פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים היה פעם ת'רד בפורום כללי בו Encoder (אם אני לא טועה) פרסם תמונה של המארז שלו עם נורה קטנה שכזו שהאירה לו דיי טוב את המארז, אז אם יש למישהו מושג, הייתי שמח לקבל מידע לגביה.
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים מדובר בled אולטרה ברייט.נ.ב. די קשה להשיג לדים כאלה... אבל קתודות אפשר להשיג כמעט בכל מקום (ואם תחפש טוב גם במחיר ממש טוב)
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים מחבר כמעט בכל מקום? כלומר, אני אבקש קתודות בחנות מחשבים והמוכר יקפיץ קופסא שכזו מקרטון מלאה בקתודות בשלל צבעים מתחת לדלפק שלו?? זה עד כדי-כך "בכל מקום"?ולמה כ"כ קשה להשיג את האולטרה ברייט, ואיפה למשל אפשר להשיג את זה?
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים לא בדיוק כל חנות ,אבל רוב החניות המחשבים הלא הכי "קונבנציונליות" תוכל למצוא בקשר ללד איפה שמוכרים לד רגיל תוכל לשאול על לד אולטרה ברייט
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים אני יודע שברדיו-שק יש לדים אולטרא ברייט(כי קניתי משם), וגם קתודות במבחר הרבה יותר גדול מאשר בכל חנות מחשבים.אפילו את החדשות הללו שהם שלושה צבעים,וגם האלו שמגיבות לקול.
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים חנות אלקטרוניקה נורמלית! איזה חנות מחשבים?מה עובר עלייך?! תעשה חיפוש טחנו לעסנו ובלענו את הנושא הזה מספיק פעמים
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים מחבר להפתעתך החיפוש לא הגיב לאף אחת ממילות החיפוש הבאות..ledלדled ultra brightלד אולטרה ברייט
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים להפתעתך החיפוש לא הגיב לאף אחת ממילות החיפוש הבאות..ledלדled ultra brightלד אולטרה ברייטתחליף את ההגבלה של עד 7 ימים למשהו כמו 30 יום
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים יש לך גם אופציה של EL wire או סיב אלקטרולומינסנטי שהוא מאוד דק (החל מ 2.3 מ"מ) בא באורך בלתי מוגבל גמיש מאוד ומאיר ב 360 מעלות...
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים מחבר ראיתי באחד המודים שבגלריה אחד ששם כמו פלורסנט קטן שכזה בתחתית המארז וקיבל תאורה נהדרת. מה זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.