פורסם 2006 בינואר 2419 שנים גרוע ביותר. אסור לאמן שרירים 6 ימים ברציפות אלה אם כן זה מיתחלק לאימונים של לא יותר משעה.אחרת אתה רק פוגע בשרירים שזקוקים למנוחה.מה הקשר?! זה לא שאני עושה 6 ימים בשבוע את אותו דבר כל יום זה שונה ככה שבשבוע אחד יוצא לי לעבוד רק פעמיים על אותו שרירואגב כל אימון שלי זה שעה וחצי שעה 40 גג
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים לכל אחד זה שונה, כל אחד בהתאם לרמה שלו מסוגל להרים משקלים שונים ככה שתוכנית זה אישי - לכל אחד משהו אחראז איזה פרטים אני צריך להביא לך?
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים תן למדריך ליראות אותך הוא כבר ישאל אותך שאלות ובמיקרה שהוא מדריך טוב יתן לך תוכנית טובה
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מצטרף לרינקדינק AB באמת תוכנית מעולה..מומלצת מאד אני אישית עושה אותה משהו כמו חודש וחצי ויש כבר די הרבה תוצאות..למי ששאל מה זה התוכנית הזאת>אתה מחלק תגוף ל2 קבוצות..ככה זה אצלי(אתה יכול לחלק לשרירים אחרים..)Aיד קדמיתגב כתפייםבטןBיד אחוריתרגלייםחזההעיקרון הוא שאתה נותן 3-4 מכשירים לכול שריר ועובד עליו יותר ובצורה יותר ספציפית ורצינית..אם אתם מתאמנים די הרבה זמן ומרגישים שהתחזקתם אז אני ממליץ מאד לעבור לAB..
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים AB היא שיטה מעולה אין ספק אבל ABC הרבה יותר רצינית ונותנת לך הרבה יותר אפשרויות לגוון בסידור התוכנית ובהוספה של תרגילים חדשים והחלפה על בסיס קבועהאגב עצה לכל המתאמנים ברגע שיש לכם תוכנית אל תיקבעו עליה! תחליפו כל הזמן סדר למשל אם הייתם עושים גב ואז יד קדמית תהפכו את זה כל הזמן תעשו דברים שונים אל תתנו לגוף להתרגל לשיטת עבודהכי כשהוא מתרגל בסופו של דבר אתה נתקע במשקלים ועולה לאט נורא כשאתה משנה פתאום תוכנית אתה תרגיש שונה ושהתאמנת הרבה יותר טוב וכנראה למחרת גם תיתיתפס חח
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים זה טוב אם אני עושה אימון לכל הגוף 3 פעמים בשבוע או שכדאי לפצל קבוצות שרירים?
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים בוא נגיד שהייתי ממש אבל ממש בכושר מעולה עד לפני חצי שנהאמרו לי במכון שחצי שנה שקול ל20 שנה וצריך להתחיל מהתחלה
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים לפי דעתי אימון רק Aזאת אומרת שביום ראשון - כוחיום שני - כושריום שלישי - כוחיום רביעי - כושר וכן הלאהלמה:אם אתה עובד על AB זאת אומרת שאתה מתאמן רק פעמיים בשבוע על אותו קבוצת שירירים.בA אתה מתאמן 3 פעמים בשבוע על כל קבוצות השרירים - וזה יותר טוב
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אבל זה אומר שאני יצטרך להיות כל יום בחדר כושר.טוב ניתן למדריך להחליט מה שבא לו.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אבל זה אומר שאני יצטרך להיות כל יום בחדר כושר.טוב ניתן למדריך להחליט מה שבא לו.אני לא הכי סומך על המדריכיםבמכון שלי יש איזה 7 מדריכים שלכל אחד יש שיטת אימון שונה, יענו כל אחד אומר שהאימון שהמדריך השני נתן לא טוב.ואתה לא יודע מה להחליטוהם מתחלפים מהר כל חודש עוזב מישהו ובא מישהו חדש.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אני לא הכי סומך על המדריכיםבמכון שלי יש איזה 7 מדריכים שלכל אחד יש שיטת אימון שונה, יענו כל אחד אומר שהאימון שהמדריך השני נתן לא טוב.ואתה לא יודע מה להחליטוהם מתחלפים מהר כל חודש עוזב מישהו ובא מישהו חדש.הם מיתחלפים מהר כי מדריך מקבל 20 לשעה בלי תנאים טובים ובמיקרה הטוב 25 כולל נסיעותחוץ מיזה היום כל מדריך חיב תעודה ונכון שחלק עדין דפוקים אבל זה עדיף על אחד שלא יודע כלום על אנטומיה תורת האימון וכוחוץ מיזה יש הרבה שיטות אימון שונות ורובן מספיק יעילות ככה שזה לא צריך להפריע לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.