עבור לתוכן

מחפש מארז גדול ונאה + חלון בתקציב של 500 שקל...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולכם,

אני משתגע בחיפושים אחר מארז חדש למערכת שלי, ונמצא בלבטים קשים. :nixweiss:

מצד אחד, ישנו הTT XASER5 WINGO 7000D, שלדעתי הינו המארז היפה ביותר שקיים, והינו מתאים לדרישותיי, אבל המחיר שלו גבוה (איך לא)... כ-700 שקל ללא ספק. :kopfpatsch:

9866.jpg

מצד שני, ישנו הסאנבים טרנספורמר, שעליו קראתי רק ביקורות טובות והלוק שלו די מושך אותי, רק שהוא קטן משמעותית מהTT ומגיע גם-כן ללא ספק, אך מחירו זול יחסית, כ-400 שקל.

9467.jpg

אני מעונין במארז יפה יחסית (לא מצועצע מידי) עם חלון, שיהיה גדול יותר מהמארז הנוכחי, שהוא (צפוף) H X W X D: 430 X 200 X 480

לא חייב ספק כוח, יש לי ספק סביר, אבל מומלץ שיהיה בעל מקומות למאווררי 120 מ"מ וסירקולציה נורמלית.

התקציב שלי עומד על 500 שקל מקסימום.

יש חיה כזאת? :-\

פורסם

גבר לגבי ההבדלים בינהם

דווקא הטרנספורמר גדול בגובהה ב3 ס"מ הוא 52

והטרמלטק 49

מה שכן הטרמלטק יותר ארוך מהטרנספורמר לא יותר מזה (כאילו יותר עמוק)

תראה את הפרטים למטה בטבלה

http://www.thermaltake.com/xasercase/wingo/v7000d.htm

http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Transformer/transformer.htm

נראה לי כדאי לך את הטרנספורמר והוא עוד חוסך לך בתקציב לעוד איזה נאונים או מאווררים :]

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שלפי דעתי (ולפי הדרישות שלי), עדיף שהמארז יהיה עמוק יותר מאשר גבוה. מה עוזר לך מגדל גבוה, כשהלוח מסתיים במפרץ של הדיסקים הקשיחים? ::)

הלינקים שנתת כבר נחרשו, תאמין לי שבדקתי הרבה לפני שבאתי לפה ופרסמתי.

בקיצור, אם ישנם עוד מארזים ששווה להשקיע בהם - אני אשמח לשמוע על כך. אם לא אמצא פתרון אחר, כנראה שאתפשר על הטרנספורמר :-\

כמו-כן אשמח להמלצה למאווררי 120 מ"מ למארז החדש. ידוע לי על כל פמליית הת'אנדרבלייד וה-TT למיניהם, אני מחפש משהו חזק ושקט במידה סבירה, לא ברמות החרישיות.

תודה מראש לעונים ;D

פורסם

שקט וחזק יש לך Vantecים למיניהם

בקשר למארז עדיף ה Transformer

ה TT פשוט לא שווה את המחיר שלו, ואפילו לא קרוב לזה

פורסם

הטרנספורמר מאוד רועש (עם המאווררים שבאים איתו), והקירור שלו לא הכי יעיל אפילו עם 5 מאווררים. זו הסיבה שאני ויתרתי עליו למרות שמכל בחינה אחרת הוא מצויין.

בכלל כדאי שתקרא את הביקורת שפורסמה כאן באתר, היא מצביעה יפה מאוד על היתרונות החסרונות שלו.

http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/

(בסוף קניתי את ה-HEC 6A19 הישן והטוב - אולי אין חלון, אבל מכל בחינה אחרת הוא אחלה, והמחיר מצויין יחסית לאיכות)

פורסם
  • מחבר

תסלח לי על הבוטות, אבל ה-HEC דומה לת&ת. :silly:

כרגע יש לי מארז שלדעתי הינו יותר יפה ויותר גדול ממנו, אז אני לא רוצה ללכת אחורנית.

חבר הציע לי את הראידמקס נינג'ה. מה אתם אומרים?

835782.JPG

הבנתי שהוא בא עם ספק 400 וואט שטותי (14A במסילת 12V..), האם ניתן להזדכות עליו ולשלם פחות?

ומה דעתכם על הראידמקס Scoprio 668? הוא ממש ענק...

פורסם

עושה רושם של אחלה מארז

בקשר לספק תבדוק עם החנות

חלקן מסכימות חלקן לא

פורסם

גם אני התלהבתי מהנינג'ה ובדיוק רכשתי כזה אתמול...

החנות (מרדנית) לא הסכימו לזכות אותי על הספק (אני מתכוון להעביר אותו למחשב חלש יותר)

אני באמת מקווה שההחלטה שלי לרכוש אותו היתה נכונה :yelclap:

פורסם

אני גם רציתי את המארז הזה . אבל הספר על הפנים

דברתי עם החנות והם הסכימו לזכות אותי נחשו בכמה ???????? ---- 60 שקל

לא יודע אם זה שווה ........

פורסם

ספק ג'נרי לא שווה הרבה יותר מזה

אם תתחשב בעובדה שספק Hec/FSP שעולים 160 שקל עדיפים עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים