פורסם 2006 בינואר 2219 שנים היום יצאתי לצלם בלילה, בתנאים מחורבנים.התמונות יצאו מגעיל, אבל תמונה אחת יש בה משהו מעניין לדעתי.אוקי...זה הציוד שלקחתי איתי ליתר בטחון, כי ממש חשוך שם.ה- EXIF של התמונה השנייה:ISO10015sF2.8[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים לא אהבתי. לא מוצא שום דבר מיוחד. יכלת לנסות להעלות את האסא קצת אולי לכיוון ה200-400 כדי לשפר את התוצאות.
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים התמונה הראשונה מושכת את העין כשהיא מוקטנת, אבל כשמגדילים אותה היא לא משהו, השניה לא מעניינת כ"כ...
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים מחבר לא אהבתי. לא מוצא שום דבר מיוחד. יכלת לנסות להעלות את האסא קצת אולי לכיוון ה200-400 כדי לשפר את התוצאות.במקרה שלי לא, הרעש היה הורג את התמונה.
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים בצילום נושא דומם אין מה לבזבז זמן במשחקים מיותרים עם ISO גבוה. תמונות כאלה מצלמים תמיד ב-ISO הכי נמוך שאפשר, בדיוק כפי ש-Benor עשה.
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים למה, זמן החשיפה יכול להתקצר.אם הנושא דומם, זמן חשיפה קצר יותר הוא לא יתרון.וזה יעזור לי להכניס לתמונה יותר אור.אם אתה רוצה להכניס יותר אור לתמונה אתה יכול פשוט לפתוח צמצם או להאריך את זמן החשיפה. אין שום סיבה לבחור ב-ISO גבוה במקרים כאלה.עריכה: פתחתי דיון חדש בנושא צילומי לילה, עם לינק לגלריה נהדרת שכמעט כל התמונות שבה צולמו ב-ISO מינימילי.
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים מחבר במקרה שלי , אין לי הרבה ברירות.מצלמה P&S פשוטהחשיפה מקסימאלית : 15 שניותצמצם מקסימאלי: 2.8התמונה שצלמתי, צולמה בהגדרות האלה וזה לא הספיק.
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים מחבר אוקיי, אתה מדבר על תמונות שיש בהן מקורות אור: פנסי רחוב וכו'...אני מדבר על תמונות בעלות מקור אור טבעי: ירח...
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים בגלל זה כתבתי "ב-ISO הכי נמוך שאפשר". מה שלא יהיה, בשתי התמונות שצילמת ISO גבוה יותר לא היה עוזר כי אין שם חשיפת חסר. בתמונה הראשונה הפנס במרכז הוא הנושא והוא כבר על הגבול של חשיפת יתר. התמונה השניה בסדר גמור מבחינת חשיפה.לגבי צילום באור ירח עם דיגיטלית קומפקטית, שכח מזה. מדובר על לפחות 5 דקות חשיפה בצמצם 2.8. אפילו אם היה לך מצב B במצלמה, בחשיפה כל כך ארוכה החיישן מתחמם מאוד וכמות הרעש והפיקסלים החמים שתקבל תהיה גבוהה מאוד, וזה נכון אפילו גם עם DSLR. אם צילום בחשיפות אולטרה-ארוכות מעניין אותך, כדאי לך לחזור לפילם. מצלמות דיגיטליות עדיין לא מתקרבות ליכולות של פילם בתחום הזה.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים בהחלט יש לי המלצות, אבל עדיף שתפתח דיון חדש ושתכתוב שם את הדרישות והתקציב. נמשיך שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.