עבור לתוכן

דעה על לוח אם : Intel D955XBKLKR- BLACK CREEK+ LAN Intel Pro 1000+Raid

Featured Replies

פורסם

Intel D955XBKLKR- BLACK CREEK+ LAN Intel Pro 1000+Raid םא חול

:ינכט טרפמ

Intel :ןרצי

BLKD955XBKLKR :םגד

BLKD955XBKLKR :ט"קמ

10009 :קפס 'סמ

OEM :הזירא גוס

םינש 3 :תוירחא

Intel Pentium D & Pentium 4 with 800MHz in an LGA 775 )also for Extreme Edition( :דבעמ גוס

FSB Speed: 1066/800Mhz

Chipset: Intel® 955X Chipset

N/A :יפרג ךסמ סיטרכ

Graphics Connector: PCI Express x 16

Dual-Channel DDR2 667/533 :ימינפ ןורכיז

PCI: 1 PCI- E x1 ; 1 PCI-E x16/x4 ; 3 PCI

Audio: Intel® High Definition Audio supporting 8-channel surround sound

USB: 4 back/4 front - USB 2.0+ Firewire 2

HDD: 4 x S.ATA 3.0Gb/s + ATA100 Raid 0/1/10/5

LAN: Intel Pro/1000

Supports Hyper -

ןכ :Threading Tech

ATX: ATX זראמ

אנשים אני צריך דעה אם ליקנות את הלוח הזה ( הדרישות מעבד D . ו DDR2 ו PCI -E ) אם יש לכם לוחות אם טובים יותר שעונים על הדרישות בבקשה אימרו לי

זה באופן דחוף

פורסם

הלוח הכי קרוב שיש באתר של INTEL הוא ה d955xbk. הלינק לאתר:

http://www.intel.com/products/motherboard/d955xbk/index.htm

אני מניח שמי שמשווק אותו משום מה מוסיף לו את האותיות BLK לפני שם הדגם ואת האותיות LKR אחרי שם הדגם (חיפוש לפי הדגם שציינת לא נותן לינק לאתר של אינטל אלא להרבה אתרי מכירות). אין לי מושג מה זה אומר לגבי המוצר עצמו, אבל אני מניח שמדובר אכן בלוח של INTEL שציינתי.

הלוח תומך אך ורק בזיכרון DDR2, יש לו חריץ הרחבה אחד מסוג PCI-E, והוא תומך במעבדי פנטיום D. מבחינת הדרישות שלך - הלוח עומד בהן.

הלוח במבט ראשון נראה דיי טוב עבור מעבדי אינטל, אבל אני ממליץ לך לחפש ביקורות עליו שמשוות אותו ללוחות אחרים באותו טווח מחירים.

עריכה:

חיפשתי את הלוח הזה בחנויות בארץ, והמחיר שלו דיי גבוה (מעל 1300 ש"ח). אתה צריך לשאול את עצמך האם אתה באמת צריך לוח שעולה כל כך הרבה, או שתוכל להסתפק בלוח דומה, אבל עם ערכת שבבים ישנה יותר (כמו ה 945) שיעלה הרבה פחות.

פורסם

945 לא ישנה יותר אלא יותר MainStream

vdudu

ערכת השבבים 955X כמו שמופיע בת'רד על הצ'יפסטים השונים, מיועדת לאוברקלוקרים ולמעבדי ה 955 Extreme Edition וה Pentium 4 Extreme Edition

הלוח של אינטל לא מאפשר OverClock מעבר ל-4%

לכן זה לא לוח שכדאי לקנות

אם אתה מחפש לאוברקלוק במחיר קרוב יש לך Asus P5WD2 Premium, ובקרוב P5WD2-E Premium

שניהם כמובן עדיפים על האינטל באוברקלוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים