עבור לתוכן

ג'וקים

Featured Replies

פורסם

איך לעזאזל הגיע ג'וק לשירותים בבית שלי? יש שם רק חלון אחד שהוא סגור והוא גבוהה וזהו! מאיפה הוא יכול להגיע? המקק לא נכנס מהחלון ואז לשירותים כי היינו שמים לב. חור אין למה כשראיתי אותו ישר רצתי להביא נעל להרוג אותו וכשחזרתי הוא נעלם ותאמינו לי שחיפשתי בכל מקום ! חיפשתי אפילו בצדדים של הצינורות של האסלה [התכופפתי ונשכבתי על הרצפה.. לא יודע איך עשיתי את זה כשידעתי שיכול להיות שיהיה ג'וק ענק לידי]. אין מצב שהוא יצא גם למה הייתי רואה. חיפשתי בקירות חיפשתי בכל מקום אז לאן לעזאזל הוא נעלם ואיך הוא הגיע למקום סגור כזה? ועוד בקומה כזו גבוהה?

פורסם

:kopfpatsch:

אני בטוח שהג'וק שואל את עצמו או אותה השאלה.

פורסם

Get A Life,Retard.

פורסם
  • מחבר

מה זה הדיבור הזה? מה אני חבר שלך? לא נאה לך אל תגיב אבל סתום את הפה שלך ואל תדבר על חסרי חיים כי בינתיים אתה חסר החיים פה.

פורסם

לפעמים הם מגיעים מהג'ורה...

פורסם

:kopfpatsch:

אני בטוח שהג'וק שואל את עצמו או אותה השאלה.

:lol: :lol: :lol: :lol:

הם מגיעים מהביוב.

פורסם

הוא פשוט חי בבית אחר, מישהו מחץ אותו למוות והוא עשה Spawn אצלך בשירותים, מה לא ברור?

פורסם

תראה, הג'וק לא קיים.

אל תבהל, תנשום לאט.

זה חלק מהפנטזיה שהראש שלך ייצר בשביל להתגבר על הפחד מג'וקים.

תחשוב...תחשוב... אתה המצאת מחלה שלא קיימת, ג'וקים באמבטיה, בשירותים..

(מעניין מי ידע מאיפה לקחתי את השורות האלה ;D)

נ.ב.

אל תדאג לג'וק הוא יסתדר..... ;)

פורסם

^^

אפקט הפרפר?

פורסם

^^

מה הקשר אפקט הפרפר?

אולי הג'וק נכנס דרך המסדרון?

פורסם

הבחור שאל שאלה רצינית (הזויה ככל שתהיה). תנסו לעשות את המקיסמום ולענות בצורה עניינית

(לא חובה כ"כ רצינות. אבל שיהיה ענייני) ולא לרדת עליו או לצחוק על חשבונו כאילו זה איזה גן ציבורי

ואתם חבורה של ערסים.

בזמן האחרון אני עד לתופעה של תגובות רדודות של אנשים (רדודים?) שמנסים להצחיק בכוח, וזה ממש ממש לא מעלה כאן את הרמה.

בקשר לשאלה, הנה סיפור קצר:

השעה 5AM אני קם מוקדם, כולי DROWZY. שם את הסוודר עלי ומתיישב על השולחן בסלון. אני מריח

ריח של ביוב, ולא מבין מאיפה זה בא. בודק את הסוודר, וזה לא זה. מריח את הידיים וגם לא משם. מוזר

מוזר.. אני ממשיך לשבת משיט את ידי אחורה כדי לקחת את השלט של הטלוויזיה. אני מזיז את היד, ומה

אני מוצא בוך הכף יד ? נכון ! מקק גדול ומסריח אשחושרמוטה:P. זכרו אני עדיין מסטול מהשינה, אני מתחיל

להבין את מה שאירע, זורק את המקק על הריצפה. באמצע המעוף שלו הבנתי שאני ייחף. רצתי להביא נעל

ולהוריד אותו. בסופו של דבר צדדתי אותו והוא חזר לגהינום (מאיפה של כל הג'וקים באים) התחלתי לחפש

מאיפה הוא עשה את הINFILTRATION, הגעתי לאמבטיה, וראיתי שהחור העגול בחדר אמבטיה לא מכוסה

במכסה הזה (מי שמכיר, יש עיגול כזה בקוטר של 6-7 ס"מ בכל חדר אמבטיה שנפתח לצינור) בקיצור, הצינור

הזה משוטף לכיור של האמבטיה המקלחת והכיור במקלחת והשירותים.

בעקבות מה שלמדנו כאן, אנחנו יכולים להסיק את העובדה שהמקקים יכולים לחדור לביתינו דרך החור באמבטיה, מקלחת או הכיור.

ראו הוזהרתם !

פורסם

בקשר לשאלה, הנה סיפור קצר:

השעה 5AM אני קם מוקדם, כולי DROWZY. שם את הסוודר עלי ומתיישב על השולחן בסלון. אני מריח

ריח של ביוב, ולא מבין מאיפה זה בא. בודק את הסוודר, וזה לא זה. מריח את הידיים וגם לא משם. מוזר

...

שנפתח לצינור) בקיצור, הצינור

הזה משוטף לכיור של האמבטיה המקלחת והכיור במקלחת והשירותים.

בעקבות מה שלמדנו כאן, אנחנו יכולים יודעים עכשיו שהמקקים יכולים לחדור לביתינו דרך האמבטיה, מקלחת או הכיור. ראו הוזהרתם !

ועד כאן המחשה גראפית למשפט:

"אם אתה הולך לישון עם תחת מגרד, אל תתפלא אם אתה קם בבוקר עם אצבע מסריחה"

פורסם

אולי תפסיק להיות אידיוט לרגע, ותסתכל על מה שכתבתי ? (במיוחד החלק הראשון).

לא ידעתי שהמכסה פתוח, ואם הייתי יודע הייתי סוגר אותו. לא הבעתי שום הפתעה או תלונה, (מהות המשפט)

והמשפט שלך רק מתקשר לתגובה שלי בצורה של עלבון. אז אם כך העניין. Frack you.

פורסם

אחי, קצת הומור לא יזיק, אפילו ב-2 בלילה.

בכל מקרה, זה לא היה בהקשר של עלבון אבל אם אתה מרגיש ככה אני מתנצל.

פורסם

תראה, הג'וק לא קיים.

אל תבהל, תנשום לאט.

זה חלק מהפנטזיה שהראש שלך ייצר בשביל להתגבר על הפחד מג'וקים.

תחשוב...תחשוב... אתה המצאת מחלה שלא קיימת, ג'וקים באמבטיה, בשירותים..

(מעניין מי ידע מאיפה לקחתי את השורות האלה ;D)

נ.ב.

אל תדאג לג'וק הוא יסתדר..... ;)

FlightPlan ?

ואני מציע לרסס לרססד ולרסס !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים