עבור לתוכן

מגבר לאוזניות

Featured Replies

פורסם

קניתי אוזניות Sennheiser HD 555, אוזניות מאולות! אני שומע אותם דרך מדגבר סטראו או מחשב.

כשאני שומע מוזיקה דרך מגבר סטראו אני מקבל צליל מטורף, פשוט מפסוט אוזניות. במחשב איכות יורדת, לא פלא כי יש לי כרטיס קול של לוח אם.

אני ששוקל לקנות נגן MP3 נראה לי אלך על IRIVER או IAUDIO.

האם ההגברה שלהם מספיקה בשביל האוזניות האלה או שעדיף לי לקנות מגבר AIRHEAD?

עד כמה שווה וטוב המגבר הזה וגם אם יתאים לי למחשב או שאני צריך לקנות קרטיס קל חדש?

ואיפה בארץ אפשר לרכוש אותם?

פורסם

נתחיל מזה ששום נגן נייד לא יזיז את האוזניות האילו בצורה טובה מספיק (לפחות לא לאוזן שלי).

כרטיס קול תהייה חייב להחליף אם יש לך כרטיס גרוע שמובנה בלוח האם.

בנוגע למגבר, מה התקציב שלך, האם אתה צריך שהוא יהיה נייד, האם חובה לרכוש בארץ?

Anatoli.

פורסם

משתמש כבר כמה חודשים ב-H120 + HD595 של IRIVER , מרוצה עד הגג , כמובן שתחת הגברה נאותה של רסיבר בבית שומעים יותר טוב , ותחת הגברה של מגבר מיועד לאוזניות שומעים הכי טוב אבל את זה עוד לא קניתי . יותר מדיי בשבילי להסתובב גם עם מגבר נייד , במיוחד שאני לא רואה יותר מדיי צורך לזה .

נ.ב. כל הכבוד על הקנייה !

פורסם
  • מחבר

אנטולי, אני קניתי את האוזניות שלי בחול (HD555), הם סבבה לגמרי אבל כשאני מגביר במגבר ממש חזק אני שומע את האוזן הימנית של האוזניות מתחילה לעשות קליקים בבאס ואם אני מגביר עוד יותר אז נשמע כאילו הרמקול מגיע לתהודה והבאסים מתחילים להוציא קליקים רצופים.(אם אתה מכיר את התופעה? ומה אפשר לעשות או שפשוט לא לשמוע אותם בווליום כזה?). בגלל זה אני די מפחד לקנות דברים בחול, בעית אחראיות.

מגבר אני מעדיף שיהיה נייד, כי בבית יש לי מערכת סטראו. אני חושב ללכת על AIRHEAD, מה דעתך עליו?

פורסם

הבעיה שציינת של קליפינג נובעת מהמגבר ולא מהאוזניות. המגבר מגיע למצב שנקרא רוויה עקב חוסר היכולת שלו לעמוד בדרישות החשמליות של האוזנייה ולכן האות נקתע ואתה מקבל קליפינג. אין בעיה לרכוש בחול, ומגברי אוזניות בעיקר עקב העובדה שבארץ יש מחסור במגוון של מגברים. מגברים ביתיים קצת בעייתים עקב מתח רשת שונה בארה"ב, אך מגבר נייד לא אמור להוות בעיה.

את האייהד לא יצא לי לשמוע לצערי, לכן אני לא יכול לתת דעה אישית שלי. הייתי ממליץ לך לחפש בהד-פיי.

אני מאמין שאלצ'קו יוכל לעזור לך בנושא (בדר"כ יש לו מה להגיד בנוגע לאוזניות), אני אתן לו קישור לדיון הזה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אנטולי,תודה רבה לך הרגעת אותי, כבר התבעסתי, עם המגבר אוזניות אני מקווה שזה לא יקרה!?

ולמה זה קורה רק באוזניה אחד ימנית ולא בשתיים?

ומה זה אומר לגבי מגבר ביתי שלי הוא דווקא לא רע בכלל?

אני גם מתכוון לקנות מגבר חדש, איך לבחור מגבר שגם יספק לי את הרמקולים וגם אוזניות?

פורסם

אני כמעט בטוח שמדובר בבעיה במגבר אצלך, ולא באוזניה. ייתכן ואכן הבעיה באוזנייה, צריך לבדוק. אני מדבר מניסיון העבר שלימד אותי שקליפינג נובע בדרך כלל מההגברה (הטרנזיסטורית).

בנוגע למגבר שיש לך כרגע. אני לא יכול להתחייב כי אני לא יודע מה הדגם שיש לך. אבל סביר להניח שמה שיש לך זה רסיבר כלשהו עם לא יותר ממגבר אוזניות עלוב שסך חלקיו לא עולה על 20 שקלים (במקרה הטוב). במידה ותרכוש מגבר אוזניות רציני הדבר לא יקרה.

מגבר ביתי שכולל הגברה גם לאוזניות וגם לרמקולים הוא בעייתי, כיוון שצריך לדאוג שיתאים לשניהם בצורה טובה. מגבר רציני שיכלול גם מגבר אוזניות טוב עולה המון כסף.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים