פורסם 2006 בינואר 2419 שנים כמו בכותרת , אני מחפש מן ספריי לחץ שיעיף אבק .. אם יש לכם פתרון אחר על מנת לנקות אבק ומהר אשמח לשמוע ארצה לשמוע מחירים + חנויות לקנות מהם ! בתודה מראש
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים נסיון אחד עם זה הספיק לי לצחוק שבועאישית אני משתמש בקומפרסורלחיצה אחת ממרחק כבר מעיפה חצי מהאבק5-10 שניות על מאוורר סתום לגמרי והוא פתוח לגמרי
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים קומפרסור זה לא אלה המכונות הגדולות האלה כמו המוסכים? אם לא אז איך הוא נראה בדיוק? וכמה הוא עולה?
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים יש קומפרסורים קטנים שמתחברים למצבר של אוטו (אני מניח שבמקרה הזה זה מתחבר ישירות לחשמל) לי אישית יש קומפרסור למילוי צמיגים שמתחבר לחשמל ועלה לי 200 שקל האוטו דיפו
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים יש לי אחד קטן באוטויש לי אחד קטן בביתויש לי אחד רציני (כמו של מוסכים כמו שאמרו קודם) שבו אני בד"כ משתמש (אין סבלנות לקטנים)
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אם אתה קונה רק בשביל המחשב זה ביזבוז.... תנקה ידנית... בכל מקרה אם אתה רוצה יש כמו שאמרתי ב "אוטו דיפו" ברמת גן
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מאיפה קונים קומפרסור זול ? אם אפשר קישור .. את שלי קניתי בזמנו במבצע בהום סנטר ב-69 שקל (הקטן הביתי) וב-39 שקל (הקטן לרכב)הגדול עולה כמה אלפים
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים את האמת קניתי אותו בהרבה פחות ממוסך שפשט רגלאבל הוא שווה כמה אלפיםתאמין לי שהוא שווה הרבה יותר מהקטנים
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים לי יש שואב אבק שפשר לעשות שהוא יוצא אוויר (לא ישאוב) פעם בחודש .....המחשב מסודר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.