עבור לתוכן

שאלה בקשר סידור מאוררים..

Featured Replies

פורסם

תראו היה לי מאחורה למעלה במחשב מאורר 80 מ'מ שמוציא אויר קניתי מאורר 120 מ'מ שמתי אותו שיכניס אויר, ומקדימה למטה שמתי 2 מאווררים 80 ממ שכניסו שיוציאו אויר...אז בקיצור יש לי מאחורה למעלה 120 מכניס, ומקדימה למטה 2 שמוציאים זה בסדר? או להחליף משהו...

פורסם

כן והרבה

תעביר את ה120 שיוציא ושיהיה כמה שיותר גובה וה-80 מ"מ כולם שים שיכניסו כמה שיותר בתחתית :xyxthumbs:

פורסם

מאווררים שמכניסים אוויר שמים למטה וכאלה שמוציאים שמים למעלה.

פורסם

והסבר קטן..... חום עולה למעלה... וקור למטה.. ולכן מה שעשית גרמת לחום להשאר במארז ואת הקור שהיה אמור להכנס מלמטה הוצאת...

ולכן כמו שאמרו מאוורר למעלה שיוציא את החום שעולה ולמטה מאוורר שיכניס את הקור... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקי אני יהפוך אותם...ותגיד בצד של המארז להשים מאוורר מכניס או מוציא? כי מה רק שני מאוררים מקדימה 80 מכניסים מספיקים...?

פורסם

2 מקדימה מכניסים 2 מאחורה מוציאים 1 למעלה מוציא ואחד בדלת מכניס זה מצב אופטימלי

פורסם

זה תלוי בים דברים... איזה אפשריות עומדות לפניך? אפשרי 120 מילמטר מקדימה ? מאחורה? מה יש על הדלת, 2 80 נכון? למעלה 120? למטה?

ספק?

פורסם
  • מחבר

אממ אפשרויות....מקדימה 2 80 בצד 2 80 מאחורה 120....... למעלה אני מתכנן לעשות חור אבל לא בטוח אז תן לי ככה איזה סדר טוב עם מה שיש לי..תודה מראש...אהה וספק atx 500v משהו כזה

פורסם

מקדימה 2 80 מכניסים... בצד 2 80 מכניסים.. מאחורה 120 מוציא.. למעלה רצוי 120 מוציא ואם בא לך ממש להתפרע (נראה לי מוגזם ומיותר) למטה מכניס...

אני מקווה שיש לך ספק טוב.

עריכה:

ראיתי שערכת ורשמת ספק...

לא ממש יודע אם זה רצוי עם הספק הגי'נרי שיש לך.... תשאל בסטיקי ותציין את כל המאווררים וכל החומרה שלך.

פורסם
  • מחבר

בסטיקי?? איפה מה איךך

פורסם

מקדימה 2 80 מכניסים... בצד 2 80 מכניסים.. מאחורה 120 מוציא.. למעלה רצוי 120 מוציא ואם בא לך ממש להתפרע (נראה לי מוגזם ומיותר) למטה מכניס...

אני מקווה שיש לך ספק טוב.

עריכה:

ראיתי שערכת ורשמת ספק...

לא ממש יודע אם זה רצוי עם הספק הגי'נרי שיש לך.... תשאל בסטיקי ותציין את כל המאווררים וכל החומרה שלך.

אחי למאוררים בכמות כזאת לא חייב ספק יותר מג'נרי, יש פה כוליתא 6 מאוררים...

הידעת שספק נורמלי יכול להחזיק עד אזור ה35 מאוררים ואולי לא יקרוס ?!

:xyxthumbs:

פורסם

המצב הכי טוב זה שה CFM שיוצא יהיה יותר מה CFM שנכנס, ולא אותו דבר.

זה אומרת - 2 מאווררי 80 מקדימה מכניסים שני מאווררי 80 מאחורה מוציאים ו 80 למעלה מוציא יתן ביצועים יותר טובים מאשר 2 מכניסים 2 מוציאים או 3 מכניסים 3 מוציאים.

פורסם

המצב הכי טוב זה שה CFM שיוצא יהיה יותר מה CFM שנכנס, ולא אותו דבר.

זה אומרת - 2 מאווררי 80 מקדימה מכניסים שני מאווררי 80 מאחורה מוציאים ו 80 למעלה מוציא יתן ביצועים יותר טובים מאשר 2 מכניסים 2 מוציאים או 3 מכניסים 3 מוציאים.

זה לא הכי נכון, ברוב המארזים היום יש 1 קדימה אחד אחורה... אחד בגלל שתיים בדלתות...

אבל זה יוציא פחות או יותר שווה עם המאורר של הספק...

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים