עבור לתוכן

שאלה בקשר לצורב TEAC ותוכנת NERO!!!

Featured Replies

פורסם

היי לכולם אז לפני שאשאל את השאלה רק אגיד שיש לי צורב TEAC X40 ותוכנת נרו OEM 5.5.9.9 הבעיה שלי שאני לא מצליח לצרוב דיסקים של חברת DCD 870 MG 100 דקות של מוסיקה התוכנה מזהה את זה בתור 140 מגה בלבד פעם היה לי דבר כזה עם הצורב הקודם של פלקסטור אבל הצלחתי לצרוב מוסיקה אבל DATA לא ניסיתי אז וכשניסיתי עכשיו על הTEAC הוא אמר שאין מספיק מקום על הדיסק למרות שמה שרציתי לצרוב הוא פחות מ-870 מגה.מוזר שדווקא מוסיקה הוא עושה OVERBURN ובDATA לא ניתן לעשות ובכן האם ניתן משהו לעשות? אולי זה בגלל שNERO שלי הוא OEM? עזרה דחוף יש לי המון צריבות גדולות לעשות ואני תקוע עם 25 דיסקים שכרגע לא עובדים לי וזה באמת בעיה

גל

פורסם

היי לכולם אז לפני שאשאל את השאלה רק אגיד שיש לי צורב TEAC X40 ותוכנת נרו OEM 5.5.9.9 הבעיה שלי שאני לא מצליח לצרוב דיסקים של חברת DCD 870 MG 100 דקות של מוסיקה התוכנה מזהה את זה בתור 140 מגה בלבד פעם היה לי דבר כזה עם הצורב הקודם של פלקסטור אבל הצלחתי לצרוב מוסיקה אבל DATA לא ניסיתי אז וכשניסיתי עכשיו על הTEAC הוא אמר שאין מספיק מקום על הדיסק למרות שמה שרציתי לצרוב הוא פחות מ-870 מגה.מוזר שדווקא מוסיקה הוא עושה OVERBURN ובDATA לא ניתן לעשות ובכן האם ניתן משהו לעשות? אולי זה בגלל שNERO שלי הוא OEM? עזרה דחוף יש לי המון צריבות גדולות לעשות ואני תקוע עם 25 דיסקים שכרגע לא עובדים לי וזה באמת בעיה

גל

תנסה דבר ראשון לעדכן firmware .. באחריותך כמובן בלינק הזה:

http://www.cdrinfo.com/Sections/Firmware/List_DriveVersions.asp?ListWhat=CD-W540E

יש תיקונים רבים לגבי תמיכה בדיסקים אבל שאלה אחת ... ל מ ה DCD ?? ??? ??? ???

פורסם

שום בעיה בצורב...

אתה צריך לגשת ל File -> Preferences ושם לגשת ל Expert Features ולסמן את Enable Overburn Disc-@-Once Mode.

בבלאנקים תזין 89 דקות 58 שניות ו 0 פריימים (Frm), או שפשוט תרשום 90 דקות 0 שניות ו 0 פריימים (זה לא ממש משנה).

תאשר.

*תתעלם מהעובדה שהדיסק לא זוהה כגודלו הנורמלי.

עכשיו, במידה ואתה מתכנן לעבור את קו ה700 מגה, אני ממליץ בחום לצרוב במהירות איטית יחסית. x12 לכל היותר.

נגיד והכנסת כמות מידע של 770 מגה, דאג שמצב הצריבה יהיה DAO.

תתחיל את תהליך הצריבה ותקפוץ לך הודעה שתאמר שהנפח של הדיסק לא מספיק... "האם ברצונך לעשות Overburn במצב DAO?"

תאשר, ותהליך הצריבה יתחיל בלי בעיה.

מקווה שהבנת... :)

פורסם

ואני אגיד מה שהמנהלים יגידו עוד שעה או פחות

"תערוך את הטופיק ותמחק את ריבוי סימני קריאה\שאלה"

:) :smoke:

עריכה - I'm the devil :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos:

המבין יבין

(המונה)

פורסם
  • מחבר

רוקפורד עשיתי בדיוק מה שאמרת אבל זה לא הולך הוא רושם שאין מקום מספיק על הדיסק ולא נותן את האופציה לOVERBURN אני התנסיתי בזה בעבר ואז עבד לי רק לצרוב מוסיקה אבל לא DATA נורא מוזר.ודרך אגב איך אני יכול להגיד לו שהצריבה היא DAO?

פורסם

ככה...

א. יש לבטל את ה Multisession.

nero%2Ebmp

ב. יש לבחור ב DAO ולהתחיל את תהליך הצריבה.

nero2%2Ebmp

*תקפוץ הודעה שמתריעה על נפח הדיסק ולאחר 2-3 שניות תקפוץ הודעה שתשאל אם ברצונך לבצע Overburn במצב DAO. תאשר והכל יהיה בסדר.

שוב, ב Expert Features ה Overburn חייב להיות מאופשר.

פורסם
  • מחבר

רוקפורד תודה עכשיו כשקראתי את הMANUAL של נרו ועוד לפני שקראתי את התגובה שלך הבנתי שאני צריך לבטל את הMULTISSESION כי פשוט במצב של מולטיסיסיון הוא לא נותן לי לבחור DAO והשתגעתי לא הבנתי מה יכול להיות ואז נפל לי האסימון תודה רבה על הכל!!! ;)

פורסם

בכיף :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים