עבור לתוכן

למתאמנים שביננו -איך (אם בכלל) אפשר לעלות רק במסת שריר ולא בשומן.

Featured Replies

פורסם

תודה.

• תגובות 50
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תאכל כמות גדולה של חלבון ובצע אימונים

שלא כוללים פעילות אירובית.

פורסם

תאכל כמות גדולה של חלבון ובצע אימונים

שלא כוללים פעילות אירובית.

למה לא לעשות פעילות אירובית בנוסף?

פורסם

תיראה השומן שאתה מיתכוון הוא כמו דלק זול לגוף

השריר +עצמות=מנוף

ברגע שאתה מיתאמן אתה "מבזבז" דלק גם שומן גם פחממות וגם קצת חלבון ככה שאימון וגם הזמן אחרי עד שהגוף יתעושש מהאימון מוריד לך שומן

שאתה אוכל אתה מכניס בין היתר גם שומן

ככה שכדי להגיע לנפח שריר גדול+אחוזי שומן נמוכים צריך גם ליתאמן וגם לאכול נכון

חוץ מיזה בתור מדריך חדר כושר בוגר וינגיט (כבר לא עובד בזה) אני יכול להגיד לך שאתה צריך תוכנית אימונים שמדריך מוסמך יתן לך +תוכנית של תזונה נכונה

מיתזונאית

כי לכל אחד יש תדברים שטובים לו ולהגיד על רגל אחת איך ליתאמן יכול ליגרום לנזקים גדולים לגוף

חוץ מיזה רק בישביל הידע שומן נימצא בכל מקום בגוף כולל בחלל של העצמות ויש לו שימושים מאוד חשובים לגוף

פורסם

תיראה השומן שאתה מיתכוון הוא כמו דלק זול לגוף

השריר +עצמות=מנוף

ברגע שאתה מיתאמן אתה "מבזבז" דלק גם שומן גם פחממות וגם קצת חלבון ככה שאימון וגם הזמן אחרי עד שהגוף יתעושש מהאימון מוריד לך שומן

שאתה אוכל אתה מכניס בין היתר גם שומן

ככה שכדי להגיע לנפח שריר גדול+אחוזי שומן נמוכים צריך גם ליתאמן וגם לאכול נכון

חוץ מיזה בתור מדריך חדר כושר בוגר וינגיט (כבר לא עובד בזה) אני יכול להגיד לך שאתה צריך תוכנית אימונים שמדריך מוסמך יתן לך +תוכנית של תזונה נכונה

מיתזונאית

כי לכל אחד יש תדברים שטובים לו ולהגיד על רגל אחת איך ליתאמן יכול ליגרום לנזקים גדולים לגוף

חוץ מיזה רק בישביל הידע שומן נימצא בכל מקום בגוף כולל בחלל של העצמות ויש לו שימושים מאוד חשובים לגוף

לא תמיד נכון אני למשל בחדר כושר shape בכרמיאל בתחילת דרכי קבעתי תוכנית והיא היתה ממש גרועה (תחילת דרכי במכון הנל התאמנתי לפניי זה וגם ציינתי זאת)

והם פחות או יותר נותנים תוכנית אימונים סטנדרטית לכולם ככה שזמן קצר מאוד אחר כך התחלתי לבנות לעצמי תוכניות אימונים שבדרך כלל כל חודש אני משנה את הסדר מעט מוסיף ומחליף תרגילים אגב אני עושה תוכנית ABC ושאם תבקש מהמדריך תוכנית כזאת הוא לא ידע בכלל מה אתה רוצה ממנו

פורסם

ממליץ לעבוד של תוכנית AB , תרגישו הבדל גדול אחרי חודש - חודש וחצי. ה ABC יותר איטית.

פורסם

ממליץ לעבוד של תוכנית AB , תרגישו הבדל גדול אחרי חודש - חודש וחצי. ה ABC יותר איטית.

זה אתה בתמונה אחי?

פורסם

ה AB מרכזת יותר מדיי שרירים באימון ולכן אתה לא תוכל להשקיע בכל שריר 4-5 תרגילים שונים ומזה איטית מדיי אני כל יום במכון וזה לא נחשב לאימון יתר כי כל שריר מקבל מנוחה בזמן ששרירים אחרים עובדים באותו יום למשל חזה יד אחורית זה A גב יד קדמית זה B ו כתפיים רגליים זה C (סתם דוגמא שאגב היתה התוכנית שלי לא מזמן)

פורסם

תיראה יש איזה 200 אלף תוכניות אימונים ואיזה 10000000000000000 תוכניות תזונה זה שנותנים תוכנית אחידה לכל אחד זה דפוק

ולא צריך להיות ככה

בגדול מחלקים תמיתאמנים ל3 קבוצות

1-מתחילים

2-מאומנים

3-מיקצועים

לספורטים מיקצועים המדריך לא אמור לתת ביכלל תוכנית אימון כי לכל ספורט יש תתוכניות אימונים שלו ומדריך חדר כושר רגיל לא לומד את זה

חוץ מהקבוצות האלה יש עוד חלוקות כמו גיל לדוגמה או בעיות רפואיות לא גדולות(בעיות רפואיות גדולות זה כבר תחום של פיזיוטראפיה)(מקווה שכתבתי נכון)

חוץ מיזה בהנחה שהABC שאתה אומר זה חלוקת קבוצות שרירים ל3 ואימון אחד בשבוע של כל חלוקה

אז התוכנית הזות היא תוכנית די רגילה למאומנים ומשלבים בה בדרך כלל אירובי בסוף

השאלה באיזה מאמץ אתה עובד בתוכנית כי במאמץ גדול +אירובי טוב זה תוכנית יחסית טובה לניפוח שריר והורדת אחוזי שומן

כמובן שחיבים תזונה וכמובן שיש הרבה סוגי אימונים בתוך התוכנית הזות-פירמידה-סופר סט -מיספר חזרות+סטים וכו

ודבר אחרון יש ספרים טובים בעינין ובמידה שאתה רוצה לאיתמן בלי מדריך כדי לך לילמוד קצת כדי להבין את האנטומיה ותורת האימון

יש הרבה דברים שאנשים לא מבינים בתחום לדוגמה אימון מזיק לגוף אבל הגוף מפצה+אחרי שהוא נח מספיק ודברים בסיגנון ככה שכדי לילמוד

כדי לא להזיק לגוף וכדי לא ליתאמן אימון יתר

פורסם

התזונה האמת בזמן האחרון קצת התפתתי לכל מיני מטעמים אבל עכשיו אני שומר שוב על תזונה נכונה וכמובן הרבה טונה חח

ואני משתמש בתוכנית ABC על ניפותח זאת אומרת 8 חזרות 4 סטים כל תרגיל ו4-5 תרגילים לכל שריר אירובי אני לא ממש משלב אני אבל רץ 3 פעמים בשבוע מחוץ למכון

פורסם

מזה מדריך AB? מישהו יכל לתת לי? ולמי זה מתאים?

אני צריך משהו בנוני כזה ..

פורסם

התזונה האמת בזמן האחרון קצת התפתתי לכל מיני מטעמים אבל עכשיו אני שומר שוב על תזונה נכונה וכמובן הרבה טונה חח

ואני משתמש בתוכנית ABC על ניפותח זאת אומרת 8 חזרות 4 סטים כל תרגיל ו4-5 תרגילים לכל שריר אירובי אני לא ממש משלב אני אבל רץ 3 פעמים בשבוע מחוץ למכון

תיראה עד כמה שאני זוכר תשמות ABC זה חלוקת קבוצות שרירים ל3 ואימון אחד בשבוע על כל קבוצה

בכל מיקרה יש אימונים יותר טובים מ8 חזרות לדוגמה להתחיל במישקל גבוה בקצת חזרות ואז להוריד מישקל ויותר חזרות

כמו 4-8-10-12 לדוגמה זה אימון מאוד קשה אבל מאוד יעיל למי שהגוף שלו יכול ליתמודד באימון כזה

לוקח זמן לדעת איזה מישקל לשים בכל סט אבל אחרי שהמישקלים מיסתדרים זה אחלה אימון

זה שאתה רץ זה טוב מאוד ותזונה נכונה זה מצוין

אני עדין ממליץ ליקנות איזה ספר טוב בתחום כי יש הרבה דברים חשובים שלא לומדים מאימון במכון

ולילמוד על אנטומיה ותורת האימון מאוד יעזור לך

עריכה-ציתות-מזה מדריך AB? מישהו יכל לתת לי? ולמי זה מתאים?

אני צריך משהו בנוני כזה ..

AB זה תוכנית אימון ולא מדריך וכמו שאמרתי כדי או לילמוד או לישאול מדריך איך ליתאמן כי יש הרבה דברים שלא יודעים באנטומיה של הגוף

פורסם

Having said that know that while most of the weight that you will gain will be in the form of muscle, some of it will be in the form of fat no matter how good your diet is.

The reason for that is the fact that on a state of caloric surplus (when you feed your body more calories than what is burned) some of those calories are stored as body fat. However, by bulking up on good foods, by training hard and by starting from a low percentage of body fat, you will minimize the fat gain and maximize the muscle mass gain.

If you need more specific help just PM me

פורסם

דווקה לאנשים מאומנים השומן "נישרף" יותר מהר וזה כולל גם בזמן מנוחה ולא רק באימונים

המישקל יכול לעלות בקלות ביגלל שחלבון=החומר העיקרי של השריר שוקל יחסית לנפח הרבה יותר מישומן

אבל אימון נכון+תזונה נכונה יוריד לו תאחוזי שומן ואני מדגיש אחוזי שומן ולא דברים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים