פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים אתם מתלוננים? לי יש 11 שעות חלון! ואחרי המחצית השנייה יתוופו לי עוד 6! מה הוא מתלונן ? אתם בטח שואלים...אתם ה"עירוניים" מסוגלים ללכת הביתה בסוף היום ולהגיע לביצפר מאוחר... אני לא ... כי אני גר במושב באמצע שום מקום... ויש הסעות ב 8:30 וב 15:00.ככה שיש לי שעות חלון מפה ועד הודעה חדשה.... אבל אין לי מה לעשות בהןץץץ
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים מה הבעיה עם חברים לא קשה להעביר את הזמן בחצר של הביה"ס בזמן חלון לכו תשחקו כדור עף כדוררגל כדורסל סתם תשבו תדברו לכו להיתחנף למורות לשגע את היועצת, את הרכזי שכבה ,את המוכרים בקיוסק בקיצור יש הרבה דרכיםגם הם מרוב שיעמום מתחילים להיתייחס אלייך
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים כל מה שיש לי להגיד זה תגידו תודה ...אני מב'ר טכנולוגי :יש לי 47 שעות בשבוע (י'א) :יום א': 7:30-4יום ב': 7:30-2יום ג': 7:30-4יום ד': 7:30-2יום ה': 7:30-4יום ו' : 7:30-1אין חלונות , וזה המקסימום שאפשר ללמוד!
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים אתם מתלוננים? לי יש 11 שעות חלון! ואחרי המחצית השנייה יתוופו לי עוד 6! מה הוא מתלונן ? אתם בטח שואלים...אתם ה"עירוניים" מסוגלים ללכת הביתה בסוף היום ולהגיע לביצפר מאוחר... אני לא ... כי אני גר במושב באמצע שום מקום... ויש הסעות ב 8:30 וב 15:00.ככה שיש לי שעות חלון מפה ועד הודעה חדשה.... אבל אין לי מה לעשות בהןץץץתגלוש בHWZ ;D
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים ני הכי מסכן אולי המערכת יחסית בסדר (40 שעות)אבל אין סוף שיעוריםהכל מעצבן מורות רוסיות מעצבנותמגעיל כמו כל שנה...
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים מה הבעיה עם חברים לא קשה להעביר את הזמן בחצר של הביה"ס בזמן חלון לכו תשחקו כדור עף כדוררגל כדורסל סתם תשבו תדברו לכו להיתחנף למורות לשגע את היועצת, את הרכזי שכבה ,את המוכרים בקיוסק בקיצור יש הרבה דרכיםגם הם מרוב שיעמום מתחילים להיתייחס אלייך במשך 11 שעות בשבוע, כל שבוע?
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים אוווו, ואני חשבתי שאני נדפקתי עם חלונות אגב, למי עוד חוץ ממני יש מתכונת בהיסטוריה ב 12 לחודש הזה?
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים האמתף למה לי להתלונן על המערכת..מערכת קלילה, (כיתה י"א) רק 31 שעות..בלי חלונות, 4 פעמים בשבוע אני מסיים ב11:45.. ;D
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים עשיתי את כול מדעי המחשב בשנה שעברה ועכשיו יש לי רק 34 שעות :smoke: מערכת ממש מצוינת
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים אני לא מבין מה הבעיה שלכם פשוט ללכת הביתה שיש חלון. לי יש רק 2 כאלה בשבוע ואני פשוט הולך הביתה לנוח
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים יום שילשי, היום הכי ארוך שלי, מתחילים ב0 גומרים ב3:30.... אבל הכי זיין ביום הזה... בשעת 0 יש לי...ספורט............. :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :-[ :-[ :'(
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים אני לא מבין מה הבעיה שלכם פשוט ללכת הביתה שיש חלון. לי יש רק 2 כאלה בשבוע ואני פשוט הולך הביתה לנוח רק זה שהבית שלי נמצא בערך 12 קילומטר מבית הספר .... שגם זה בקו אוורי שעובר דרך השכונות הכי מסוכנות בלוד...
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים יש לי רק דבר אחד להגיד לכוווולם כאן, האמת, כולל גם אותי : ייבבו בו! או כמו שאומרים, כולנו ייבבנים יללנים מגעילים שבוכים כמו ילדות קטנות. יאללה, סה"כ בי"ס, תעשו שכונה בשיעורים ויהיה כיף . עומר
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים אני מתחיל מחר ב8 וגומר בחמש כשהשלוש שעות אחרונות הן ספורט!!!!ויש לי 41 שעות בשבוע בלי חלונות.אבל אין לי שעות אפס!!!!! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.