פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אני לא יודע אם לכאן זה מתאים, אבל זה למטרות מודינג אז רשמתי כאן.אני צריך להוציא מהמחשב בקרה של 5V ע"י תוכנה.חשבתי להוציא מהLPT (יש לי גם תוכנה שעושה את זה) אבל היות ואני מרכיב LCD האופציה הזאת יורדת לצערי.על המחבר הסריאלי בפינים 1 7 5 יש לי מקלט IR.יש דרך להוציא בקרה מאחד הפינים שנשארו לי אחרי החיבור של הLCD והמקלט IR?יש דרך להוציא בקרה של 5V (שתישלט ע"י תוכנה) בדרך אחרת מהמחשב?
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים נראה לי שזה יכול להיות שימושי ??http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_498&products_id=7962&PHPSESSID=aa8165701d3b77ef6e4a76ada8112ad9
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר חשבתי על כל הממירים האלה לLPT.. יש גם אחד שעושה LPT מPCI אבל הבעיה שלי היא שאין לי כסף לסכן ואני לא יודע אם התוכנות (של הLCD והתוכנה שאני צריך ממנה בקרה) ידעו להבדיל בין שני החיבורים ולעבוד כל אחת על חיבור אחר..
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים דבר ראשון יש לך שתי יציאות סיריאל (COM1 ו COM2) ודבר שני הIR לא אמור להתחבר לרגליים 2,3,5?אם לא אז אתה יכול לחבר לרגל 2 של הסיריאל (אני חושב שזה המוצא אם הוא לא המוצא אז זה 3 )
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר הIR מתחבר לרגל מספר 1ובלוח שלי יש רק יציאת COM אחת לצערי.אני אשב עכשיו לחפש מידע על פינים 2 ו 3 שהזכרת.אם למישהו פה יש תוכנה או מכיר תוכנה שתעזור לי לשלוט בפינים (לLPT יש לי אחת, צריך לCOM) או מידע על הפינים אני אשמח לקבל כל דבר בנושא.
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים איזה לוח יש לך.למרבית הלוחות יש שני COMs אחד עם קונקטור מאחור והאחר על הלוח, אבל ניתן להתחבר אליו ולהשתמש בו.
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים אני צריך להוציא מהמחשב בקרה של 5V ע"י תוכנה.חשבתי להוציא מהLPT (יש לי גם תוכנה שעושה את זה) אבל היות ואני מרכיב LCD האופציה הזאת יורדת לצערי.על המחבר הסריאלי בפינים 1 7 5 יש לי מקלט IR.יש דרך להוציא בקרה מאחד הפינים שנשארו לי אחרי החיבור של הLCD והמקלט IR?יש דרך להוציא בקרה של 5V (שתישלט ע"י תוכנה) בדרך אחרת מהמחשב?עם איזו תוכנה אתה מישתמשוהיכן להורידה
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר Relais Timerהיא בעיקרון אמורה לשמש לשליטה על מעגל של 8 לדים שמתחברים לLPT (להריץ אותם בסדרות שונות וכו') אבל אפשר להשתמש בה גם לשימוש הזה.
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים של המעגל החשמלי של המתאםשמתחבר ליציאת המדפסת כי ברצוני לעשות יותר מאשר להדליק כמהלדים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.