עבור לתוכן

כפיר שלזינגר ז"ל

Featured Replies

פורסם

לתרום למדינה כן אבל לא באה לי שאחרי המוות שלי יתרמו את האיברים שלי לאיזה מחבל שתפוצץ וצריך להשתיל לו איברים חדשים ואין מה לעשות המדינה שלנו מתחייבת להציל חיי אדם.

פורסם

תלמד להתבטאות כמו בן אדם מתורבת, ולא כמו איזה ברברי - ורק אז תחזור לפה.

הורחקת לשבוע מהפורום.

כל כך כל הכבוד לך!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ולזה שמעליי, בן אדם, איפה אתה חיי?! ממתי מחבל מתאבד שרד את זה??

איזה רופא יסכים לטפל במחבל מתאבד?! איך זה הגיוני שהוא ישרוד בכלל???

פורסם

היו מחבלים מתאבדים ששרדו ויש רופאים שיטפלו בהם... לרופא אין בכלל זכות לסרב הוא חייב לטפל בחולה לא משנה מי הוא... אבל הסיכוי שהאיברים שלך יגיעו למחבל מתאבד אפסיים.... ואם בגלל זה אתה לא תתרום איברים אז תזכור רק שכדי שלא יקרא הסיכוי האפסי שאחד מהאיברים שלך יגיעו למחבל מתאבד אתה בעצם רוצח את הסיכוי האחרון של כמה וכמה בני אדם...

פורסם

מה אכפת לך מה עושים איתך אחרי המוות?

אם זה יכול להציל חיים של מישהו אז למה לא?

זה לא משנה... יש ענין של כבוד... ואין בארץ... את סבא שלי שמו בבד וזרקו לתוך האדמה... זה כבוד זה?

פורסם

אני חתום על הכרטיס הזה כבר שנים.

בזמן האחרון (האמת, בחוסר טאקט משווע אבל לדעתי המטרה מקדשת את האמצעים) משרד התחבורה שולח בדואר, יחד עם חידוש הרישיון טופס להצטרפות.

omg אתה רציני? זה ממש דפק!

פורסם

אני גם קיבלתי כרטיס כזה, אולי בדואר לא בידיוק זוכר... לא חשבתי פעמיים חתמתי על הכרטיס וסימנתי שיכולים לתרום כל איבר בגוף שלי ושלחתי... זה היה נראה לי הכי הגיוני שצריך לעשות ואין פה מה לשקול. לאחר כשבוע קיבלתי איזה כרטיס של אדי משהו... זה זרוק לי באחד מהמגירות. כל התהליך הזה היה מאוד מהיר בלי לחשוב כי זה היה נראה לי ברור ולא הייתי צריך לקרוא שום סיפור של מישהו כדי לעשות את זה.

אם כלכך קצת אנשים חתומים על זה, זה באמת מצער..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים