פורסם 2006 בינואר 2619 שנים http://www.pccool.co.il/תתקשר אליהם, אני כבר קניתי מהם שנאי לקטודה בעבר.כן גם אני קניתי אבל הם הפסיקו למכור רק שנאים... (הם מנסים לדחוף לך קטודה עם זה)אבל זה לא בטוח השנאי...
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים מחבר אני יום ראשון ייסע לזיגזג ונבדוק את זה עם קטודה חדשה ועם המתאם שיש לי עכשיו אולי הם יביאו לי אני יעדכן פה מה הולך עכשיו סיימתי לחתוך את החלון במארז ונשאר לי לשייף אותו ולהשיג גומי U בקיצור תמונות בהמשך הערב... עריכה: הבטחתי תמונות הנה הם הגיעו... המאוורר 120 מ"מ שהתקנתי בגג הEL חיזר שהתקנתי גם כן: הנה כל הגג: הנה תמונת ביניים של הדלת נשאר לי רק לשייף אותה להשים גומי U ולהדביק פרספקס: אז אני סיימתי להיום עם המודינג ורק רציתי להזכיר שתגובות לא עולה כסף
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מחבר חח לא ממש הפאנל יהיה מיוחד אני עדיין לא יודע מה יהיה בדיוק אבל הוא יהיה יפה...
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים אתה תצתרך לשייף! (הגומי יתקשה להיכנס למקום אם לא...)וגם אם לא תשייף החלון לא יהייה ישר וחלק...
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים חח לא ממש הפאנל יהיה מיוחד אני עדיין לא יודע מה יהיה בדיוק אבל הוא יהיה יפה...אם יש לך זמן וכישרון דבר כזה יהיה נחמד בפאנל הקידמי[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים אני הייתי ממליץ לך עם אתה צובע חלק במארז כמו במקרה שלך זה היה סידירום אז תוציא אותו מהמארז ותצבע בנפרד
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים למה? אפשר לפרק את הפאנל שלו... ולצבוע... תאמין ליש אתה לא רוצה שהצבע יגיע לתוך הCD...
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים למה? אפשר לפרק את הפאנל שלו... ולצבוע... תאמין ליש אתה לא רוצה שהצבע יגיע לתוך הCD... בדיוק! צביעת פאנל היא קלה מאוד... לאחר פתיתת ה-CD יש למשוך טיפה החוצה ולדחוף בעדינות כלפי מעלה... היה מדריך איפה שהוא.. אני יחפש ויביא... (העיניין הוא שהולך האחריות).
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים בד"כ יש 4- 5 פינים בכמה מקומות על הפאנל ועל המיכסה של המגש... אפשר לפרק אותם עם מברג....אגב, הסיכוי שהכונן יהרס כתוצאה מהפירוק הרבה יותר נמוך מהסיכוי שהוא יהרס כתוצאה מחדירה של צבע לתוכו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.