עבור לתוכן

שאלות לעבודה שיש לי בMAX

Featured Replies

פורסם

שלום מה קורה?

טוב אז ככה אני רוצה לעשות איזה שהוא עבודה בMAX ויש לי כמה שאלות

1) איך אני יכול להוסיף תמונות לתוכנה כך שאני יוכל להשתמש בהם או אם יש תוכנה אחרת להוספת תמונות לסרטון

2) אני מחפש מדריך או קובץ מוכן של ספר שנפתח והדפים יכולים לזוז

3) זה אני באופן כללי רוצה לדעת איך אני יכול לעשות בסרטון אנימציה שבהתחלה חלק מצורה תיהיה ככה ובסוף היא תיהיה מעוקמת וכו'?

4) איך אני יכול לצבוע חלקים של צורה בצבעים שונים ואיך אני יכול להפריד אותם כלומר חתיכה מהצורה אני יכול להפריד ולהשתמש בתור צורה בפני עצמה

תודה

נ.ב

את סעיף 2 אני ממש חייב וכמה שיותר מהר

תודה

פורסם

עיין ערך-"לימודי max מא' עד ת'"

פורסם
  • מחבר

עיין ערך-"לימודי max מא' עד ת'"

איפה זה נמצא?

חוץ מזה לא נראה לי זה נותן תשובה לשאלוה 2 ואולי 1

פורסם

סתם ספר (בלי אנימציה) זה ממש קשה לעשות. אם אתה רוצה אתה יכול להשתמש באחד שאני עשיתי (ממש מזמן)

החלפה של דפים זה לא כ"כ טריויאלי. עשיתי לא מזמן דבר דומה עם עיתון ושם מימשתי את זה עם Bend-ים. (צירפתי את הדוגמא)

כדי לשנות צורה של אובייקט עדיף לא לעשות את זה ישירות על הקודקודים שלו, אלא ע"י modifiers כמו bend, twist, FFD ודומיהם.

כדי להפריד אוסף faces/polygons ב- editabe mesh/poly לאובייקט נפרד אתה בוחר אותם ובוחר detach תחת edit geometry.

כדי שתוכל לתת חומרים שונים ל- faces שונים באותו אובייקט אתה צריך לתת להם material-id שונה (דרך polygon properties->material->set id),

ואז לתת לאובייקט חוצר מסוג multy/sub-object.

אה, ולגבי "הוספת תמונות", לא ברור לי אם התכוונת לטקסטורות או לפריימים שלמים של וידאו.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אוקי

קודם כל תודה על העזרה

שנית אני רוצה לבנות ספר כמו שבנית אבל שהדפים יזוזו כמו בעיתון שהכנת איך אני יכול לעשות זאת?

ולגבי התמונות אני מתכוון-לקחת תמונת JPG ולהדביק אותה על צורה כלשהי כלומר חלק מהצורה יראו תמונה ומה שהתמונה לא מכסה יהיה בצבע הרגיל של הצורה

תודה

פורסם

כל דף שמתקפל זה בעצם plain עם כמה חלקים שאני מעקם אותו עם Bend. אתה יכול לעשות אחד כזה ולשכפל אותו.

יש tutorial שבא עם התוכנה ונקרא animated still life שמסביר לך איך להתעסק עם טקסטורות. נראה לי שאם תעשה אותו תבין איך לעשות את מה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני הבנתי פחות או יותר אבל

אני מנסה להכין PLANE כך שצד אחד יהיה תמונה וצד שני יהיה צבע רגיל

אז אני לא חושב שאפשר עם PLANE אז אני מנסה עם BOX אבל אני לא הבנתי כלכך את ההסבר שלך איך לתת לצורה אחת כמה צבעים אז אם תוכל להסביר לי

תודה

פורסם

טוב,

כדי ששני הצדדים של face יקבלו חומרים שונים אתה צריך להשתמש ב- material שנקרא double sided.

לגבי כמה חומרים לאותו אובייקט, כדאי שתקרא על multi/sub-object material ועל material ID and editable meshes.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים