים ותחת זכויות יוצרים של החברה השנייה ללא תשלום
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים ^^ לא הבנתי, אבל אם אין לי שום חומרה של אינטל מה הקשר? במעבדי AMD יש משהו של אינטל? או מה? :s05:
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים הכרטיס רשת שיש לך בלוח אם משתמש בטכנולוגיה של INTEL (לפחות בחלק של ה BOOT FROM LAN). לא קשור ל AMD ולא קשור למעבד.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים חפש ב BIOS משהו שקשור לזה, אולי ב BOOT ORDER יש לך FROM NETWORK או משהו כזה, בטל את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.