פורסם 2006 בינואר 2119 שנים יש לי את הרסיבר HK AVR-135 והבנתי שיש לו קרוס אובר עכשיו דרך השלט אני לא מוצא את האופציה לכוון את הקרוס והבנתי שאפשר לכוון דרך האופציה שיש את כל האפשרויות של הרסיבר על המסך הטלויזיה ומוזר שלא כתוב איך משנים את הקרוס דרך השלט אם מישהו יודע איך משנים דרך השלט אז שיתן תגובה בקשה!! תודה מראש!
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אני לא בטוח ב 100% אבל הקרוס המדובר הוא של סאב כך זה בדך כלל אתה קובע את תדר החיתוך של הסאב ישנה אפשרות נוספת כאשר אתה בוחר את גודל הרמקול אליו מחובר הרסיבר גדול בינוני קטן גם זה סוג של קרוס מקוה שעזרתי
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מחבר לא אחי זה לא בדיוק כמו שאתה אומר אבל תודה בכל זאת יש אפשרות ממש דרך הרסיבר לכוון את הקרוס של הרמקולים הקידמיים ושל הסאב וכו..כל הרמקולים עכשיו בברירת מחדל 100hz אז יש אפשרות לכוון ואני לא יודע איך מכוונים דרך השלט כתוב בחוברת איך לכוון דרך המוניטור אם מישהו יודע איך לכוון דרך השלט שיגיב תודה מראש
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים אם לא כתוב בחוברת, כנראה שאי-אפשר.... : צודק שיחפש בחוברת. במידה ואין לך תכנס לאתר תוריד את החוברת משם.
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים עד כמה שזכור לי, בדגמים האלה אפשר לשלוט על אפשרויות כאלה רק מהמכשיר עצמו.
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים עד כמה שזכור לי, בדגמים האלה אפשר לשלוט על אפשרויות כאלה רק מהמכשיר עצמו.אפשר גם מהשלט, שיכנס לאתר החברה וירויד PDF עם החוברת בפנים.שם הוא יקבל את כול המידע.ויש לו גם אפשרות להיתקשר לחנות שהוא קנה ממנה היא תספק לו גם הסבר וגם חוברת חדשה (במידה ואין לו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.