פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אז ככה התחלתי את הפרוייקט הזה לפני שבוע ורק היום היה לי את הכוח להעלות אותו לפה אז הנה מה שעשיתי עד עכשיו... סידרתי את הכבלים: צבעתי את המארז לצבעים של שחור וכחול: התחיל לשעמם שהוא רק צבוע אז לקחתי את זה צעד אחד קדימה ועשיתי פאנל מפסקים לתאורה: מיקמתי מאוורר אשר יזרוק אוויר על הכרטיס מסך: עשיתי חור 120 מ"מ אשר במהלך הפרוייקט יותקן בו מאוורר אשר יוציא אוויר חם מן המארז: וגם הוספתי בגג חלון קטן שאני יתקין בו פרספקט בהמשך... ככה זה נראה עד כה: אני מחכה עדיין למשלוח שהוא יגיע אני יעלה תמונות... הנה עוד כמה דברים: החלפתי את הלד במקלדת לאדום: ושמתי מנורה קטלנית בשולחן שלי: עכשיו חוץ מלמקם את המאוורר תיכננתי להשים עוד מאוורר 120 מ"מ שידחוף אוויר מהדלת לכיוון הלוח אם... יש לכם עוד רעיונות? אני ישמח לשמוע...
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים 1. להחליף את המאוור על המעבד. 2. לנקות את המחשב 3. וכדאי להסליב את הכבלים עבודה יפה עד כה.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים קודם כל סליחה אבל בטח העלת את התמונות לקבל ביקורת.. אז..."סידור כבלים" אתה רציני? סדר שוב... כמו שכבר אמרו סליבינג יהיה טוב.... או אפשר גם לקחת צינור כמו שאני עשיתי בכבלים המעוגלים שלי ולקחת מספריים ולתחיל לגזור בצורה "עקומה, שיתן לך צורה בדיוק כמו בכבל טלפון הישן של בזק.. כזה "קפיץ" ואז לעטוף את הכבלים...הצביעה נראת ממש לא טוב... סימנים.. אני מאמין שלא שייפת לפניי.. אז שווה לשייף עם נייר זכוכית 0 וכמובן להעזר במים קצת בשביל לא לקבל שריטות הצבע יצא הרבה יותר טוב.. כמו כן אני מקווה שאתה משתמש בספריי....למניעת סימנים כמו שהמליצו לי תשתמש בלקה...חיתוך החור למעלה זקוק לשיוף עצבני מקווה שעשית כך..."קומבינת המאוורר" נוראית! עדיף להשתמש בסלוט סגירה והברגה של המאורר...אגב אם הדלת השנייה נפתחת אתה יכול את כל הכבלים שאתה לא משתמש לשים שם.. וגם להעביר דרך שם את הכבלים...
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אוי ואבוי איך המחשב שלך נראה מבפנים כבלים-תסליב, או זמני עם איזולירבאנד את המאוורר השחור תעיף משם תנקה מאבק מה עבר על ה CD שלך? ולמה אתה צריך שניים?
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מחבר תודה על כל ההערות הבונות אני ימשיך לארגן את זהאת החור של המאוורר שייפתי פשוט לא שמתי תמונה שלו...אני ינקה ויסדר את הבפנים של המארז...בכל זאת מודינג ראשון שלי...
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים תצלם את הפחית צבע שצבעת איתה בבקשה,אתה יודע, אני ממליץ לך לצבוע את פנים המארז בצבע שחור מט
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מחבר בשביל מה לצבוע בפנים? http://img27.imageshack.us/img27/5679/img11784tj.jpg
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אתה יודע מזה צבע מט?עושה את המארז אחר לגמרי, (ועוד המארז שלך אפור מגעיל ולא כסוף) חובה לצבועואל תשכח, ככל שאתה מחזיק את הספריי יותר רחוק זה יוצא יותר טוב
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מחבר סבבה תודה לכם מחר אני יתחיל להזיז עניינים ולהתקדם אני רואה שיש מלא עבודה עוד ותודה לכם על הביקורת "את המאוורר השחור תעיף משם" איזה? ואחד מהכוננים זה דיסקים והשני צורב... ""קומבינת המאוורר" נוראית! עדיף להשתמש בסלוט סגירה והברגה של המאורר..." מה זה סלוטים של סגירה והברגה של המאוורר?
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים סבבה תודה לכם מחר אני יתחיל להזיז עניינים ולהתקדם אני רואה שיש מלא עבודה עוד ותודה לכם על הביקורת "את המאוורר השחור תעיף משם" איזה? שמתחת לכ.מסך ואחד מהכוננים זה דיסקים והשני צורב... למה אתה צריך גם וגם? ""קומבינת המאוורר" נוראית! עדיף להשתמש בסלוט סגירה והברגה של המאורר..." מה זה סלוטים של סגירה והברגה של המאוורר? תעיין פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.msg615747#msg615747
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים כמו שאמרו פה בשביל להגיע לצבע אחיד ויפה אתה צריך לשייף את המארז עים נייר זכוכית 0 ואז לשמור מרחק ואז לצבוע בהצלחה
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מחבר עוד כמה שאלות 1. איך יודעים מתי להפסיק לשייף?2. משייפים עם נייר זכוכית באופן ידני?3.בתוך המארז גם צריך לשייף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.